tiistai 5. kesäkuuta 2012

Hertan synttärit!

 Eli vihdoin hieman kuvia ja kirjoitusta Hertan synttäreistä, eihän me olla kuin reippaan kuukauden myöhässä. Aina sattuu jotain joka estää blogin kirjoittamisen:/

Me vietettiin siis Hertan synttäreitä 6.4 oman porukan kesken. Kasvattaja tuli viettämään synttäreitä 2.5, jolloin pidettiin vielä toiset juhlat.

Tähän väliin en voi muutakuin sanoa, että Hertta on ollut aina tosi helppo koira, jos niin voi sanoa. Nämä melkein 3vuotta ovat olleet enemmän kuin ihanaa aikaa ja odotankin innolla tulevia vuosia Hertan kanssa <3
Hertta ja Hertan äiti, Lotta
Hertta, Lotta, Kerttu ja Minttu
Lotta

Hertalle oli tosi vaikea ostaa mitään varsinaista lahjaa,koska meiltä ei nyt tällähetkellä mitään tarpeellista puutu. Päädyin ostamaan Hertalle vain Pedigreen lahjapakkauksen ja tekemään itse uuden treenilelun. Eikö se yhdessäolo olekin tärkeämpää kuin tavarat? Toisaalta ostin juuri tuon uuden kuivaajan, joten eikö se mene vähän tämän synttärilahja-osion piikkiin.

Hertan kasvattaja tuli käymään ja toi yllätyksenä mitä ihanimmat lahjat! Voi että kuinka Hertta (ja Kerttu) tykkäsi noista leluista ja herkuista! :)

Hertta sai vielä synttäri-illanpäätteeksi kakun. Tietysti Kertunkin piti saada maistaa pieni pala kakkua.
Kakku katosikin melkein sadasosa-sekunnissa tyttöjen suihin, taisi siis olla hyvää :)

Vietettiin rento päivä - yhdessä ollen , käytiin pitkällä lenkillä (jonka tytöt saivat lähes kokonaan olla vapaana) ja herkuteltiin :)

Muistakaa äänestää oikealla yläkulmassa olevasta kyselystä toivepostauksen aihetta!

2 kommenttia:

  1. Hyvää myöhästä synttäriä Hertalle! ♥ t. chihutytöt Dana ja Taika. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)