keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Puhelinkuvia osa 8

On aika päivittää taas kuukauden aikana puhelimeen kertyneet kuvat puhelinkuva-postaukseksi. Kyselin viime postauksessa mielipidettä tälläisille postauksille ja näytitte näille vihreää valoa - hienoa! Nämä tulevat siis pysymään säännöllisenä osana tämän blogin postauksia :-)

Mun mielestä puhelinkuva-postaukset ovat yleensä blogin kuin blogin parhaimpia postauksia - tai ainakin aidoimpia, jos ei muuta. Mun mielestä on kiva nähdä bloggaajan arjesta vähän sellaisia "epävirallisia" kuvia sellaisistakin tilanteista, missä ei oikeasti vaikka kehtaa käyttää sitä järkkäriä. Näissä harvoin huimaa päätä kuvien laatu - mutta ei mun mielestä pidäkään huimata, sillä näiden tarkoitus on tuoda esiin kivoja tilanteita, eikä bloggaajan valokuvaustaitoja ;-)

Aiemmat puhelinkuvapostaukset voit lukea täältä ( 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6  ja 7)
1. Martta 16viikkoa otti osaa namihaasteeseen ja onnistui siinä! 2. "Tässä mä vaan oon.." 3. Meidän yks lemppari-lenkkipaikoista oli kuin luistinrata, höh! 4. Martta tsiigailee ohi kulkevia koirakavereita :-)
5. Epäonnen lenkillä.. 6. Näin hienosti neiti osaa jo odotella liikennevaloissa - oppi on mennyt edes jotenkuten perille, jes :-D 7. #metsänpeikko 8. Saatiin yhteistyökumppaniltamme Racinelilta laatikollinen leluja testattavaksi!
9. Metsä on ehdottomasti paras paikka missä voi kulkea10. Ei me oikeasti mitään leluja testattavaksi saatu, me saatiin kaks hassua koiraa! 11. Martta odottaa vuoroaan rauhassa ekoissa mätsäreissään 12. Väsynyt Hertta trimmauksen jälkeen
13. Mitään ei tarvi tehdä yksin, kun on Martta auttamassa.. myös lakananvaihto sujuu hienosti kahden ;-) 14. 15. Martta ei oo vielä koskaan saanut niin paljon pusuja kun sai lapinkoira Venneltä..hih! 16. Martta on ihan huikee venailija ruokaansa - odottais varmaan vartinkin jos lupaa ei jostainsyystä kuuluisi samantien :-D
17. Hertta sai uuden tittelin eli hän on nyt virallisesti Kurikan Kamu. Hertan elämää voi seurata blogin ja facebookin lisäksi Instagramissa #kurikankamu :) 18. Lauantai-aamupäivä kului hienosti parin tunnin metsälenkillä koko poppoon kanssa19. Meidän "pieni" pääsiäispupu.. 20. Martta ekaa kertaa hississä - ja niin vain meni hienosti!
21. Hertalla alkaa käymään tila pieneksi.. 22. Mikä tuo valkoinen tuolla maassa on?? Lumesta ei taida muut iloita kuin koirat...:-D 23. Hertta lähdössä edustus-ja lehdistötilaisuuteen Kurikan Kamuna 24. Ja taas ollaan metsälenkillä ;-)

25. Viikonloppuna olimme Seinäjoella Hurtta-hallilla mätsäröimässä 26. Mukana mulla oli tietenkin Martta :-) 27. Hertan 6v-synttäreitä viettämässä 28. Näääin hienon synttärikakun Hertta sai!

Nyt hiipparoimme aamupissalle koko sakin kanssa ja sen jälkeen koiria on odottamassa tuossa pöydällä täytetyt kongit, jonka kanssa he saavat duunailla minun poissaollessani. Iltapäivällä mennään käymään läheisellä pellolla ja metsässä, jossa koirat saavat painella menemään minkä jaloistaan pääsevät :-) Kivaa!

PS.  Muistakaas käydä kommentoimassa tähän postaukseen ja näin olette mukana hienon Racinel tuotepaketin arvonnassa! Aikaa kommentoimiseen on tämän viikon loppuun asti.

20 kommenttia:

  1. Mehän kyllä tykättiin ihan kaikista kuvista, oottee niin nättejä tyttöjä, ettei paremmasta väliä. Joo. Muiskut!

    VastaaPoista
  2. Nämä kännykkäkuvat ovat juuri niin aitoja kuten kirjoititkin. Aivan mahtavia otoksia. Upea synttärikakku. Etsin tässä juuri ideoita, kun Eka täyttää perjantaina 4 v. Lapinkoirat ovat kovia suukottelemaan. Meidän naapurin Iita on Ekan hyvä kamu. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti Sari! :-) Kivaa saada tälläistä palautetta postauksista!

