perjantai 15. toukokuuta 2015

Rahanmenoa ei voi estää..

Jos ei koiranomistaja kouluta, ulkoile, harrasta tai löhöile, niin hän luultavasti shoppailee. Shoppailee netissä, mutta ei ihan mitä tahansa tuotteita - vaan koiratuotteita. Jos valittavana on itselle 50euron takki tai koiralle 50euron arvoista tarvikkeita, niin voitte varmaan arvata kumpaan valintaan koiranomistaja kääntyy. Hyvä, arvasitte oikein - hän valitsee koiratuotteet :-D 

Me kirppistellään edelleen omia vanhoja tarvikkeitamme blogikirppiksellä, mutta sillävälin on hyvä suunnata katseensa jo tuleviin ostoshaaveisiin. Joo niimpä, kuulitte oikein! Mä puhun ostoshaaveista. Minä, joka on ollut vuoden alussa ostoslakossa kaikesta turhasta koiratavarasta..

Meillä on tällähetkellä muutamia sellaisia juttuja mitä tarvittais nythetipian, mutta suurinosa näistä on sellaisia, että voidaan hankkia nää vasta kesän mittaan. Voidaan siis jakaa koiramaisia kuluja muutamalle kuullu - eikö se vähän niin ois, että yks iso hankinta ja pari pientä per kuukausi :P

1. Iso säilytysastia ruualle olisi kätevä, vaikka meillä onkin kaksi säilytysastiaa jo - toisessa vain ei pysy kansi kunnolla kiinni, niin kunnollisella kannella varustettu astia olisi hakusessa..nimimerkillä Kerttu on jo muutaman kerran ollut siellä omin luvin syömässä.. 2. Martta tarvitsee uuden näyttelytaluttimen itselleen, että päästään valloittamaan näyttelykehiä kesällä! Meillä on ollut nyt käytössä ruskea nylontalutin mätsäreissä ja se on ollut kyllä ihan hyvä harjoitustalutin. Lisäksi hakusessa ois tuon hihnan jatkoksi snake-ketju.. 3. Jälkiliina ois ihan must have-juttu meille meidän jälkitreeneihin! Se onkin ollut jo pitkään hankintalistalla, mutta sopivaa ei oo vaan vielä löytynyt..Tää vaikuttaa kuitenkin laadukkaalta ja hyvältä! 4. Pelastusliivit kesäksi mökkireissuille ois kans päheet! Ja tietysti pinkkinä ;-) 5. Kumisuka on ehkä maailman loistavin keksintö koiralle, josta lähtee karvaa ihan liikaa.. En muistanutkaan enää millaista on omistaa koira, jonka kanssa asuessa imurointi tuntuu melkein "turhalta"...Eli suka on saatava meille pian apuun!
5. Uusi superiso matkavesipullo ois aika must have-tuote kesälle, ettei vesi lopu kesken reissun 6. Martan ruokakupit alkaa käydä uhkaavasti liian pieneksi, joten isommat ruokakupit ois kätevät! En oo toki vielä aivan varma millaiset kupit haluan - posliiniset, metalliset vai ehkä jopa muovisetkin. Sain Sopurahasta pari kivaa muovikippoa edullisesti, mutta kaipaisin vielä jonkinlaisia.. 7. Puruluiden syöminen on jokapäiväinen juttu kolmikolla, joten niitä kuluu kuukaudessa tosi iso läjä! 8. Myöskin nameja meillä kuluu aivan hirveä määrä kuukaudessa, joten ne ovat aina enemmän kuin tervetulleita!
 

(*Kuvat lainattu Petenkoiratarvikkeen sivuilta)

14 kommenttia:

  1. Oih mulla ois kanssa niiin paljon kaikkea kivaa osteltavaa koirille! Ite pistin tilaukseen treenikassin kun edellinen hajoaa kirjaimellisesti käsiin enkä enää jaksa raahata tavaroita ensimmäisessä kassissa minkä kaapin perältä löydän. Tämä minkä tilasin toimii samalla myös reissuille hyvin!

    Vielä haluaisin hommata nahkasen kaulapannan, nuorimmainen ei sellaista omista.. Pelastusliivit ois aika must mökille kun veneillään niin paljon! Sen lisäksi oon haaveillu tosta sun laittamasta vesipullosta jo pidemmän aikaa, nykyinen mikä meillä on niin ajaa asiansa mutta sen kanssa on aina kauheaa tappelua vuotaako se läpi vai eikö sieltä millään saa vettä taikka mihin se mahtuu kun ei ole pullon muotoinen...

    Mutta oikeassa olet, kyllä mä sen 50e mielummin koiraan tuhlaan kuin itteeni vaikka oishan mullakin tarvetta vaikka ja mille (älysin juuri, että paita joka oli toissapäivänä päälläni on seitsemän vuoden takaa ostettu minulle enkä raaski sitä pistää mäkeen vaikka onkin reikäinen :DD kun ei kehtaa käydä uutta ostamassa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij!! Hyvä, että muiltakin löytyy osteltavaa :-D Treenikassia mäkin kaipaisin, kun auto on täynnä kaikenmaailman koiraroinaa ja treeneihin mennessä tavaroita saa oikein urakalla etsiä..Minkälaisen treenikassin tilasit? Kiinnostaa kovasti, eli paljastahan laukkusi ja käyttökokemuksia siitä ;-)

