perjantai 9. syyskuuta 2011

Uutta kampetta :-)

Viimeviikkoina rahaa on palanut ihan kivasti koiriin, mutta mitä emme tekisi rakkaitten perheenjäseniemme takia :-)

Ostettu mm. Hansbo Sportin manttelit ja ovat kyllä todella laadukkaat! Näissä on siis hevosten loimikangasta, eli kestää kulutusta, pitää tuulta jne. Ehdottomasti parhaimmat manttelit meillä tähänmennessä :-)

Tässä siis toppamanttelit, ovat todella paksut ja lämpöiset!

Lisäksi hankin samalla kerralla saman firman valmistamat sademanttelit. Kertulle oli ainoastaan sopivankokoinen siellä,mutta tilaukseen meni samanmoinen Hertallekin. Tää on ollut jo muutamaan otteeseen ulkona käytössä ja tykätty on lujaa!

Ostettiin uudet neuleet tytöille ^KoKo^-neuleelta. Nää sopii hyvin esim. kylmeneviin syksyiltoihin taikka pikkupakkasille! :-)

Laitoin tiistai-iltana tilaukseen Petenkoiratarvike.comilta meille trimmauspöydän, luita, herkkuja, hammasharjat, shamppoot..
 Torstai-aamuna postimies kolkutteli ovella ja toi jo paketin. Ei voi siis muuta sanoa, kuin että nopeaa toimintaa :-) Toki tuo trimmauspöytä tuli vasta tänään!

Kyseessä siis Vivogin trimmipöytä.

Tietty samaan pakettiin lähti myös luita, krokoja on tosin oikeasti 4kpl ja täyteluita 2kpl.

Shamppoot, Hertalle "vaalentava" ja Kertulle vaaleanruskeille-ruskeille-aprikooseille koirille tarkoitettu shamppoo.

Koirat saivat myös 2 uutta kuppia (samanlaiset) juomakulhoiksi:


Tänään tuli postissa myös Talutinmaan uudet hihnat. Vihreä nylonhihna kahden muun (sinisen ja pinkin) lisäksi sekä parkkihihna edellisen parkkihihnan kaveriksi.

Hakusassa vielä fleecehaalarit tytöille, saa ehdottaa jos tietää mistä saa hyvän!

Arvonta vielä voimassa päivän!


1 kommentti:

  1. Kiva kun liityit lukijakseni ja osallistuit arvontaan! :) Oi, täällä on teilläkin kovin kiva blogi, liityin heti lukijaksi!

    Ai nuo neuleet tuli teille, ihastelinkin niitä silloin kun ne KoKon blogissa esiteltiin :) Hauska varsinkin tuo pelikortti-neule :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)