maanantai 28. toukokuuta 2012

Vihdoin täällä!

Kauanhaaveilema turkinkuivaaja lähti tilaukseen Petnetstorelta torstaina. Tilasin siis Metro Air Force Commander-kuivaajan. Tänään puhelimeeni tuli viesti, että paketin voi hakea. Lähdin sitten siltä istumalta pakettia noutamaan ja nyt se on kotona, kauanodotettu kuivaaja <3

Ei voi muuta sanoa, kuin että tehokas on! Toivon samalla, että elämä helpottuu pikkuisen.Varsinkin Hertan turkki on vaatinut hirmupitkän kuivaamisen ja meillä onkin ollut lainassa viimeisimpien pesujen ajan tutulta turkinkuivaaja.

Kerron sitten, minkälainen tämä kone on käytössä, kun päästään tuota kunnolla testaamaan!

Yks hyvä kaveri tuossa jo naureskelikin, että sulla taitaa mennä enemmän rahaa koiriin kuin itseesi..niinhän se taitaa joskus ollakin, mutta toisaalta tämä helpottaa paljon mun (ja tietty koirien, kun ei tarvitse olla niin pitkään kuivattavana)elämää ja toivon todella, että laite on pitkäikäinen!

Samalla tilauksella tilasin myös koirille muutamia uusia herkkuja sekä kyynel- ja sylkijälkien puhdistusaineen. Saatiin me tilauksen loppusumman vuoksi vielä kaupanpäälliseksi ankkasuikaleita ja aktivointipallo jyrsijöille/kaneille.

Myönnettäköön, että viime kuukausien aikana on koiriin mennyt rahaa ihan "kivasti" (toisaalta ostokset ovat olleet pitkällä tähtäimellä varsin hyödyllisiä),mutta nyt on tulossa aika pitkä tauko ostoksiin. Mitä nyt välttämättömimmät (esim.ruoka) ostetaan, mutta esim.herkut jätetään vähemmälle ja meillä onkin herkkuja ihan kiitettävästi nyt jäljellä.
Tosin ollaan saatu Hau-Hau-klubi-bloggaamisesta palkkioksi tilailla sitten tavaraa Petnetstorelta aina kerran kuukaudessa :)
uusi turkinkuivaaja kera parin suuttimen!
Tämä nyt oli tälläinen ostoshehkutus-postaus, mutta koittakaa kestää :-)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Hieman mainostusta!

Enpäs saanut tänäkään viikonloppuna kirjoitettua Hertan synttäripostausta..ihana ilma, aurinko ja koirat veivät voiton! Lupaan ensi viikon aikana tehdä kys.postauksen loppuun asti :)

Mainostan kuitenkin tähän väliin hieman, eli Trindy's Team Shop  järjestää kesäkuussa arvonnan, jossa palkintoja löytyy sekä kissoille että koirille.

Arvontaan pääset osallistumaan TÄSTÄ!

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt..

Oltiin viime perjantaina koirien kanssa reilut 3h metsässä riehumassa ja Hertan turkki näyttikin lenkiltä tulon jälkeen juuri siltä, koko turkki oli täynnä risuja ym.moskaa.

Onneksi satuin ottamaan mukaan myös kameran. Ilta-aurinko sattui juuri paistamaan nimittäin nätisti metsän lävitse ja sain otettuja tytöistä uusia kuvia teille nähtäväksi ja itselle muistoksi.

Lenkiltä päästyämme selvitin hetken aikaa Hertan turkista risuja yms. Ja kyllä tyttöjä sitten illalla väsytti, kummatkin makasi reporankana vierekkäin sängyllä.

Odotan innolla syksyä ja marjojen poimintaa, sillä silloin tulee lähdettyä metsään hyvän syyn kera. Toki eihän se metsässä kulkeminen mitään erityistä syytä edes tarvitse :-)

ai miten niin Herttaa ei kiinnosta..
Kerttukin on hieman oppinut poseeraamaan..

---------
Tervetuloa uusille lukijoille! Meille onkin kivasti tullut uusia lukijoita viimeviikkojen aikana! Teitähän on jo 74! Mukavaa että joku jaksaa lueskella meidän löpinöitä :) 
---------
Päivittelen tuonne "Näille heiluttelemme häntää"-kohtaan mielelläni uusia blogeja, joten sinne pääsyä kannattaa ehdottaa :)

lauantai 19. toukokuuta 2012

Hyppy-putki-hyppy!

Tänään suunnattiin auton nokka kohti agilitykenttää kummankin tytön kanssa. Tarkoituksena oli Hertalla hieman muistutella mitä tämä nyt olikaan ja Kertulle vaan hyvää harjoittelua.