      Tuo synttärikakku oli Ceasar-märkäruokaan pohjautuva, mutta blogista löytyy helppo tee-se-itse koiran synttärikakku, joka maistuu varmasti Ekallekin ;-) Lämpimät synttärionnittelut näin etukäteen Ekalle♥

      Lapinkoirat on suloisia otuksia ja kovia pusuttelemaan <3 hih! Samoin teille :)

      Poista
  3. Kyllä olj kaekki kuvat hienoja. Ja tytöt ossoo käättäätyvä niinku hienot naeset konsannaan :)
    Toesin ku meekäläenen joka ee kuulema ossoo immeesten ilimoella käättäätyvä...vuan empä kyllä hieno naene ookkaa :)
    Teellä riittää männöö ja meeninkijä. Sitä on mukava kahtoo. Ku meenoo tiälä saralla niät olla vähä kuivakkata välillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie oot kyllä ihan mahtava poitsu Iivari <3 Mamma kyllä aina meistäkin sanoo, et me ei osata ikinä ihmisten ilmoolla käyttäytyä..ja pyh! Epäilen, et meiän mammat puhuu vaan höpöjä ;-)

      Jep! Nyt vaan Iivari otat mammas ja lähette metsäretkelle tekin peuhaamaan sekä juoksemaan. Se on hirmuhauskaa!!

      Poista
  4. Itsekin pidän hyvin paljon kännykkäkuvapostauksista, koska kännykällä tulee nappailtua kuvia ihan fiiliksen mukaan ja se kyllä näkyy kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että sieltä ruudun toiseltakin puolelta löytyy kannustajia näille kännykkäkuva-postauksille :-) Nää on meinaan kyllä ihan huippuja!

      Poista
  5. hurjasti Martta kasvanu, tai sitten siun molemmat villat on mystisesti kutistunut! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en tiedä kummin on käynyt..epäilen villojen kutistumista ;-)

      Poista
  6. Ihan huippuja nämä puhelinkuvat! Itselläkin ollut jo varmaan puoli vuotta luonnoksissa tällainen postaus.. Ehkä se joku päivä eksyy julkaistuksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä yleensä tosi kivoja ja hauskoja :-)

      Nyt sun ei auta muutakuin tehdä postaus valmiiksi ja julkaista ;-)

      Poista
  7. Lyhyesti vaan oli pakko tulla kommentoimaan, että ihania kuvia, kivoja tekstejä! Meillä on pitkä päivä takana, Arttu jo kuorsaa peittonsa alla, minä vielä hetken rentoudun kivoissa blogeissa ennen kuin uni voittaa...

    Minkälaiset nuo vaaleanpunaiset valjaat on, jotka on Martalla joissakin kuvissa?

    Meitä ei kannata ottaa arvontaan mukaan, kun ei voida varmaan kaikkia tuotteita edes käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiks, mikä ihana kommentti♥ Kiitos paljon!

      Oon kyllä samaa mieltä - on mukavaa, kun saa vielä ennen nukkumaanmenoa selata kivoja blogeja. Se on kyllä parhautta!

      Nuo toiset valjaat ovat Risto-Matti Ratian y-valjaat ja toiset ovat omatekemäni (Tassutöyrä tmi) :)

      Selvä juttu! Uskon kuitenkin, että noista arvontapalkinnoista on ainakin osa sellaisia mitä pystytte käyttämään :-)

      Poista
  8. Hei olisiko mahdollista saada Hertan 50 temppua videoituna? Se olisi hauskaa. Luin tuolta kurikan kamu sivuilta, että Hertta osaa niin paljon temppuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos kivasta vinkistä - minulla onkin ollut mielessä toteuttaa ainakin osa (jos ei kaikkiakin!) temppuja videolle :-)

      Ainut asia mikä tässä jarruttaa on kuvaajan, hyvälaatuisen videokameran ja muokkausohjelman puuttuminen. Eli jos tulee ehdotuksia ilmaisen videon muokkausohjelman suhteen, niin otan niitä mielelläni vastaan! Kuvaajan kyllä saisin varmasti järjestettyä suhteellisen helposti :) Katsotaan...

      Poista
  9. Kännykkäkuvat on kivoja ja monesti niissä on ihan eri fiilis kuin järkkärikuvissa. Puhelin kun on aina mukana niin saa niitä vähän harvinaisempiakin hetkiä tallennettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiin näin :-) Nää on niin paljon aidompia ja omalla tavallaan hienompiakin kuin esimerkiksi järkkärillä otetut kuvat!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)