sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Voiko onnea saada materian muodossa?

Olen ostanut (tai meille on saapunut) viimeisen kuukauden aikana paljon eri koiratarvikkeita - herkkuja, valjaita, haalari, luita, shampoota ja paljon muuta mukavaa! Osa tarvikkeista on itse ostettuja ja osa on tullut meille meidän ihanilta yhteistyökumppaneilta :-) Blogiin onkin tulossa muutamia yhteistyöjuttuja piakkoin, kun saamme ensin testattua noita tuotteita ja näin saadaan niistä teille jotain kerrottavaa.

Minusta on ihanaa ostella (ja tietysti saada;-)) koiratuotteita, varsinkin jos ne ovat olleet jo pitkään ostoslistalla odottelemassa. Kuitenkin opiskelija-budjetilla kaikki ostokset eivät ole mahdollisia, ainakaan heti samalla sekunnilla, kun ne mieleen juolahtavat.
Voin rehellisesti sanoa, että meillä on kahdelle koiralle aivan liian paljon tavaroita. Tuolla lelu- tai herkkumäärällä saisi varmaan leikitettyä tai syötettyä kuuden koiran lauman ihan helposti. Mutta minkäs teet tälle luonteelle?! Toisaalta oon myynyt tosi paljon koirajuttuja kavereille, kirpparilla tai blogikirppiksellä :-) eli toisinsanoen, sen minkä olen jostain tuotteesta tienannut, olen käyttänyt johonkin muuhun tarpeelliseen koirajuttuun.

Mutta voiko onnea saada materiaalin muodossa? Vastaukseni on, että ei ja joo. Mielestäni onnea on esimerkiksi se, että sinulla on maailman ihanin koira, joka osaa käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa. Mielestäni "onnea" voi olla myös se, että koirallasi on haalari lenkillä kurakeleillä, ja näin sinulla menee huomattavasti vähemmän aikaa koiran pesuun sisälle tullessa. Kurahaalari voi myös siis olla arkesi pelastaja ja "onni"!

Nykyaikana on toisaalta myös sääli, että esimerkiksi koiranomistaminen pyörii materiaalin ympärillä - mitä hienompi panta tai mitä kalliimpi hihna sulta löytyy, sitä "parempi" koiranomistaja olet. Mielestäni koiranomistamisen pitäisi muunmuassa olla sitä, että vietät aikaa, koulutat, hoidat ja harrastat koirasi kanssa - vaikka sitten se 3euron räsyinen panta ja hihna päällä. Tärkeintä on, että sekä sinä, että koirasi olette onnellisia. Materia ei tuo onnea, mutta se voi helpottaa arkea :-)

Mutta esittelen tässä teille nyt muutamia meidän viimeaikaisia ostoksia - nää on tuottanut meille huomattavasti iloa nyt alkutalven pimeinä iltoina.

Voitettiin yhdestä blogiarvonnasta kahdet Rukka-valjaat ja nameja. Valitettavasti näillä ei meillä ole käyttöä - Hertalle toiset olivat ok-kokoiset, mutta Kertulle toiset olivat ihan liian suuret, joten nämä ettisivät uutta kotia edullisesti. Valjaat ovat kokoa L sekä XL ja ovat täysin uusia! Yhteyttä voi ottaa kommentilla tai spostiin :-) Tärkeintä on saada uusi koti nopeasti! MYYTY

Saatiin tilata lahjakortilla Hau-Hau Championilta ihan mitä vain halusin - tilaukseen lähti läjä herkkuja, ravintoöljy sekä saatiin muutamia juttuja tilaukseen kaupanpäälle. Tytöillä koittaa nyt kyllä taas "herkkupäivät" :-D



