keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16 : Muka säästökuurilla..

No ööh. Hups. Oho. Hehe. Nuo neljä sanaa kuvastaa mun tämänhetkisiä fiiliksiä. Tää ostoslakko alkaa ilmiselvästi lipsua. No parempi toisaalta, et lipsuu nyt näin loppuvuodesta eikä alkuvuodesta..Onhan se nyt ihan selvää, että  #truekoirafani ei voi pysyä vuotta ostamatta mitään? Eihän? Varsinkin kun on enää menossa vuoden viimeinen kuukausi ja kaikki alennuksetkin rupee olemaan jo kohdillaan..Ja veronpalautuksetkin tipahti tilille tässä jokin aika sitten. Oiva aika siis shoppailla vuoden viimeiset ostokset, vaikka ihan suoraan sinne pukinkonttiin!

Joo selvä, menkää katsomaan meidän kuluja ja voitte vaikka lyödä päätänne seinään. Kyllä, nolottaa. Onneksi ekat ostokset ostoslakossa lipsumisessa olivat sentään herkkuja, ne kun on tarpeellisia ja fiksuja ostoksia. Aina. Jos pysyis kohtuudessa...siispä kotiutimme läjän herkkuja - oli possukorvaa, kanatikkua, kanafileitä ja vaikka mitä muuta kivaa! Noi kanafileet on oikeesti ihan herkkua meille koirille - ihan huippui heittää muunmuassa koirille palkaksi, kun lähtee vaikka himast pois :-)
Meille kotiutui myös parit Kongit tässä - niin vesilelu kuin tuo vinkuva pallokin. Tuosta pallosta me itseasiassa väsättiinkin aika mehevä treenilelu, kannattaa muuten kokeilla! Ohjeeseen pääset tästä! Mä niin tykkään näistä Kongeista - kestää tuon nuorimmaisenkin hampaat mukavasti!


Yksi parhaimmista ostoksistani viimeaikoina on kauanhaaveilema Berran treenitasku. Toivoin tätä joululahjatoiveissakin ja päätin tämän vihdoin sitten itsellekin ostaa! Voin kertoa, että tää on ehdottomasti yksi talven suurimpaan käyttöön pääsevistä jutuista - siis miksen oo aiemmin tätä hommannut? :D
No öö, sit mä jotenkin aattelin et mun on pakko käyttää yks mun lahjakorteista Petelle. Menin ja tuhlasin. Herkkuihin. Hups. Taas lähti läjä kaikkia herkkuja matkaan. Meillä oikeesti koirat pian rypee herkuissa - onneksi herkut ei kuitenkaan näy kellään kropassa :-D
Lähti samalla tilauksessa sit parit Kongin jututkin messiin sekä Rommi-koiran lempparilelukin pääsi messiin Mustista ja Mirristä. Martta on leikkinyt tuolla nystyräpallolla Rommin työnä ja oli sit pakko saada meillekin tuollainen :-) Superhauska lelu muuten, etenkin Kertulle kun se yrittää saada tuota kannettua suussaan...
Onneks on taito väsätä ite - sillä tapaa oon saanut säästettyä koirakustannuksissa pitkän pennin. Siispä väsäsin Martalle uuden hihnan, kun edellinen pinkki Hurtan hihna alkoi käymään pieneksi..
HHC järjesti Instagramissa heijastinskaban, joka me sit voitettiin! Meille tuli palkinnoksi heijastinliivi, herkkuja ja karvalelu. Vitsit toi lelu onkin ollut suosittu kapistus!
Sitten siihen jo kaikille tutuksi käyneeseen koiraveräjään. Satuin löytämään tän nettikirppikseltä hivenen edullisemmin kuin normaalihintaiset ja kävinkin sitten sen hakemassa meille Tampereelta. Voin oikeesti rehellisesti sanoa, että en oo vuosiin tehnyt näin huippua ostosta. Lisää koiraveräjästä voit lukea täältä!
Sitten lemppariostokseeni eli Hansbon mantteleihin. Ostin näitä siis sekä Martalle että Kertulle samanlaisen. Tämän väri ei ehkä ollut ihan se mitä hain, mutta oon ajan kanssa tottunut tuohon ja ruvennut jopa tykkäämään tuosta. Muutenhan tää on mantteleiden aatelistoa - niin ominaisuuksiltaan, istuvuudeltaan kuin hinnaltaankin. Tähän voisi laittaa sata sydäntä


Äänekosken mätsärireissulta tarttui mukaan Mustista&Mirristä Rauh!-luita. Nää oli "Ota 3, maksa 2"-tarjouksessa ja vihdoin maltoin näitä siis ostaa! Nää on tälläselle laumalla ihan superkalliita ostaa, mutta kestää sitäkin pidempään ja ovat ennenkaikkea, kotimaisia. Koirat ainakin tykkäsivät näistä kovasti!

