sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Musta lammas

Roosa haastoi eilen päivällä meitä mukaan Martan kanssa Kurikan koirapuistoon. Ajattelin, että "Jes, onpa kivaa lähteä Martan kanssa vaan kahdestaan puistoilemaan" ja niin sitten mentiinkin mukaan. Jätin kuitenkin villikset kotiin, kun ajattelin, että meno saattaa yltyä vähän villiksikin siellä enkä oikein tiennyt ketä olisi edes tulossa paikalle, mutta totesin kyllä paikanpäällä, että hyvin ne olisi tähän sekalaiseen seurakuntaan mukaan mahtuneet. Meno oli kyllä hurjaa ja välillä villiäkin, mutta onneksi tosi maltillista loppujenlopuksi. No, ensi kerralla sitten villikset kanssa mukaan :-)

Mukana menossa oli 15-vuotias villakoiramummo, monia ranskanbulldogeja ja tietysti Martalle jo ennestäänkin tuttu sekarotuinen Elmeri. Elmerin kanssa me kuljettiinkin paljon syksyllä yhdessä lenkillä ja koiruudet leikkivätkin silloin paljon! No, tää kerta ei tehnyt poikkeusta, sillä koirat rallitteli ympäri puistoa yhdessä! Välillä pari muutakin koiraa intoutui mukaan menoon..




Meillä oli oikein mukava lauantaipäivä Martan kanssa! Pakkastakaan ei ollut onneksi mahdottomasti,  vaikka tuuli tosin oli sitten sitäkin hyytävämpi. Saimme nauttia puistossa myös lumipyrystä, sillä koko sen ajan mitä siellä olimme niin satoi lunta. Martta jahtasi lumihiutaleita suurimman osan aikaa, kun kukaan ei lähtenyt neidin kanssa touhailemaan tai leikkimään. Välillä tosin etenkin Elmeri kävi viihdyttämättä neitiä, mutta lähti pian takaisin ranskis-kavereidensa pariin väsyttyään Martan kanssa touhaamiseen. Haha :-D Tälläisestä seurasta on myös hyötyä - sain nimittäin tehtyä kivan seuruupätkän ja paikallaolon neidin kanssa, vaikka muut koirat hyörivätkin ympärillä häiriönä. Mageeta!

Totesin taas kerran, että olen äärettömän onnellinen siitä, että Martta on kyllä niin mukava koiruus napata mukaan menoon kuin menoon. Neiti oli nytkin porukan isoin, mutta silti koko ei kuitenkaan haitannut menoa lainkaan. Kaikki koirat juoksentelivat yhdessä ja Martta osasi hyvin varoa pienempiä. Tuli taas kaadettua pari ennakkoluuloa siitä, että tuon näköinen koira voi oikeasti olla sydämeltään täyttä kultaa (ja aivoiltaan täyttä sahanpurua...:-D), sillä kaikki oli ihmeissään kuinka rennosti ja fiksusti neiti oli muiden mukana. Voi tuota mun pientä karvattia, joka luulee olevansa samanlainen vajaa 10kg sylikoira kuin villiksetkin♥ 


Lisää kuvia meidän eilisistä meiningeistä voit katsoa täältä!

14 kommenttia:

  1. Aaahahaaa tuo viimeinen kuva :D Ihan mahtava ilme! Edustaa mun mielikuvaa kyseisestä rodusta ihan täydellisesti :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!! Ranskisketju ja ranskisten pystypaini on ihan parhaita, samoin toi Martta, jota ranskikset "jahtaa" =D
    Mahtavaa, että voit mennä Martan kanssa porukkaan kuin porukkaan. Ja noi pienet harjoituspätkät siellä kaiken hulinan keskellä... olen rehellisesti kateellinen (yli-innokkaan mäyräkoiran omistaja...) mutta vilpittömästi iloinen, näitä on hauska lukea :)
    Mukavaa laskiaista teidän koko porukalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti Mai! <3 Ranskikset ja niiden pystypainit (sekä röhiseminen leikkiessä toiselle) ovat hauskaa katseltavaa! Ja Martalla oli ainakin superhauskaa, kun lauma ranskiksia jahtasi sitä ja kerrankin neiti oli nopeampi osapuoli :P

      Mä oon kyllä äärimmäisen tyytyväinen tuosta. Neiti on niin reipas ja rento kaveri, että sen pystyy ottamaan niin isoon kuin pieneenkin koirakaveriseuraan. Se on musta suuri etu ja ilo <3 Niin omistajalle kuin koirallekin, kun ei tarvi stressailla tommosesta!