Käytiin Mustissa ja Mirrissä perjantaina tultuani viikonlopuksi kotiin työharjoittelusta. Onneksemme Musti ja Mirri oli auki klo 19asti, sillä mun juna oli pahasti myöhässä, niin ei oltais keritty kunnolla kuudeksi liikkeeseen.
Äiti oli ottanut Hertan kyytiinsä mukaan, joten saimme lähteä yhdessä uuden sadeasun metsästykseen junani tultua Seinäjoelle. Meillä on ollut jo monen vuoden ajan ongelma - Hertta on kaikkiin pukuihin "vääränkokoinen" eli puku on ollut joko liian suuri tai liian pieni. Hurtan koot menee päin männikköä ja siksi on ollut vaikea löytää pukua. Lähdimme kuitenkin toiveikkaina ostoksille, sillä tiesin, että Mustin ja Mirrin pukujen valikoima oli kasvanut Rukan tuotteilla. No, eipä lähdetty turhaan sinne, sillä mukaan lähti Rukan haalari sekä purutikkuja. Lisäksi hain kotia odottelemaan meidän ensi kevään sponsorointipalkintoja mätsäriin :-) Hyvä reissu siis kaikenkaikkiaan!
Käytiin työharjoittelusta hakemassa muutama sata kiloa lihaa ja kanan selkiä koirille Mushin tehtaanmyymälästä Pietarsaaresta. Lähdettyäni viikonlopuksi kotiin, sain sieltä pari pussia kananselkärankoja mukaani annettavaksi tytöille. Voi sitä hännänhuisketta, kun tytöt odottivat pussin aukaisua ja tälläisen saamista

Käytiin eilen Veljekset Keskisellä pyörähtämässä ja mukaan lähti tyttöjen lempiherkkuja - lihapullia, valkoisia luita ja shampoo. Shampoo veteli meillä ihan viimeisiään viime pesussa, joten oli jo aikakin saada uusi shampoo! Lisäksi lähti vielä pari pussia dentastixejä ruokapuodista, mutta niistä nyt ei ole kuvaa :)

Nyt on vähäksiaikaa siis purtavaa, syötävää ja puettavaa tytöille :-) mutta eipä ole mitään turhaa - kaikki oli fiksuja ja tarpeellisia ostoksia!
Löytyykö teistä muista "ostosholisteja" vai miksikä meitä sitten kutsutaankaan? Vai olenko tämän "ongelman" kanssa aivan yksin :-D

26 kommenttia:

  1. Itse yleensä tuhlaan messarissa ja isommissa näyttelyissä rahaa saa vähän halvemmalla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sieltä löytyy "kohtalontoveri" :-D mäkin tykkään metsästellä alennuksella tuotteita - esim. just noista messareista ja näyttelyistä löytyy usein muutamankin euron halvemmalla tuotteita, mikä on tosi kiva! :-)

      Poista
  2. Täällä toinen nettishoppaajahirmu esittäytyy! Mulanille tulee tilailtua tuon tuostakin kaikenmaailman nameja ja leluja. Kotonakin kokonainen iso vaatekaappi varattu neidin tavaroille. Joku vois luulla, että noita koiria ois useampikin, vaan ei... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, mahtavaa! :-) En siis ole yksin tämän "ongelman" kanssa, ollaan siis ihan samanlaisia!
      Meillä on monesti vieraat ihmetellytkin, että missäs meidän "loput" koirat on, kun pantanaulakossa roikkuu läjä pantoja, hihnoja ja vaatteita :-D heh!

      Poista
  3. Mä oon ihan samanlainen shoppailuholisti, kaikki kaapit ja sängynaluset täynnä koiratavaraa... :D

    VastaaPoista
  4. Mä olisin kyllä shoppailuholisti, jos olisi jotain tarpeellista hankittavana. Mutta ei, puruluut on ainut, mitä tuo hurtta nyt kaipaa ruokanappulan lisäksi :P

    Acting Top Dog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, multa tarttuu kaupasta aina vähintään puruluita mukaan, jos ei muita koiratarvikkeita tarvita :-) herkut ovat kuluvaa tavaraa ja aina tarpeellisia!

      Poista
  5. Hei!
    Et ole tämän asian kanssa yksin. Koiraa en omista, mutta rakkaalle kissalleni tulee tosiaan tilattua välillä vähän liikaakin kaikenlaista. Heikkouteni on nimenomaan juuri tarjoukset, jonka ansiosta Cindyltäkään ei ainakaan leluja puutu!

    Mikäli kiinnostaa, käy katsomassa blogiani. Sieltä löytyy aika paljon juuri tuotteiden esittelypostauksia kun olen langennut tarjouksista kaikenlaista tilaamaan!
    My cat princess Cindy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiitos kommentistasi! Ihanaa kuulla, etten "paini" tämän asian kanssa yksin, vain on muitakin "kohtalontovereita" :-D

      Voi kuinka suloinen tapaus Cindy-kissa on <3 kävin kurkkailemassa ihanaa blogianne!

