torstai 6. helmikuuta 2014

Helmikuu on täällä!

Näin se aika vain vierähtää..Tammikuu vaihtui viikko sitten helmikuuksi ja pian onkin sitten jo kesä!Ihanaa!
Tämä pieni hiljaiselo täällä blogin puolella on johtunut monestakin eri syystä, päällimmäisenä voisin mainita oman näyttötyön teon sekä ainaisen kiireen koulumaailmassa.

Koirat voivat tapansa mukaan hyvin, vaikka vähän vastoinkäymisiä onkin ollut.
Loppusyksystä koirat laihtuivat yhtäkkisesti todella paljon ja se on aiheuttanut minulle hieman päänvaivaa ja huolenaihetta..Muutaman eläinlääkärikäynnin jälkeen ei syytä olla saatu vieläkään selville, mutta vaihdettuamme nappulat pentu-versioon, niin koirat ovat saaneet painoa pikkuhiljaa takaisin. Kaikkein "pahinta" tässä on ollut se, että koirat ovat muutenkin aina olleet solakoita tyttöjä, niin yhtäkkinen suuri painonlasku on näkynyt niissä selvästi. Ja nopean painonlaskun myötä myös energiatasot ovat selvästi pienentyneet, mutta nyt ainakin näyttää siltä, että ollaan menossa parempaan päin! Toivotaan ainakin niin :-)

Kaikkein parasta tässä talvessa on ollut se, että säät on ollut ihan loistavia. Välillä pakkanen on tosin käynyt vähän turhankin suurissa lukemissa, mutta pääosin sekin on pysynyt ihan siedettävissä lukemissa, onneksi!
Tänne blogin puolelle on tekeillä monta kivaa postausta, mutta kun nämä vuorokauden tunnit ei vaan millää meinaa riittää, mutta näkyillään piakkoin :-)

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä kun monesti olen miettinyt, eli onko Hertta kääpiö vai keskari? Kun se on niin paljon Kerttua isompi ja ainakin kuvissa näyttää Mimmiäkin isommalta. Mimmi on siis kääpiö villis (säkä on 33,5cm mikäli olen mitannut oikein) eli ei sekään ole alarajoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta on kääpiön ja keskikokoisen villakoiran rajamailta, mutta tyttö lasketaan kumminkin kääpiöksi :-) Toisinsanoen siis Hertta on iso kääpiövillakoira.


      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)