maanantai 14. joulukuuta 2015

Luukku 14 : Loppusyksyn lemppareita etsimässä..

Löytyykö meidän loppusyksyn lempparituotteet vaatenaulakosta vai herkkuhyllystä? Vai kenties sittenkin trimmauspakista? Olisikohan ne sittenkin lelukopassa? Tai miten olisi ruokajutut? Syksyn lemppareihin lukeutuu taas läjä kivoja koiratarvikkeita. Tälläkertaa nää on jo varmoja valintoja meidän koiratarvikkeista eli suurinosa on ilahduttanut elämäämme jo vuosien ajan ja siksi ansaitsevat mainetta sekä kunniaa!

Kesän lemppareista löytyi yksi tuotesarja, jonka päätin nostaa myös tähän syksyn lemppareihin. Tälläkertaa ihan kokonaisuutena. Ollaan nimittäin ihan hurahdettu 1. Kongeihin ihan täysillä! Ihmisillä on usein erilaisia riippuvuuksia - olen kuullut nimittäin koiraihmisillä olevan mm. pantahulluutta ja manttelirakkautta, mutta minä erotun joukosta sanomalla olevani rakastunut Kongeihin! Tai siis oikeastaan nuo koirat on niihin hurahtanut..

Nää kestää tuon nuorimmaisenkin hampaat,  nää voi pestä ja ovat muotoilultaan onnistuneita. Ja tuonne peruskongien sisälle voi työntää oikeastaan mitä vain aktivoinniksi ja koirat ovat ihan täpinöissään! Voiko leluilta edes toivoa enempää?
Toiselle sijalle kapuaa 2. Valopannat. Näitä on meillä Martalle parit kappaleet ja villakoirilla kanssa toiset samanlaiset. Nää on ehkä valojen aatelistoa, sillä nää näkyy oikeesti yllättävän kauas! Siispä meidän ihan kävelykadullakin liikkuminen on nyt turvallisempaa, kun muut liikkujat huomaa koiratkin näiden valojen avulla. Ja koirien vapaanaollessa näen itsekin missä ne suurinpiirtein kiitää!

Joku ehkä saattoikin arvata, että kolmannen sijan valtaa ehdottomasti tuo 3. koiraveräjä. Toi on maailman paras keksintö. Siis ihan oikeesti. Joka pennin arvoinen sijoitus. Nyt varsinkin, kun iskä askarteli tuohon tuon väliseinän. Nyt villakoirat saavat matkustaa 1/3 osassa takakontissa ja Martta saa itselleen 2/3 osan siitä. Kätevää ja koiratkin viihtyy mainiosti!
Joskus saatoin mainitakin, että meillä on kadonnut Kertun Hansbon mantteli melkein pari vuotta sitten teille tietämättömille. En ymmärrä mihin se on oikeesti voinut edes kadota! Ellei se sitten oo jäänyt johonkin joskus eikä kukaan ole ilmoittanut perään..hmmpph! Nyt kuitenkin löysin vihdoin paikan mistä näitä saa taas lisää ja hommasinkin heti sekä Martalle että Kertulle omat 4. sademanttelit. Ja on muuten sitten pirun kätevät ja kestävät! Eikä näitä ole hinnallakaan pilattu, toisinkuin muut vastaavat.
Viidenneksi nousee Nina Ottonssonin 5. Dog Brick Wood-aktivointipeli. Tää tuli meille itseasiassa hyvän tuurin kautta, sillä veljeni bongasi tämän työmaaltaan roskalavalle menevänä tavarana ja nappasi itselleen! Pelihän oli kuin uutta vastaavassa kunnossa eli kelpasi meille enemmän kuin mainiosti. Koiratkin tykkäävät tuosta, kun saavat välillä jotain uutta pelattavaa vanhojen aktivointipelien tilalle. Sitäpaitsi, myin kirpparilla suurimman osan meidän peleistä tässä jokin aika sitten pois eli olikin jo aika saada uutta tilalle ;-)
Mitä lempparituotteita teiltä löytyy? Samoja juttuja kuin meiltä? :-)

17 kommenttia:

  1. Minä en oo koskaan silleen tajunnut kongeja. Ostin koirille yhden, eivätkä nekään tajunneet. Ehkä koska en osannu täyttää sitä oikein? :D Nojoo. Mä kuulun niihin panta-/ ja valjashulluihin ihmisiin, sekä ehkä sitten niihin manttelihulluihinkin...

    Tuo aktivointipeli näyttää hauskalta! Oikea aarrelöytö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, voi eikä :-D Mäkään en niitä tajua, mutta koirat tajuaa sitäkin enemmän - niillä leikitään ja niitä nakellaan ympäriinsä, vaikka sisällä ei mitään olisikaan..:D

      Jeij - sielläkin yksi panta-/valjashullu! Manttelihulluutta ei kannata ittellensä myöntää - tulee muuten ihan hulluksi :P

      Aktivointipeli oli oikea löytö! :) Koiratkin ovat tykänneet siitä!