      Poista
  6. Pakko tällä kertaa liittyä vastamääkijöihin. :D Siis siinä mielessä, että olen kyllä ihan pesunkestävä materialisti, mutta olen päättänyt downshiftata. Osa siitä tulee kyllä ihan puhtaasta rahapulasta, kroonisesta ja akuutista, mutta rahapulasta kuitenkin. Toisaalta, koira ei osaa arvostaa loputonta tavaramäärää, joten voin suht huoletta iskeä jarrua. Oon päättänyt käyttää roposet ennemmin lajikoulutuksiin ja pian myös itseni kouluttamiseen, I hope. Se jarrun iskeminen on ollut muuten aika vaikeeta! Kun hain Loltsille lähipuodista valjaat, teki mieli raapia mukaan muutama pussi nameja ja Laikalle vähän uusia vinkuleluja (vaikka vanhojakin on ja viljanameilla ei kukaan tee mitään :D). MV-näyttelystä en ostanut mitään...

    Kait minä oon sit jonkinlainen toipuva shopaholic?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, meitä ostosholisteja löytyykin aika mukavasti! :-D

      Aivan totta! Mielummin toisaalta käyttää rahansa esim. itsensä kouluttamiseen tai koulutuksiin, jos kotoa löytyy jo kaikkea tarvittavaa. Miksi tuhlata sellaiseen, mitä kotona on jo, kun voi käyttää rahansa sellaiseen mitä ei vielä ole? Mutta joo, helpommin sanottu kuin tehty :-D mullakin tarttuu aina mukaan joku namipussi tai lelu, jos jostain eläinkaupasta jotain tuun ostaneeksi. Paha tapa..

      Poista
  7. Täältä löytyy myös yksi joka rakastaa yli kaiken ostella koiruuksille kaikenlaista tarvittavaa ja "tarvittavaa" :D Itsellä tulee osteltua just Messarista yms näyttelyistä isompia hankintoja jos on hyviä tarjouksia, mutta kyllä Musti ja Mirrikin tuttu paikka on ja kaikki muutkin eläinkaupat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet siis ihan samanlainen kuin minä! :-D minäkin metsästelen aina hyviä tarjouksia, varsinkin jos kyseessä on isompi hankinta.

      Poista
  8. En ole koskaan ollut hirmuisen kiinnostunut shoppailusta "omiin tarpeisiin", siis esim. joku vaateshoppailu on aina ollut mulle tympeää touhua, mutta kyllä koirakrääsää on silti hirmuisen mukavaa ostella! :D

    Leluja, nameja, ruokaa, vaatetusta tolle vanhemmalle vilukissille, pantoja, jne...! Se tunne, kun raahaat kotiin koirille kaikkea kivaa = <3 :D

    Onneksi kuitenkin välillä järki puuttuu peliin, saa miettimään että tarvitseeko noi nyt IHAN OIKEASTI sitä jotain mitä sillä kertaa kaupassa himoitsen ja osaan ehkä jopa jättää jotain umpiturhaa ostamattakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan - minä ainakin mielummin tuhlaan 100euroa koiriin kuin 100e vaikkapa omaan takkiin :-D ajattelen ja sinnittelen mielummin vanhalla takilla, kuin ostan kalliilla uuden.

      Se tunne on kyllä jotain ihanaa <3 näiden koirajuttujen ostaminen on vaan niin koukuttavaa!

      Onneksi on olemassa järki, joka joskus sillointällöin tulee peliin mukaan koirajuttuja ostettaessa :-D ehkä..

      Poista
  9. Mä oon joutunut myöskin rahapulan takia nyt himmaamaan ostomaniaa. Tämä vuosi on ollut ihan jäätävä koiramenojen suhteen. Toki tuli tuo pentukin hankittua, mutta on mennyt koiriin ihan liikaa rahaa viime kuukausina. Koko ajan ostoslistalla on hankittavaa, mutta päätin että nyt pidättäydyn ja ostetaan vain pakolliset jutut. On aika käyttää rahaa myös itseensä ja kodin laittoon eli koirat saa luvan pärjätä näillä vermeillä ja aivan mainiosti pärjäävätkin. Myyntiinkin olen nyt laittanut turhia juttuja. Eli menisinköhän mäkin tohon Tiinan toipilas-kategoriaan? Tosin sillä erotuksella, että oon tosi tuore toipilas ja herkkä houkutuksille vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, koirajuttujen ostamisessa kannattaa kyllä pitää järki kädessä :-) ei se koiranomistaminen siitä yhtään paremmaksi muutu, vaikka ostatkin esimerkiksi uudet hihnat ja pannat monta kertaa vuodessa. Parempi siis välillä panostaa myös itseensä, perheeseensä ja kotiinsa :)

