Yhteistyökumppanit

Haluatko tehdä kanssamme yhteistyötä? Luotatko todella tuotteeseesi tai palveluusi? Haluaisitko meidän kertovan kokemuksemme tuotteesta tai palvelusta jopa tuhansille koiraihmisille? Blogit ovat nykyään yksi tehokkaimmista keinoista saada näkyvyyttä sekä markkinoida tuotteita ja palveluita. Sosiaalisen median tärkeys yrityksen markkinoinnissa kasvaa päivä päivältä yhä enemmän ja se on jo nyt monelle yritykselle tuttu juttu.

Täällä me ollaan, juuri Teitä varten. Meidän mielestämme on äärettömän hienoa tehdä yhteistyötä eri  tahojen kanssa - olit sitten yksityinen henkilö tai yritys. Suurin edellytys blogiyhteistyöhön on se, että tuotteesi tai palvelusi liittyy koiriin. Olemme kiinnostuneet kuulemaan kaikista mahdollisuuksista, tarjottavanasi voi olla vaikkapa koiranshampoo tai tietokoneella käytettävät yksinoloharjoitukset - älä pelkää, me voimme innostua siitä!

Blogimme on yksi Suomen suosituimpia koirablogeja, ja tavoitammekin kuukaudessa keskimäärin 12000 eri kävijää monesta eri maasta. Blogin juuret ulottuvat melkein viiden vuoden päähän. Blogimme parhaimpia ominaisuuksia ovat juuri sen postausten monipuolisuus, rento kirjoitustyyli, aktiivinen postaustahti sekä tietysti suuri lukija- ja kävijämäärä. Lisäksi blogissamme seikkailevat valloittavat ja mieleenpainuvat koirapersoonat sekä lukijoiden kanssa kommunikoiminen koukuttavat ihmisiä seurailemaan seikkailujamme. Olemme saavuttaneet koirablogiportaali Hurttahuoneen järjestämästä The Dog Blog Award Finland-kilpailusta Vuoden positiivisin koirablogi 2015-tittelin sekä sijoittuneet Cisionin Lemmikkiblogit-kategoriassa 10 parhaan blogin joukkoon toukokuussa vuonna 2016.

Mikäli blogimainonta ei kiinnosta tai haluat yhteistyöltä vielä enemmän, niin löydymme blogin lisäksi myös Instagramista, Facebookista ja Youtubesta. Rekisteröityneitä lukijoita meillä on Bloggerin sekä Blogvinin kautta yhteensä 573, Instagramista löytyy seuraajia 1673, Facebookissa 274 ja Youtubessa 15 tilaajaa. Lisäksi tunnen paljon eri koiraihmisiä ympäri Suomen - voin siis oikeastaan taata, että tavoitamme laajan joukon koiraihmisiä ympäri Suomen.

Mikäli yhteistyö kanssamme tuntuu houkuttelevalta, niin otathan reippaasti meihin yhteyttä! heljakeskilusa@gmail.com
 

sekä kirjailijat:
Noora Valkila (Kasvata koirasta kunnon kaveri-kirja)
Kati Männikkö ja Antti Tiainen (Tassunjälkiä-kirja)

Jarmo Österman (Koirakokin parhaat keksit ja herkut-kirja)

Jo tehdyt yhteistyöpostaukset löydät tunnisteella tuotetestaus.


(päivitetty 29.4.2017)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)