      Poista
  2. Taitaa mennä vastaava mantteli meidänkin ostoslistalle, näyttää niin kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! :) Ominaisuuksiltaan, laadultaan, istuvuudeltaan ja ennenkaikkea hinnaltaan pärjää tuplasti paremmin muille vastaaville :P

      Poista
  3. Myönnetään pantahullu :) Kongeista en eikä koirat kauheesti tykkää,
    mieluisampu kätkölelu on sellanen mouriva aktivointipallo :)Veräjähullu musta tulee sellaisen saatuani ja sitten on erilaiset reenipallot hulluus listalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pantahullu - check! :-D Meillä koirat tykkää kongeista, niin ilman ruokaa kuin ruoallakin. Riippunee näköjään siis paljon koirasta, et innostuuko vai ei :)

      Oi, tuo mouriva aktivointipallo kuulostaa hauskalta! Mitä ja mistä niitä saa? :) Veräjä on kyllä ihan ehdoton, varsinkin jos on isompia koiria. Helpottaa kummasti kulkemista sun muuta :)

      Poista
  4. Meillä kestolemppareina man matin vetovyö ja vetonaru, tennispallot, jahti&vahti energia ruoka, zero dc vetovaljaat ja topcanisin heijastinvaljaat:)

    Kivoja lemppareita teillä!

    -Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi kuinka hyvältä teidän lista kuulostaa <3 Tennispallot kuuluu meidänkin lemppareihin :P

      Poista
  5. Minä olen ihan pantahullu ihminen :D
    Pantoja löytyy joka nurkasta ja yhteensä pantoja on 7 O_o
    Se kuulostaa vähälle, mutta pannat ovat kyllä olleet sen verran arvokkaita, että kyllä'sitä rahaa on mennyt. Meillä loppusuksyn lempparit ovat ehdottomasti Orbiloc valot ja Rukka valjaat.
    Kongeja nuo eivät kyllä tajua, katsovat vaan, että "Kaivele sä mamma vaan ihan keskenäs noi namit tuolta ihme hökötyksestä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, hyvä että muitakin pantahulluja :P Ainoastaan meillä Martalla on vain pari pantaa, mutta villiksiltä löytyy sit useampi. Martan pannoista yksi on arvokas ja pari muuta ei niinkään - pitäisi tosin saada neidille yksi pk nahkapanta vielä lisäks :)

      Oihh, Orbilocit! Ne on ihan superhyvät! Pitäisi saada meillekin vielä yks lisää sellaisia :P Rukka-valjaatkin ovat ahkerassa käytössä meillä. Apua, eikö kukaan muu tunnusta Kongi-rakkautta? Miks meillä koirat on ihan hulluina niistä? :-D

      Poista
  6. Meillä ei podeta kongi hulluutta mutta erityisen suosittu kapistus tämä meilläkin on. Totte ei yleensä koske edes pitkällä tikulla kumisiin leluihin mutta tää on kyllä yks harvoista poikkeuksista. Nameilla lelun sisässä ei tietenkään ole osuutta asiaan ;) Ootteko kokeillu tuota kong tahnaa? http://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/kong-stuff-pasta-maksa-226-g/3030401001/

    www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, jee! Kivaa, et muutkin koirat innostuu tuosta :) Nameillahan tähän ei tietenkään ole osuutta ;)

      Hei joo, on meillä tuota tahnaa ollut pari kertaa! Tosi helppoo käyttää ja koiratkin tykkää tuosta :) Martan kongiin tosin menee kerralla tyyliin yks pullo, joten todettu esim. liha näppärämmäksi sekä halvemmaksi vaihtoehdoksi :D

      Poista
  7. Kongofani ilmoittautuu! :D

    Dobermannit tunnistaa jo sanasta "kongo" että nyt sen saa!
    Meilläkään ei noi "mukamas" leijonan kestävät lelut kestä kun sen puolituntia...
    Sitten geelipallot. Sellaisia vihreitä, hyviä treeneissä palkkana, ja sisällä ihan vaan että saavat mässyttää palloa, kun siitä ei mitään irti saa. Yksi dobberimme sekoaa täysin kun heittää geelipallon. Ja muuten vaikka ne olis ollut kurassa, ne tuoksuu vaniljalta. :-)
    Suosittelen testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee, siistii et muitakin kongifaneja löytyy! :-)

      Mielenkiintoista kuulla! Oi mitä nuo tuollaiset geelipallot on? Mitä ja mistä niitä saa? Ollaan innokkaita testaamaan ehdottomasti - kuulostavat ainakin ihan huipuilta :P

      Poista
  8. Nettikaupoista:

    Koirapuoti Kasmir
    Ja ainakin ulkomailta näitä saa. Saa kiinnitettyä myös narun. Hinta n. 10 €.
    Koirapuoti kasmir on muuten oikeasti luotettava, tuttu ihminen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti vinkistä <3 Pitääpäs heti mennä tsekkaamaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)