lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 5 : Rakas Joulupukki..

Noniin. Koiranomistajan pahin painajainen. Se tahtominen. Tahtotila, joka koostuu yleensä kahdesta asiasta, a) halusta saada joko uusi koira tai b) halusta saada jatkuvasti uutta koiratavaraa. Tainno, yleensä tahtominen koostuu noista kummastakin. Ainakin mulla. En tiedä onko tää joku krooninen sairaus, mistä ei vaan yksinkertaisesti pääse eroon vai oonko joku poikkeusyksilö tämän kuluttamisen suhteen. Ruvettiin viime tammikuussa kirjaamaan meidän koiramaisia kuluja ylös ja täytyy myöntää, että tuo taisi olla aika suuri virhe - en välttämättä halua laskea tuota koko summaa joulukuun viimeinen päivä, sen verran suurelta se jo nyt vaikuttaa..hupsistakeikkaa! Voit tsekata ja samalla myöskin kauhistua meidän kuluista täällä!

Muutama koiratuttavan kanssa on ollut puhe, että kummatkin näistä haluista yleensä teettää keskustelua joko sen oman miehen tai perheenjäsenten välillä - tili kun taitaa mennä enemmän koiriin kuin omiin menoihin. Siksi ne ostokset tehdäänkin yleensä ilman heitä tai vähintäänkin puolisalaa netissä, kun toinen puolisko ei oo vaikkapa kotona. Voin kertoa, että me naiset ollaan tässä hakoja - kyllä me keinot keksimme! Rehellisyys maan perii, mutta joskus on vaan helpompi ottaa uusien ostoksien loppusummasta numero tai kaksi pois kuin kertoa toiselle se todellinen summa. Säilyy näin rauha ruokapöydässäkin vähän pidempään ;-) Ja jos toiselle pitää ostoksiaan perustella, niin kaikki ostokset ovat tietysti niitä välttämättömiä "pakkosaadatarveonsuuri"-ostoksia..eikö niin? Hyvä, toivottavasti löysin edes muutaman sieluntoverien lukijoiden joukosta!

Kokosin tähän nyt ne tyttöjen  "musthave"-tuotteet yhteen toivelistaksi, jos Rakas Joulupukkimme toisi heille edes jotain näistä tänä jouluna..pliiiis! Tytöt lupaa olla kiltisti jatkossakin, jos jokin toiveista toteutuu :P Omistaja itse toivoo lahjaksi kunnon talvikenkiä koirien kanssa ulkoiluun ja sitten uusi lisäsalama olisi paikallaan. Eikä dobopallo sekä -kirjakaan olisi pahitteeksi! Pitänee hemmotella varmasti itseään joulualeissa ja ostaa ainakin joku noista..mutta nyt itse toiveisiin!

1. Oon jo pidemmän aikaa katsellut vinkuvia tennispalloja. Näitä oli meidän edellisessä treeniryhmässä parilla ihmisellä ja Martta aina yritti niitä tsekkailla joka paikasta, kun kerran joku meni hälle tämmöisen heittämään.. (Kong Airdog Squeaker-tennispallot 5,95€) 2. Toinen asia mikä meitä on myös kiinnostanut on nuo frisbeet. Martta on jo pitkään osannut noutaa palloa ja se on ihan hullu siinä, joten frisbeekin voisi sopia meille..(Kong Original Flyer-frisbee 9,95€) 3. Sitten päästään siihen meidän kauanhaaveilemaan ja mielessä pyörineeseen juttuun. Mulla on ollut jo vuosia käytössä Berran treeniliivi ja oon ruvennut kaipaamaan siihen rinnalle jotain keveämpää versiota. Siispä mua on kiinnostanut jo pitkään treenitasku - oon käynytkin koittamassa mm. Hurtan ja Rukan omia, mutta jostainsyystä ne ei oo vaan napannut..oiskohan tää hyvä? (Berran treenitasku 27,95€) 4. Possun luurulla-pakkaus kuluu meillä nopeasti, joten niitä on aina hyvä olla kaapissa varastossa!  5. Herkut on meidän koirille yksi arjen suurista iloista. Meillä syödään jos jonkinmoista puruluuta ja herkkua eikä tähän mennessä oo törmänny vielä mihinkään mikä ei kelpaisi! Puruluissa ja herkuissa meille kotimaisuus on todella suuri plussa! (Naudan palviputki 5,60€)

