torstai 5. helmikuuta 2015

Kyläilemässä koiralauman keskellä

Tiistaina otettiin suunnaksi mennä kaverini Wilman luo kyläilemään tuon beussilapsosen kanssa. Wilmalla itsellään on kaksi samanrotuista koiraa kuin Martta, pari sekarotuista, kissa sekä pieni vauva - todella hyvä tilaisuus siis Martan sosiaalistua!
Pihalle tultuamme meitä vastassa oli Irene-beussi, joka otti pikkuneidin hienosti vastaan. Aluksi Martta hieman pelkäsi Ireneä, mutta äkkiä kiinnostus vei voiton ja pian juostiin iloisesti Irenen perässä. Wilma vaihtoi välissä koiria ja Patron sai tulla vuorostaan tutustumaan Marttaan. Koirat peuhas pihalla vielä hetkenaikaa keskenään ja mentiin sen jälkeen sisälle lämmittelemään sekä tutustumaan muuhun väkeen. Ette tiedäkkään kuinka ylpeä omistaja täällä kirjoittelee - Martta meni ulko-ovesta sisälle kuin kotiinsa ja katosi koiralaumaa samantien. 


Eipä olla vielä tälläisessä ympärissä vierailtukaan neidin kanssa, joten oli ilo nähdä kuinka nopeasti Martta tottui (tai voisi jopa sanoa, että kotiutui :-D) näinkin erilaiseen ympäristöön.
Martta näki tuolla myös ekaa kertaa vauvan, joka välillä kiljui sekä konttasi maassa - rauhallisesti neiti osasi kyllä hyöriä siinä ympärillä. Parit pusutkin antoi vauvalle, ihan hellästi..

Lisää kuvia meidän kyläilyreissusta löytyy täältä!
 
Sovittiinkin jo alustavasti Wilman kanssa, että nähdään ensi viikollakin! On mukavaa, että Martta saa uusia leikkikavereita - varsinkin kun osa niistä on rotutovereita :-) Enkä minäkään pistä pahakseni mukavaa seuraa.

Ja ainiin, mun pitikin vielä sanoa, että mua ehkä hivenen jänskättää, sillä huomenna mennään aamusta Martan kanssa studiokuvattavaksi yhteen projektiin! Saa nähdä mitä siitäkin tulee - toivottavasti saadaan monta kivaa kuvaa tänne blogiinkin asti! Lisäksi huomenna ois luvassa neidin ekat rokotukset :-)

14 kommenttia:

  1. Vau, miten reipas tyttö Martta on! Hienoa :-)
    Ja voi kauheeta mikä pentukuume tulee näistä kuvista...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti on kyllä hirmuisen reipas, se täytyy kyl myöntää♥

      Hihii! Pentukuumeeseen ei auta kyllä kuin yksi asia..;-)

      Poista
  2. Tulipas tästä hyvälle tuulelle. Ihana postaus ja nuo kuvat <3 !

    VastaaPoista
  3. Kieltämättä Martta on kyllä syötävän söpö tapaus ! Ihan pakko tulla kattomaan joku päivä :-D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onhan se kyllä♥ tervetuloa vain kahville ja moikkaamaan neitiä :-)

      Poista
  4. Voi ei, pentuaika on kyllä niin ihanaa! Kaikki on uutta, ihmeellistä ja maailma on täynnä kaikkea jännää pikkukoiralle koettavaksi ja nähtäväksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on♥ ihanaa aikaa, joka menee kyllä loppujenlopuksi todella nopeaa - apua! :-)

      Poista
  5. Mä jo instagramista katsoinkin, että olipas tutun näköisiä tyyppejä kuvassa :D

    VastaaPoista
  6. Martta <3 On se vaan niin ihana, ja nähtävästi myös koirasosiaalinen pikkuneiti :) Saat ollakin ylpeä, ja uskon että tuolla katseella ja pentutassuilla tulee kuvista ihan syötävän suloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä ihanasta kommentista - piristi päivää kummasti tällänen♥

      Kuvista tulikin kyllä aivan mahtavia, kunhan neiti ensin saatiin vain pysymään edes sekunnin paikallaan :-) Hassu neiti!

      Poista
  7. Martta vaikuttaa kyllä tosi reippaalta pikku tyypiltä! Ja on hirmu nätti tyttö kans. Ihana seurata teidän pentuarkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo vekara tosi rohkea ja oppivainen :-) Hihii, kiva kuulla♥

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)