      Meillä on kaikilla koirilla useampi nahkapanta ja oon kyllä tykännyt ihan hirmuisesti niistä. Erityisesti tuo Designdogin Johannan tekemä panta Martalle on upea <3 Mä ostin nyt tälle mökkireissulle Hurtan pinkit pelastusliivit ja ne on kyllä osoittautuneet näillä parilla käyttökerralla mahtaviksi - istuvat hyvin päälle ja ovat tukevat. Tuttu tunne, meillä on villoilla tuo ilmaiseksi Pedigreeltä saatu pullo, joka vuotaa kyllä aina johonkin..Martalla oon käyttänyt ihan isoa limsapulloa ja ruokakuppia, kun tuo ilmaispullo on auttamattakin liian pieni. Tuollainen iso pullo on kyllä varmaan pakko ostaa nyt kesän korvilla meille - ei tulla pärjäämään lämpösillä keleillä ilman..:-D

      Hahaha, taisi siis osua ja upota! :-D Mulla ainakin välillä melkein hävettää kulkea ihmisten ilmoilla, kun itsellä on päällä "rääsyjä", mutta koirilla on melkein uusimmat kamppeet mitä voi olla..heh!




      Poista
    2. Ilowillasta oman rodun logolla tilasin 35e kassin (alennuksessa), mutta eilen vasta tilasin niin käyttökokemukset voin vinkata heti kun pääsen tähän käsiksi! En malta oottaa että se tulee, niin magee eikä varmasti oo jokaisella treenaajalla tuu vastaan ;)

      Poista
    3. Oi! Ei olis edes kovin kallis treenikassi, varsinkin kun on vielä omanlainen :P

      Jäämme odottelemaan innolla käyttökokemuksia :-)

      Poista
  2. Kuminen jälkiliina on kesäkuumalla sitten sellainen, että saattaa jäädä tahmaisena sormiin :D Käytän itse yleensä kankaista (ei grippi) liinaa, vaikka se tietysti märässä metsässä kastuu ja likaantuu.

    Koiralle shoppailu on aivan liian addiktoivaa. Juniori on vasta, noh, tekoasteella, mutta tässä jo googlailen amerikanlippuneuletta pennulle syksyksi... Aikuiselle tilasin satasella uudet jälkivaljaat kesäksi, koska kyllähän se nyt tietysti _tarvitsee_ ne jenkkilippuvaljaat pusikossa rämpimiseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hyvä kuulla! Googlettelin hyvistä jälkiliinoista käyttökokemuksia, mutta niitä ei juurikaan löytynyt ja päätin laittaa tuon sitten tilaukseen..sain kuitenkin jälkikurssilta niin hyviä neuvoja liinan ominaisuuksista, että palautukseen menee :/ Tuo on tuollainen vähän höttöinen ja tahmea jo nyt - voin siis jo kuvitella millainen se on kesällä...:-D Mä duunasin viime viikonloppuna nyt luistavasta nylonnauhasta ja siitä oon nyt parin käyttökerran jälkeen tykännyt - luistaa hyvin, ei mee helposti solmuun ja oli edullinen, kun pystyi itse väsäillä :) Ainut miinus tietty on, että kastuu metsässä helposti..

      Sanos muuta! Meilläkin Martta vasta ihan juniori (6kk) ja silti tuota tavaraa on vaan pikkuhiljaa kertynyt :-D Oi, tuollaiset jälkivaljaat kelpais meillekin! Ollaan teille kyllä hivenen kateellisia.. Ja kyllähän koiralla nyt yhden jenkkilippuvaljaat pitää olla metsässä kulkemiseen..:P


      Poista
  3. Pelastusliivit on nyt useammassakin paikassa tarjouksessa, vink vink ;) (ainakin Hurtat ja Ezydogit) Jos vaan tiedät kasvavalle oikean koon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä - nyt on pelastusliivit tilattu :P Lompsa kiittää, sillä pelastusliivit lähtivät tosi edullisesti, jes!

      Poista
  4. Mullakin olis ostetavaa koiralle, mutta rahat on nyt menny kesyhiirien tavaroihin kun ensi viikolla ne viimeinkin tulee. :)
    Ehkä sitten kun hiiret on kotiutunu niin pääsen ostamaan koiralle ne tärkeimmät tavarat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, eläimiin kuitenkin mennyt raha :P Kyllä vielä koirienkin aika tulee saada uutta tavaraa, heh :-)

      Poista
  5. Ite olen eläinkaupassa töissä, on _niiiin_ vaikeaa olla ostamatta aina ihania uutuusjuttuja :'D Omalla ostoslistalla on ainoastaan iiiso kevythäkki johon saisin koirat tunkaistua esim. kisojen radankävelyn ajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mun elämästä ei varmaan tulis yhtään mitään, jos olisin eläinkaupassa töissä, kun näkee siellä kaikki uutuudet ja tavarat nenän edessä joka päivä..:-D haha!

      Kevythäkki kuulostaa kätevältä! Se ois niin kevyt ja helppo kuskata verrattuna tuohon meidän Martan muovihäkkiin..:) Ehkä mekin vielä joskus sellainen saadaan..

      Poista
  6. Me voitettiin Racinelilta Comfort Kaira ruokakupit ja oon kyllä tykännyt itse tosi paljon. Helppo puhdistaa ja pysyvät hyvin ilman alustaakin paikoillaan. http://www.kivutonverkkokauppa.fi/fi/shop/koira/tarvikkeet/ruokailuvalineet/comfort+kaira+kuppi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas teillä käynyt tuuri, vau! Onnea voitosta:-)

      Oon kattellut noita kuppeja kans Racinelilta ja ihana kuulla nyt suoria mielipiteitä niistä. Pakko saada varmaan itsekin tuollaisia, kun vaikuttavat ainakin tosi laadukkailta ja kestäviltä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)