6. Koko porukalle ois hauska saada ihan omat possut! (Possu-pehmolelu 8,95€) 7. Sain uuden trimmauskoneen mukana uuden terän, mutta toinen varaterä ois kätevä, kun terä kuitenkin kuumuu aina trimmatessa hivenen.. (Andis trimmausterä 41,90€)  8. Kanafile kilon pakettina on ihan ehdoton! Meillä kananpalat on ollut jo vuosia suosikkeja, mutta nyt ollaan innostuttu enemmän näistä fileistä, ihan huippuja herkkuja(Kanafile 1kg 24,95€) 9. Uudet mustat tai tummanruskeat nahkaremmit koko poppoolle ois siistit, nyt kun kaikki koirat kulkee erilaisissa ja suht kuluneissa hihnoissa.. (Pyöreä nahkatalutin 34,90€) 10. Kuten oon ehkä joskus maininnut, niin meillä koirat rakastaa pelata älypeleillä ja siksi uusi älypeli ei olisi yhtään pahitteeksi :-) (Nina Ottonsson-aktivointipeli 39,95€) 11. Oon jo vuosia etsinyt edullisesti villakoirille BOT-loimia, mutta opiskelijabudjetin takia ovat jääneet vielä kauppaan. Nyt laumassa on taas yksi jäsen enemmän, joka haluais kans tälläsen! Ehkä vielä joskus.. (Back On Track-loimi 69,95€)

Kehotan nyt jokaista menemään shoppailemaan Petenkoiratarvikkeeseen.. Kannattaa olla joululahjojen suhteen ajoissa, että kerkeävät varmasti jouluksi perille ajoissa ;-) Oishan se nyt kurjaa, jos oman rakkaimman karvatassun joululahjat unohtuisi tai myöhästyisi..

(*Kuvat lainattu Petenkoiratarvikkeen sivuilta)

23 kommenttia:

  1. Noi botit on petellä aina välillä ihan kivassa alessa ja sieltä saa varmaan halvimmalla, kun on alessa. Suosittelen! Mulla on sekä verkkoloimi, että talvimantteli. Kyllä se jonkun verran on säästänyt leveän eturinnan omaavaa kääpiötä lavan alueen jumeilta :) Mutta sitä pitää käyttää paljon enemmän, kuin vain sillointällöin että saadaan se hyöty kunnolla. Jos lämpöhoidolla ei haeta mitään sen enempää, kuin lämmikettä niin ihan perus takki kelpaa paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis viime aleissa mä meinasin jo ostaa ainakin Martalle oman, mut pitäis käydä jossain eläinkaupassa ensin sovittamassa oikea kokoa ja sit vasta tilata :P Enpä oo saanut aikaiseksi..

      Kiva kuulla, että noi BOT:t on ollut hyviä <3 Onko noissa verkkoloimessa ja talvimanttelissa kuinka eroja? Kumpi ois kätevämpi treenien jälkeen heitettäväksi? Onko istuvuudessa/käytettävyydessä tmv. eroa? Pitää vissiin uhrata ja ostaa vaikka noista välipäivien aleista, sellaiset kun kuitenkin tulee :P

      Poista
    2. Näille kääpiöille noi molemmat istuu hyvin. Ainot huono puoli on, kun nää kantaa häntää ylhäällä niin lenkillä pitää taiteilla sen kanssa, ettei pasko siihen takkiin. Talvimantteli on nimensä mukaisesti paljon paksumpi, kuin tuo verkkoloimi. Mä olen itse käyttänyt keväällä, kesällä (alle 10asteessa) ja syksyllä tota verkkoloimea. Sillä pärjää ihan hyvin ainakin mun koirat tonne muutamaan plussa asteeseen, mutta nollassa laitan jo ton talvimanttelin.

      Verkkoloimella pääset halvemmalla, sillä se käy lähes ympäri vuoden, poissuljetusti ulkona kovimmilla helteillä, mutta sisällä ympäri vuoden, kun taas talviloimen mä uskallan laittaa vaan talvisin ulos, koska on aika kuuma sisällä. Verkkoloimen päälle voi toki virittää vielä jonkun manttelin jos haluaa. :)

      Poista
    3. Joo, tuosta oonkin kuullut :) Tosi mahtavaa kuulla kokemuksia noista, niistä kun on jotenkin aika vähän netissä tietoa et mikä mantteleista ois sopivin millekin kelille jne :)

      Meillä taitaa siis ainakin Martalle lähteä tilaukseen tuo verkkoloimi ja villakoirille vois jopa ehkä harkita talvimanttelia :) Niillä kun ei karva lämmitä juuri lainkaan, niin niille se vois sopiakin paremmin. Toisaalta, jos verkkoloimen päälle saa vielä manttelin, niin voisi verkkomanttelit olla ihan passelit koko sakille :) Joulupukkia siis odotellessa :P