      Itsekin olen myös myynyt pois turhia koirajuttuja. Mitä mä niillä kaapin nurkassa turhaan pölyttymässä teen..Parempi vain, kun löytävät uuden kodin :) Niillä rahoilla sitten olen yleensä ostanut jotain uutta ja tarpeellista koirille:-)

      Poista
  10. Rahapula täälläkin, mutta oonki löytänyt kirppiksiltä piskeille kivoja juttuja :D Oon myös hirmu tarkka, tietylle koiralle tiettyä väriä ja pitää olla sopiva just eikä melkein. Aikapaljon siis tulee tehtyä itse tai tilattua mittatilauksena, mikä taas tietyllä tapaa maksaa enemmän, kuin se että ottaisin sen melkein sopivan ja väärän värisen. Nytkin puuttuu Klaaralta oikean värinen hihna, kaikilta pikkukoirilta valjaat jäljestykseen (oikean väriset) ja näin pois päin. Tuikulle etsin juuri pelastusliiviä, ja puolen vuoden etsintöjen jälkeen löysin sen pinkin Hurtta liivin, oikeaa kokoa ja käytettynä puoleen hintaan. Vaativa maku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, eli meitä rahapulaisia löytyy myös useampi - itse ainakin opiskelijana tuntuu välillä raha olevan vähän turhankin tiukassa.

      On hyvä olla vaativa, sillä mielummin hankkii vähän kalliimpaa, mutta varmasti sopivaa ja kestävää, kuin sellaista joka on melkein sopivaa ja hetkessä rikki :-)
      Silläkin säästää jo huomattavasti, kun ei heti tarvitse olla ostamassa sitä uusinta uutta, vaan bongailee blogikirppiksiä, kirppiksiä ja facebookissa kirppareilta josko jollain löytyisi vastaava tuote käytettynä. Itsekin olen tehnyt monia hyviä löytöjä kirpparilta (mm. Hurtan täysin uusi uudenmalliston hihna 2€) ja itse olen myös myynyt meidän koiratarvikkeista siellä paljon pois :-) Koiratarvikkeille onkin usein kirpparilla kova kysyntä, varsinkin jos ovat käyttämättömiä ja edullisia! Myös tekemällä itse olen saanut säästettyä "pitkän pennin" :)

      Poista
  11. Myönnän olevani shoppailuholisti, mitä koirien tarvikkeisiin tulee!
    Eilen tuli tilattua Fiilikselle uusi panta, vaikka edellisiäkään kaikkia ei tule käytettyä, MUTTA eikös kaikilla tytöillä pidä olla yksi hello kitty-panta pahanpäivän varalle?? ;)

    Haaveissa olisi ostaa ratian valjaat molemmille ja uudet hihnat jaja...Apua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, meitä shoppailuholisteja siis löytyy useampi :-)
      Kyllä tytöillä yksi Hello Kitty-panta pitää olla pahanpäivän varalle ;)

      Voin kyllä antaa suositteluni Ratian valjaille ja hihnoille - en vaihtaisi kyllä vaihtaisi noita toisiin :)

      Poista
  12. Pakko munkin on myöntää, että oon kyllä shoppailuholisti! Kaappi täynnä (eikä meinaa enää mahtua) herkkuja ja tarvikkeita (pantoja, hihnoja, heijastimia, harjoja yms) ja leluja. Ja tosiaan tällä hetkellä vain yksi koira, mutta tarvikemäärän perusteella luulisi olevan lauma :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Hyvä, että sieltäkin löytyy samankaltainen hamstraaja kuin minä :-D meidänkin tavaramäärän perusteella meiltä voisi löytyä ainakin kaksinkertainen määrä koiria, hupsis...

      Poista
  13. Ihana blogi, liityin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3 tervetuloa tiimiimme, toivottavasti viihdyt! Jos tulee jotain kysyttävää/toivepostaus-ehdotuksia tmv, niin laitathan kommentia? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)