Sitten päästäänkin ostokseen mitä en vielä uskonut vuosiin hommaavani. Mä villisfoorumilla iloitsin tässä jokin aikaa sitten, että kivaa kun trimmikone on kestänyt yli kuusi vuotta - no, seuraavalla trimmauskerralla se sitten lopullisesti pamahtikin. Kannattiko iloita? Ei.. No, Peteltä lähti sitten samanlainen trimmauskone tilaukseen ja vitsit tää onkin hyvä! Ihanaa, kun on uusi terä ja tehokas kone taas alla :-)
Olen kuitenkin yhdessä asiasta ylpeä. Meinaan sain pidettyä ostoshimoni kasassa Seinäjoen näyttelyssä. Faktahan on, että näyttelyyn ei voi mennä ilman, että ostaa jotain? Eihän? Hyvä! Mukaan lähti siis niinkin perusjuttua kuin luita ja shampoota. Meinasin ostaa Martalle näyttelyihin ja mätsäreihin kevythäkin käytettäväksi, mutta totesin että oon varmaan liian laiska rehtaamaan sitäkään mukana. Martalle kun tarvii heittää vaan peitto johonkin nurkkaan, niin nukkuu siinä mielellään :-)
Viime perjantaina tuli myös ostettua joululahjoja koko kolmikolle - aika kivat lahjat keksinkin! Noille on vaan niin hirveän hankala keksiä mitään, kun kaikilla on jo kaikkea. Martta tietysti ehkä helpoin, kun sille ei ole vielä kertynyt niin hirveästi tavaraa. Joululahjoista on tulossa kuitenkin esittelyä myöhemmin :P

20 kommenttia:

  1. Toi Berran treeniliivi on kyllä tosi kätevä! Oon itse käyttänyt samaa liiviä jo monta vuotta. Sen saa niin helposti kaikkien vaatteiden päälle eikä se ahdista samalla tavalla, mitä jos ihan kunnon toppatakin päälle heittää kokonaisen liivin.:-D Mutta toi on niin perus! Koirille voi kyllä aina ostaa kaikenlaista, mutta yritäppä ostaa itsellesi uudet farkut niin ei meinaa saada edes aikaiseksi lähteä shoppailemaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Oon ihan samaa mieltä :-D Mä oon vielä valinnut tuon mun treeniliivini sitä mukaan vuosia sitten, että olin ensinnäkin a)pienempi ja b) halusin muutenkin tyköistuvan mallin. Joopajoo, ei enää mee kuin hupparin päälle tuo liivi :-D Siispä tuo treenitasku on oikea pelastus!

      Hyvä, että muiltakin löytyy ongelmia ostaa itsellensä jotain, mutta koirille kyllä löytyy kaikkea :P

      Poista
  2. Voi kääks, miten jaksoit kärrätä nuo kaikki ulos kuvattaviksi! :D Ehkä tää on koiratarvikeostosten tekeminen ei ookkaan vielä paha.. Mutta hei, näähän on aina tarpeellisia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, heitit hyvän kysymyksen! :D En tiedä itsekään..:P

      Onneks koiratarvikkeiden ostaminen on aina hyödyllistä ;-)

      Poista
  3. Miekin tuon Berran treenitaskun tilasin, tai no, en oo varma, onko samaa merkkiä, mutta samalta ainakin näyttää! :D Tosin se keikkuu vielä jossakin postissa, mutten malttaisi sen tulevan perille.

    Ja huuurjat ostokset, nyt alkoi omaakin ostoshammasta kolottamaan. :D Oon kanssa yrittänyt vähän himmailla noiden koiraostosten kanssa, ja nyt ku on kipeänä, niin ei onneksi viiti paljoa kaupoille lähteä. Ja sit koin jonku tosi oudon taantuman joskus pari kk sitten, että kun selailen esim. Peten sivuja niin mun ei teekkään mieli ostaa kaikkea (turhaketta) sieltä? :I Yleensä oon suunnilleen kiljunut riemusta jostain koiran rätistä, nyt löysin sieltä vain muutaman pakollisen ostoksen, jotka täytyy jossain kohtaa hankkia. Mitä on tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenitasku kuin treenitasku :P Helsittarella on ainakin ollut tarjouksessa noi, eli voi olla sekin :)

      Hehe, nyt ostelemaan :P En halua tuntea yksin vain tätä ostohulluutta! Mäkin sain taantuman tässä syksyllä (joka oli ihan outo tunne mulle!!), mutta nyt sekin on selätetty ja lompakon nyörin heltyneet ihan liikaa.. :D Ootkohan sä siis sairas? :P

      Poista
  4. Toi vesi kongi on ollut meillä 2012 asti ja on vieläkin se sama. Ei mene miksikään, vaikka kesäisin lähes päivittäin käytetään. Nyt olisi varmaan aika ostaa uusi koska täytteet tursuaa ulos.