Laiskana ihmisenä en jaksanut tehdä kummoistakaan esterataa, vaan ihan helpon hyppy-putki-hyppy-radan. Se osottautuikin enemmän kuin hyväksi, sillä Hertalta ei löytynyt pätkääkään treenaus-intoa. Jostainsyystä Herttaa ei kiinnostanut sitten yhtään (vaikka yleensä on intopiukeena harjoittelemassa ja tekemässä) ja muutenkin Hertta oli tosi laiskanpuoleinen. Mutta eipä kaikilla olekaan joka päivä hyvä päivä, joten mitäs sitä turhaan murehtimaan :) Ärsytti vain pikkuisen, kun lähdettiin lähinnä Herttaa varten harjoittelemaan ja Kerttua vain tutustuttamaan esteisiin. Mutta eipä sille mitään mahda!:) Ens kerralla paremmalla onnella!

Kertun kanssa saatiin kuitenkin ihan kivasti harjoiteltua, ja tyttö innostuikin harjoittelusta ihan täysin! Muutaman toiston jälkeen Kerttu osasikin mennä putkeen, vaikka ei aiemmin ei ole koskaan sitä harjoiteltukaan.Toki pitää vielä treenata paljon, mutta pääasia että uskaltaa mennä sinne.

Kertulla aloitin harjoittelun ihan pienimmillänsä olevalla suoralla putkella ja muutaman hyvin menneen toiston jälkeen pidensin putkea hieman. Ja homma onnistui edelleen!

Kerttu kun on vielä niin nuori, niin en tohtinut kuin ihan muutaman kerran matalimmalla rimalla hypyttää ja nekin vain kuvanottoa varten. Mentiin sitten maassa olevalla rimalla koko muu aika.

Lopuksi otin vielä todisteeksi agilitykentällä olosta parit kuvat :) Pitäisikin ottaa itseänsä niskasta kiinni ja lähteä useammin harjoittelemaan, oli se sen verran kivaa!
aurinko häikäisee ;)

perjantai 18. toukokuuta 2012

Mätsärissä!

Herättiin eilen aamulla myöhään ja lähdettiin käymään pitkällä lenkillä koirien kanssa.

Illalla suunnattiin vielä SPL-Seinäjoki ry:n järjestämään match show:hun Seinäjoelle.
Matkalla satoi hieman, mutta paikanpäällä oli kiva sää! Osallistujia oli yllättävän paljon säähän verrattuna. Hertta esiintyi enemmän kuin hyvin ja olen todella tyytyväinen tyttöön! Tein itse muutaman mokan, joka hieman tiputti luultavasti meidän sijoitusta. Joka tapauksessa Hertta oli pienten koirien sinisten eka! :)

BIS-kehässä Hertta jaksoi vielä esiintyä hyvin, vaikka tuomarit miettivätkin pitkään. Hertta oli siis lopulta SIN1 BIS4!

Mätsäri oli hyvin järkätty, kehät sujui tasaiseen tahtiin ja tuomarit olivat mukavia! Saatiin hyvää palautettakin :) Paikalla oli myös hyvä kanttiini ja arpajaiset!

Valitettavasti en yhtään kuvaa saanut itse otettua ja odottelenkin, jos saataisiin kuvia järjestäjältä tai tutuilta.

Järjestäjät olivat keränneet tosi kivat ja monipuoliset palkinnot. Ja vaikka mekin mentiin vaan mätsäriin pitämään hauskaa, niin kyllä eilen tytöt tykkäsivät noista herkuista! Voi sitä ilon määrää, kun hyppivät ja pomppivat riemuissaan.. :)
pokaali,tonnikalapaloja,4kpl Luhdan pyyhkeitä, luu ja lahjakortti

Iittalan kynttiläkuppi, luita ja sellofaani-paketti

sellofaani paketti purettuna eli nameja, 2kpl pinssejä, lelu sekä lahjakortti koiranruokaan.

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

+18,5°C!

Huhhuh, nyt on melkein jo kesä! Ruoho kasvaa, aurinko paistaa, on lämmin ja ihmiset syö jäätelöä..

Oltiin sunnuntaina (13.5) pienimuotoisessa koiramiitissä saksanpaimenkoira Lobon ja villakoira Lyytin kanssa. Kiitokset mukavasta seurasta :) Tälläkertaa mulla oli mukana kummatkin tytöt.

Reissulta tuli napattua aika kivoja kuvia, suurimmasta osasta kuvista kuitenkin miettii, että mitäköhän niissä tapahtuu...
aluksi meno oli vain pelkkää juoksentelua ympäriinsä..
..mutta sitten meno muuttui jo hieman villimmäksi..
..kunnes..
Lobo "kuoli"
Lobo kävi moneen otteeseen uimassakin!
Lyyti taas tykkäsi poseerata!
Tarkoitus olisi nyt pidennettynä viikonloppuna saada hieman blogin ulkoasua jatketuksi sekä päiviteltyä vihdoin kuvia ja kirjoitusta Hertan synttäreistä. Tuntuu, että tämä aika ei vaan millään riitä..