      Tietäisitpä vain minkälaisen työn ja tuskan takana tuollainen häiriökestävyys on ollut? :-D Neiti kuulostaa nimittäin samanlaiselta yli-innokkaalta tekijältä kuin teidänkin mäykky! Mutta palkkauksen siirtyessä lelupalkalle niin jotenkin se oli neidille parempi palkka ja näin häiriötekeminen alkoi meillä sujua :) Villikset on taas sit ihan omaa luokkaansa - Hertta tekee vaikka kiviä tippuis taivaalta, mutta Kerttu taas no...tekee kun huvittaa :-D

      Samoin teille! :) Syökää paljon laskiaispullia ja koirille laskiaisherkkuja luuhyllystä ;)

      Poista
  3. Onko nämä kuvat otettu 35mm objektiivilla? Mitä olet tykännyt siitä? Itseltä löytyy AF 50mm ja joskus on tullut mietittyä olisiko 35mm käyttöä.. Onko niiden kuvien laadussa ollut mitään eroa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on otettu tuolla 35mm ja mä oon tykännyt siitä kovasti :) Mun mielestä se on jotenkin selkeämpi käyttää kuin 50mm, vaikkakaan paljoa eroahan noissa ei ole. Mulla vaan temppuili tuo 50mm, niin otin sit tilalle 35mm enkä kyllä vaihtaisi :P

      En oo hetkeen käyttänyt tuota 50mm, kun tuo 35mm on juurtunut kameran nokkaan, mutta muistelisin, että huikeita eroja ei ole :) Itse kuitenkin liputan tuon 35mm puolesta, vaikka ei tuo 50mm huono missääntapauksessa ole.

      Poista
  4. Ihanan näköistä meininkiä siellä ja Marttakin on kuvissa niin söpiksenä pomppa päällä! <3

    Tänään kävin itsekkin koirien kanssa puistoilemassa ja oli kyllä hupaa <3
    Koirat leikki tosi nätisti ja vaikka paikalla oli leikkaamaton uroskin niin Bobby ei välittänyt siitä yhtään! Kutsui vain kaikkia leikkimään ja oli tosi iloinen. Nemi taas tapansa mukaan vain rellesti kaikkien kanssa ja oli ihan ratketa liitoksisraan.

    Huomenna meillä on Bobbyn leikkuuaika, jospa tuo isomies saatas vähän rauhoittumaan ja uroksetkin menis sitten oaremmin menossa mukana.

    Ihanaa laskiaista!!! <3

    -Aamu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihihi <3 Niimpä!

      Oi onpa hienoo kuulla, et tekin tykkäätte puistoilusta. Musta se on mukavaa piristettä arkeen :) Koiratkin tykkää, kun saavat juosta koirakaveriensa kanssa ja puisto on muutenkin täyttä uusia ihania hajuja! Bobby ja Nemi kuulostavat kyllä hauskoilta leikkikamuilta :P

      Tsemppiä leikkaukseen, hyvin se menee ja toivottavasti rauhoittaa miestä hivenen :)

      Samoin teille <3 Syö paljon laskiaispullia :P

      Poista
  5. Eikä tuo viimeinen kuva! :D

    www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. On kyllä ollut monenlaista porukkaa jengissä mukana! Ja ihana et koirat on tulleet noin hyvin juttuun keskenään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli kyllä kiva koirajengi kasassa ja kaikilla tuntui olevan tosi hauskaa yhdessä :) Koirakaverit on kyllä elämän suola!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)