    VastaaPoista
  5. Ihania tarvikkeita olette ostanut/saanut :D
    Minunkin pitää varmaan ostaa tuo mantteli, kun se näyttää niin kivalle ja on ihanan värinenkin!
    Nyt on jo kyllä tältä vuodelta tilaukset tilattu, nimittäin eilen tilattiin Petenkoiratarvikkeelta: kaksi älypeliä, 15kg ruokaa, paineliivi Enteelle ( koska se pelkää ukkosta) ja puruluita sekä nameja yhteensä varmaan 3kg O_o

    - Vilna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! :) Niimpä juuri!

      Suosittelen ehdottomasti, toi on ihan paras! :) Vautsi mitä kaikkia ihania ostoksia oot ostanut - nyt kelpaa :P Ja lohduttavaa kuulla, että muillekin kertyy herkkuja kilokaupalla ;)

      Poista
  6. Oon kans vähän sivusilmällä ihastellut tota berran taskua. :D

    www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sormet näppäimille ja tilaamaan - toi on ihan huippu :)

      Poista
  7. Berran treenitasku on ihan paras! Porukat osti mulle treenitaskun Taikan kasvattajalta, kun haettiin pentu kotiin ja edelleen on kokoajan käytössä :) Ja vuosihan oli tosiaan 2010, että siitä on jo yli viis vuotta, loistava kestävyys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, se on kyllä! :) Oi sehän on ollut teillä sit kauan käytössä - harvoin enää nykymaailmassa mikään tuote kestää noin kauan :) Eli siis tää on hinta-laatu suhteeltaan ihan omaa luokkaansa.

      Poista
  8. Himottaisi ostaa tuommoinen treenitasku? En vain oikein tiedä mikä olisi hyvä. Mistä ostit tuon Berran ja paljon makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi hyvä, eli kannattaa ihmeessä ostaa :) Tuon ostin Petenkoiratarvikkeelta ja maksoi noin 30euroa. Mä oon ite ainakin tykännyt tästä Berran omasta! Kävin kyllä Mustissa ja Mirrissä testaamassa Rukankin omaa, mut se ei vaan oikein napannut niin paljoa kuin tämä :)

      Poista
  9. Hih, kivoja ostoksia sinulla! Itse en viitsi enää edes esitellä blogissa omia koiraostoksiani - niitä kun pitäisi esitellä monta kertaa viikossa... Onneksi en ole ainut hullu koiratavarashoppailija :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, totta :-D Mäkin oon yrittänyt kaikki koota tähän, mutta auttamattakin osa unohtuu tai on jo käytetty ennenkuin muistan kuvata :D

      Poista
  10. Mä taidan olla melkein ainoa kun muiden koirablogeja luen, kellä ei ole mitään tarvetta ostaa muuta kuin ruokaa ja herkut koiralle :D Joululahjaksi ostinkin tarjouksesta uuden aktivointipelin ja tarkoitus ostaa herkkuja. Tällä hetkellä kun ei ole oikeastaan millekään tarvetta kun vähän aikaa sitten ostin uuden trimmauskoneen kun entinen päätti hajota ja tarpeelliset vaatteet löytyy (sadehaalari, villapaitaa, manttelia ja heijastinliivi) ja leluillahan Mimmi ei enää pahemmin leiki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, tällähetkellä toivon enemmän kuin paljon että voisin olla kuin sinä :P Millä sä pystyt ;-) Tahtoo kans!

      Pitäisi ehkä ottaa itsekin niskasta itteänsä kiinni ja olla ostamatta mitään. Eihän nuo koirat oikeasti kaikkea tarvikkeita ym tarvi edes - enemmänkin se "tarvitseminen" on täällä omistajan päässä :) Josko ens vuoden alussa ottaisi ja perkaisi turhat koiratarvikkeet pois ja myisi eteenpäin niin sit vois ostaa niillä rahoilla hyvällä omallatunnolla jotain oikeasti fiksua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)