      Poista
  2. Botithan on tarjouksessa petellä ;) Tai ainakin oli vähä aika sitten kun omat rahani uhrasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, pitääkö mun oikeesti mennä sinne katsomaan...:P se kun ei ikinä lupaa mitään hyvää...:D

      Poista
  3. Tuo berran treenitasku on todella hyvä! Suosittelen kyllä sen hankkimaan. Mulla on ollu se 2 vuotta käytössä ja käytän sitä melkein päivittäin, ja se ei ole vieläkään hajonnut. Eli on kyllä hintansa väärti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oihh kiitos tästä kokemuksen jakamisesta! Tosi mainiota kuulla, että toi Berran treenitasku on oikeesti kätevä :P Se taitaakin lähteä pian tässä tilaukseen..jeij!

      Poista
  4. Hauska postaus! :) Tiedän tunteen, mutta mulla tulee se muihin tarvikkeisiin, nykyään sisustusjuttuihin, aikoinaan vaatteisiin. Toki lemmikkikauppaan humpsahtaa toisinaan kolminumeroinen luku, mutta olen mielestäni aina asialinjalla liikkeellä ;) Peukut pystyssä, että pukki on teille antelias tänä vuonna :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Hahaha! Nojoo iekkin kyllä vähentänyt koiratarvikkeista, mutta johonkin se raha aina siltikin palaa :P Tiedä sitten mihin se katoaa, ei ainakaan mihinkään turhaan ;)

      Toivotaan pukin muistavan meidät edes jotenkin :P Koirat on ainakin olleet superkilttejä koko vuoden!

      Poista
  5. Joo kuulostaa oikeen tutulta. Juurikin tuo tahtominen :D Ja moni muuki juttu. Meillä on ainaki ollu ihan hirmusen mieluisia muuten nuo kongin vinkuvat tennispallot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! Hyvä, että joku muukin bongas itsensä noista piirteistä! :-D

      Meillä kanssa noi Kongin vinkuvat tennispallot on ihan huippuja, mutta niistä menee se vinku ajan kanssa rikki..nyt meillä on siis toisinsanoen vinkumattomia tennispalloja :D

      Poista
  6. meillä on nuita kongin vinkuvia palloja niin kyllä on hyvässä käytössä suosittelen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla <3 Mäkin menin ostamaan parit sellaset tässä jokin aika sitten, mutta niistä yksikään ei enää vingu...:D Kauan se vinku sitten kestikin Martan käytössä :P Muutenhan noi pallot on ihan superkestäviä, jos vertaa ihan normi tennispalloihin :)

      Poista
  7. Ostin itse Chilille botin verkkoloimen juuri messrista, hielä ei ole käyttökokemusta, mutta hankittiin juuri agilitykäyttöön (lihakset pysyy lämpimänä odottaessa). Käy kuulemma myös kesällä viilentämiseen, kun heittää vettä siihen päälle ja samoin turkin kuivattamiseen. Lämmittää siis myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla! Tosi siistiä! Kerro sit heti käyttökokemuksia, kun kerkiätte loimea käyttämään :P Kuullaan enemmän kuin mielellämme muiden kokemuksia tuosta :)

      Poista
  8. Ihana lista teillä <3

    Minäkin jos alkaisin kirjoittaa meidän lahjatoivelistaa niin kyllä vähän aikaa sitä saisi kirjoittaa :)
    Meillä on mm.
    Back On Track verkkoloimet molemmille koirille
    Purutikkuja ja herkkuja
    Älypeli
    Vinkulelu jota ihmiskorva ei kuule
    Uusi treenipatukka
    Uudet valjaat
    Ja paljon muita :)

    Martta on aivan super ihana!
    Itsellänikin on kaksi beuceronia: Enne ja Eetu <3


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi <3 Onpas teilläkin varsin ihana lista! Ja kovin samanlainen kuin meilläkin ;) Eli listan täytyy toimia hyvänä vinkkinä pukille!

      Martta kiittää <3 ja lähettää pusut ihanille Ennelle ja Eetulle! Beussit on parhautta :)

      Poista
  9. Enne ja Eetu kiittää <3

    VastaaPoista
  10. Enne ja Eetu kiittää <3

    VastaaPoista
  11. Suosittelen Feelin nahkahihnojen sijasta kääntämään katseen kohti Hollolan Nahkapajaa. Saa paljon laadukkaammat remelit eikä hintakaan oo paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, Hollolan nahkapajalla on kans hyviä hihnoja! Sellainen meillä itseasias on joskus vuosia takaperin ollutkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)