maanantai 4. marraskuuta 2013

Hau-Hau Champion uutuudet

Sain Hau-Hau Championilta testattavaksi heidän uutuusruokiaan ja -herkkujaan. HHC on nyt laajentanut herkku- ja ruokavalikoimiaan entisestään ja valikoima on todella monipuolinen.
Meillä koirat on jo monet vuodet syöneet HHC:n herkkuja, ja olemme todenneet ne meille parhaimmiksi. Ehdoton lemppariherkku tytöillä on kanakierretikut, joista tilaamme aina välillä tukkupakkauksen, sillä noita kuluu meillä kuitenkin aika paljon.

No, päätin hakea kys.paketin hienon ilman takia paketin pyöräillä, sillä luulin, että paketti ei olisi kovin iso...paikanpäällä "ilokseni" huomasin, että luulin aivan väärin, sillä paketti painoi yli 10kg ja oli iso. No, sain kuitenkin paketin kuskattua kämpille, vaikka vähän työn ja tuskan takana se olikin:-D
Paketista paljastui vaikka mitä kivaa purtavaa koirille. Oli kanafileitä ja -nugetteja, ruokaa sekä erilaisia herkkuja :)


Uusia tuttavuuksia minulle oli koiran ateriapatukat. Makuina toimivat liha&vihannes ja kana&peruna. Oli mukava huomata, että näitä "treenipatukoita" on olemassa nykyään koirillekin, eikä vain ihmisille.

Nämä kananugetit ja -fileet upposivat koirien massuihin innolla. Voi sitä hännän huiskeen ja pomppimisen määrää, kun haistoivat nämä herkut kädessäni...

Minulle kaikkein oudoin tuote oli, koirien nuoltava herkku. Sisältä tuote oli kuin ihmisten deodorantti, joka hieman oudoksutti ja nauratti :-D Kuitenkin, koirat tykkäsivät tästä. Helppo palkkausmenetelmä, eikä sotke taskuja!
En voi siis kuin kiittää Hau-Hau Championia! Paljon kiitoksia taas kerran :-) Koirat olivat ja ovat hirmutyytyväisiä tuotteisiin, unohtamatta minua! Koiranomistaja on silloin onnellinen, kun koiratkin ovat.

15 kommenttia:

  1. Oho, saittepa paljon kaikkea! Onko nämä jonku yhteistyön kautta saatuja? Täytyypä kokeilla noita nuoltavia herkkuja joskus, kuullosti mielenkiintoiselta. Mitä varten noi ateriapatukat käytännössä on, mihin tarkoitukseen? Korvaamaan ruokaa, vai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Nuo on tarkoitettu esimerkiksi matkalle ja retkille mukaan tai vaikka rankan treenin jälkeen annettavaksi :)

      Olen bloggaajana Hau-Hau:lla, ja tämä paketti tuli meille sitä kautta testattavaksi :)

      Poista
  2. Vitsi, mitä tuotteita!! Kananugetit maistuisi varmasti Mimmillekin, sekun rakastaa ylikaiken kanaa. Ja nuo treenipatukat vaikutti hyvältä idealta! Pitääpä katsoa jos vaikka tilaisi jotain herkkuja sieltä kun tuntuu että lähi eläinkaupoissa on hirmu vähän pienille koirille mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla! :) Meillä ainakin koirat tykkäsivät kovasti.

      Petnetstorelta tilaamalla saa näitä suht edulliseen hintaan. Meillä lähikaupoissa näitä kun ei (ainakaan vielä) ole edes :)

      Poista
  3. Hyvä ja kattava esittely! :) Kysyisyn myös että mitä kautta sait tämän paketin, joku sponsori/yhteistyöjuttu vai pitikö tästä maksaakin jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva, että tykkäsit :)

      Olen bloggaajana Hau-Hau:lla, ja tämä paketti tuli meille sitä kautta testattavaksi :)

      Poista
  4. tuollanen paketti kelpais meillekin :)

    VastaaPoista
  5. Meilläkin kanakierretikut ovat suosikkeja :) Näistä uutuuksista nuoltava herkku ja kananugetit otetaan meillä käytöön kunhan ne tänne meidän markettiin saapuvat. Treenipatukka olisi tervetullut myös, mutta miksiköhän niihin on lisätty sokeria??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Kanakierretikut ovat kyllä ihan parhaita! :) Suosittelen!

      Aivan totta! Asiaa en osaa tarkemmin kommentoida. Koira kun ei noita sokereita tarvitse, niin miksiköhän sinne on niitä sitten lisätty? Onpas outoa.

      Poista
  6. Vau! Pakko tilata petnetstoresta jos sieltä noita löytyisi mutta noita dödöjä ja treenipatukoita. Oid ytoi dödö nimittäin liian kätsy palkkaukseen! :o

    VastaaPoista
  7. Niin ja mistä paikoista yleensä tilailet koirien juttuja? Onko petnetstore hyvä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilailen joko Petnetstorelta tai Petenkoiratarvikkeelta. Kummassakin on hyvä ja laaja valikoima koirajuttuja, edulliset hinnat sekä nopea toimitusaika :) Suosittelen kumpaakin lämpimästi!

      Tuo dödö on ollut hirmukätevä. Itse aluksi epäilin tuon toimivuutta ja maistuvuutta koirille, mutta meillä ainakin koirat tykkäsivät!

      Poista
  8. Kävin tänään äidin kanssa cittarissa ja bongasin uutuus kananugetit, enpäs voinut vastustaa kiusausta joten pitihän Mimmillekin ostaa niitä :) Ja hyvin maistuivat kuten arvelinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihanaa kuulla, että teillekin kananugetit maistuivat! :) Nuo on kyllä meidän tytöille yks lemppariherkuista tällähetkellä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)