sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Puhelinkuvia osa 11

Niin vaihtui kesäkuu heinäkuuksi! Kesäkuu meni oikeasti niin nopeasti, että hoksasin vasta eilen, että nythän on jo heinäkuu, haha :-D Mihin tää aika oikeesti vierähtää? Kesäkuu meni meillä oikeastaan pitkiä työvuoroja tehdessä, koirakavereita nähdessä, ulkoillessa ja kerittiin me vähän treenaamaankin. Koirat nauttivat löhöilystä, sadekeleistä ja uintireissuista täysin rinnoin. Kun me oleiltiin, niin sitten oleiltiin oikein kunnolla ja sama toisinpäin, kun tehtiin, niin sitten kans tehtiin :-)

Silti, paljon jäi kuitenkin tekemättä ja blogi oli puoliksi "hunningolla" koko kesäkuun ajan.Postauksia tuli vain muutama, mutta silti te jaksoitte seurata meitä ahkerasti ja kommentoida kaikkiin :) Teitä onkin kertynyt Bloggerin kautta huikeat 402 lukijaa - tervetuloa kaikille uusille! Ja iso kiitos, että jaksatte seurata meidän pähkähulluja juttuja
1. Yritys ottaa yhteispeilikuva..no ollaan niin heiluvaisia, että yritys epäonnistui totaalisesti! 2. "Ja ulkona, kesäyö.." 3. Martta sai uuden peuhukaverin bokserista :) 4. Juhannustyttö Martta
5. "Hei äiti! Oot rakas äiti♥" 6. Kesäkesäkesä7. Marttaa turhauttaa tää kuumuus.. 8. Saatiin uudet työvaatteet Hertalle - kyllä nyt kelpaa! #kurikankamu #kurikka #työkoira
9. Kivillä pomppimassa.. 10. Mätsärissä Kauhajoella pitkästäaikaa 11. 12. Väsynyt koira on onnellinen koira
13. Zzzzzz.... 14. Hertan kanssa mainoskuvauksissa - kuvia on tulossa tänne bloginkin puolelle ehkä vielä joskus! 15. Martan kanssa tutustumassa veljen ja sen tyttöystävän uuteen tupaan. Oi rakastan tuota vanhaa tupaa16. Kesä, lämmin ja kärpäset..
17. Aurinko antaa niin paljon energiaa päivään! 18. Miksi eksyin katselemaan tälläisiä kuvia??? Apua, onko siitä muka jo 7kk kun haettiin Martta kotiin.. 19. Masentunut koira, kun sai juosta koko päivän vapaana ja sitten pistettiinkin hetkeksi naruun.. voi tuota20. Yölenkillä pururadalla..#parastajustnyt



Perusarjen lisäksi ei ole tapahtunut oikeastaan mitään kummallista. Martta oli toissaviikonloppuna lauantaista sunnuntaihin hoidossa ystävälläni ja neiti oli ollut kuulemma tosi hyvin. Tais väsyttää niin paljon, että oli nukkunut yönkin rauhassa alakerrassa muiden koiratovereiden kanssa. On niin ihanaa, kun on näin hyvä hoitopaikka olemassa, jossa tiedän, että koirasta pidetään koko sydämellä huolta ja että koira viihtyy siellä enemmän kuin mainiosti♥ Kyllä mulla olikin sunnuntai-illalla väsynyt koira kotona..

Nyt siirrymme vielä iltakävelylle koko poppoon kanssa ja sitten olemmekin valmiita vastaanottamaan uuden arkiviikon! Ens viikonloppuna meillä ei olekaan suurempaa tekemistä ja saamme vihdoin olla rauhassa kotona :-)

PS. Huhuilen edelleen JuttaTuulian perään..Olet voittanut BOT Fleecetakin koirallesi ja laittamalla minulle sähköpostia voimme toimittaa sen sinulle mahdollisimman pian. Sähköpostini on heljakeskilusa(at)gmail.com. Kiitos paljon!

6 kommenttia:

  1. Kesäkuu meni tosiaan tosi nopeesti ohi! Ihanan kesäisiä kuvia.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä ihan oikeassa - en ymmärrä mihin aika katosi tuosta noin vain :O Kiitos paljon :-)

      Poista
  2. Kiva postaus ja kivoja kuvia!:)
    Tuli mieleen ei millään pahalla siis että eikö kannattaisi vaihtaa bannerissa oleva Martan kuva hieman uudempaan:) neiti on nimittäin kasvanut aika lailla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ihanaa saada tälläistä palautetta <3 Ja oot kyllä ihan oikeassa tuon Martan kuvan suhteen - pitää kyllä ottaa nyt asiakseen ja tehdä asialle jotain :-) Neiti on nimittäin kasvanut tuosta kuvasta ihan hirmuisesti!

      Poista
  3. Ihana postaus jälleen kerran! Kuukausi niin koulut kutsuu taas... :(
    Muuten kuka voitti hauboxsin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti kivasta kommentista! Voi vitsi - itsellä koulunpenkki kutsuu vasta 2kk päästä eli mulla on vielä aikaa oleskella, mutta sulla alkaa käydä aika pikkuhiljaa vähiin. No, nyt vaan tsemppi päälle ja kaikki kesäloman "must do"-jutut tehdyksi :-)

      Hauboxin voitti nimimerkki nimeltä Sussu :) Voittajaan on otettu sähköpostin kautta yhteyttä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)