Huomenna meillä olisi luvassa match show Seinäjoelle (jos kyyti onnistuu) sekä viikonloppuna koiramiitti. Lisäksi mennään ehkä treenaamaan jonkun kaverin kanssa yksiksemme agilityä :)

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Onnea äidit!

Hertta ja Kerttu toivottavat kaikille äideille oikein mukavaa äitienpäivää! :)
Erityisesti Lotta ja Minttu-koiraäideille! :)
Hertta ja Hertan äiti Lotta
Hertta, Lotta, Kerttu ja Minttu

lauantai 12. toukokuuta 2012

The Versatile Blogger Award


Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Tunnustus tuli Marilta Oliverin blogista. Lämmin kiitos heille:-) Ja kerron muutamia faktoja tällä kertaa itsestäni, vielä kun en ole saanut tuota omistajat-sivua valmiiksi asti :)

1. Olen aina ollut suhteellisen avoin ja sosiaalinen ihminen. En pelkää jutella tuntemattomille ihmisille. Eli jos satut joskus bongaamaan meidät (esim.koiratapahtumasta), tule rohkeasti juttelemaan :)

2. Ensimmäiset lemmikkini olivat marsuja. Lisäksi meillä on ollut vaihteleva määrä kissoja vuosien varrella. Vuoden 2006 alkupuolella taloomme astui myös ensimmäinen ikioma koirani, Rollo.

3. Tämänhetkiseen eläinlaumaan kuuluu 2 maatiaiskissaa, 3 marsua sekä villikset. Tulevaisuuden haaveena on kolmas koira, mutta tällähetkellä ei aika riitä kolmannen koiran kasvattamiseen ja kouluttamiseen. Lisäksi meillä on tällähetkellä tosi hyvä eläinlauma ja kaikki tulevat juttuun hyvin keskenään, joten mitä sitä nyt sekoittamaan.

4. Omistan yrityksen nimeltä Tassutöyrä tmi. Teen siis lähinnä koirille pantoja, hihnoja ja valjaita sekä treeni-ja vetoleluja.

5. Harrastan koirien kanssa agilityä. Lisäksi kuljemme säännöllisesti koiramiiteissä ja kiertelemme mätsäreitä aina sillointällöin. En ole kovinkaan kilpailuhenkinen, ja minulle itselle onkin tärkeintä, että sekä minulla että koiralla on hauskaa ja että yritämme parhaamme. Koirajuttujen lisäksi harrastan lenkkeilyä, pidän lemmikkikerhoa lapsille ja valokuvaan.

6.Tykkään liikkua metsässä. En voisi kuvitella asuvani missään keskustassa autojen vilinässä. Metsässä on mukava kulkea koirien kanssa ja miettiä maailmanmenoa.

7. Tämä viimeinen osattuikin varsin hankalaksi. 
Tykkään erilaisista murteista ja puhun itsekin aina välillä leviällä pohojanmaan murtehella. Mutta täällä netissä yritän kirjoittaa semmoisella kielellä että muutkin kuin pohjalaiset ymmärtää :-)

Tunnustuksia satelee seuraaville ihanille blogeille:

tiistai 8. toukokuuta 2012

Kertun uuden valjaat!

Kuten olettekin jo aiemmista kuvista saattaneetkin huomata, Kerttu sai vähän aika sitten ekat ihkaomat valjaat! :) Joskus pennunpana oli käytössä jotkut vanhat hetken aikaa.

Kuten huomaatte valjaista tuli aika värikkäät, mutta eikö näin keväisin pirteät värit ole kivoja? :)

perjantai 4. toukokuuta 2012

3vuotta ja 1kk!

Käytiin eilen kuvailemassa Hertasta parit kuvat. Tässä ainut kohtuullisesti onnistunut seisotuskuva :) Halusin hieman havannollistaa teille Hertan tänhetkistä turkinpituutta, sillä viikonloppuna olisi luvassa pesu ja trimmaus. Alkaa olla turkki jo sen verran likainen ja pitkä!

Olisi kiva saada myös rakentavaa kommenttia seisotuksesta :-)
(muutakuin, että hieman nätimmin voisi päätä pidellä)

tiistai 1. toukokuuta 2012

Hauskaa vappua!

Ulkoasu-muutokset ovat koko ajan työn alla, pahoittelemme! Yritämme saada uuden ulkoasun mahdollisimman pian valmiiksi :)

Mutta pikemmittä puheitta: Viettäkää oikein mukava vappu! :-)