tiistai 9. helmikuuta 2016

Treenikamat purkissa

Tänään(kin) höntsäiltiin vaan kotona ja ajattelin vetää tälläsen rennon treenikamat-videon purkkiin teidän illan piristäjäksi! Tän lataamisessa Youtubeen meni tosin oletettua kauemmin, mutta nyt se on vihdoin nähtävillä. Koittakaa kestää, tällästä rentoo hömppäilyy tää meillä yleensä on kotona x  3koiralla! :-D

Huomenna me ollaan menossa Jannan ja koirien kanssa yhteislenkille, jihuu! Toivottavasti sääkin alkaa paremmin suosia, sillä viimeiset 2päivää meillä on satanut pelkästään vettä, joten tuo piha on ihan hirveä ja ennenkaikkea hengenvaarallinen jäätikkö. Kääk! Sen takia sainkin jo lievän aivotärähdyksen sunnuntaina, joten tää viikko on luvan kanssa siis höntsäilty saikulla kotona. Olkaa siis varovaisia ja käyttäkää joka kerta niitä nastakenkiä oikeasti! :)

55 kommenttia:

  1. Ai kamala, onneksi ei ilmeisesti sattunut pahemmin liukastuessasi? :/ Tuolla ulkona on kyllä järkyttävää kuljeksia, pelkkää lustinrataa vaan.

    Ja ihanaa, kun oot tehnyt videon! Näitä on aina hauska katsoa ja kivaa vaihtelua. :) Ja ihan luonnollisesti kyllä silmääni vedät.
    Ps. oli se treenitasku sama kuin sinulla, jonka hommasin. Tuo on kyllä paras hankinta pitkiin aikoihin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei luojankiitos käynyt sen pahemmin, vaikka päätä on kyllä sitten senkin edestä särkenyt ja jomottanut! :S Koirat tosin on nauttinut mun saikkuilusta, kun ovat saaneet kölliä kainalossa koko päivän.. Ulkona käyminen on kyllä hengellensä leikkimistä, meillä koiratkin on suuuupeeervarovaisia - jopa Martta! :-D

      Voi kiitos paljon! :) Haha, jotenkin näissä videoissa on vaan niin suuri kynnys, vaikka muuten naamaani kyllä näkee ihan liiaksi kaikkialla kuvina :-D

      Ja ainiin, treenitasku on kyllä huippu! En voinut ees kuvitella kuinka kätevä se voisi olla - miksi en oo sitä aiemmin hommannut? :D

      Poista
  2. Tosi kiva video, puhuit oikein luontevasti ja oli ilo katsella. Tee vain lisää, itse ainakin tykkäsin! Martta on niin ihanan näköinen kun se oikein kuuntelee kun selität tavaroista. :D

    Nyt on kyllä aivan kamalat pääkallokelit, onneksi ei tullut pahempaa kuin aivotärähdys! Itse kaaduin 1,5 viikkoa sitten pyörätiellä, joka oli ihan peilijäässä. Oikeasta kädestä murtui värttinäluun pää, mutta onneksi se oli niin pieni, ettei tarvitse edes kipsata. Oli kyllä tosi kipeä, ei ole aiemmin tullut kaaduttua liukkailla noin, että ihan sattuu jotain pahemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onpa kiva kuulla! Piristää kummasti, sillä olin vähän epävarma tän julkaisemisesta :) Pitääpä ottaa asiakseen useamminkin duunailla näitä, seuraavan videon aihetta vaan pitää miettiä :P Martta on kyllä tommonen hassu härnääjä ja ehkä vähän myös tunnollinen kuuntelija :-D

      Oon kyllä niin samaa mieltä, nyt on pihat ja tiet ihan täyttä jäätikköä. Sais mun puolesta sulaa sitten kokonaan, jos kerta pitää vähän sulaa :S Inhottavaa, kun ei voi lenkkeilläkään oikein missään, kun kaikkialla on superliukasta. Voi apua, onpa sulla käynyt huonosti! Onneksi ei käynyt tuon pahemmin, vaikka riittävän inhottava tapahtuma tuokin oli..no, nyt toivottavasti kumpikaan meistä ei kaadu! Pidetään ainakin peukkuja sille :)

      Poista
  3. Haha Martta on vaan niin ihana :D
    Mutta tosi kiva video, näitä lisää!

    www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhaa, kunnon pelle videolla :-D Siistii et nää videot nappaa!

      Poista
  4. Martan pelleily vahvisti sen, että kyl mie beussin vielä joku pvä otan :D hyvä video, olen näitä lifestylestä tuttuja videoesittelyjä vähän karsastanut mut tää oli tosiaan hyvä ja kiva lisä sun blogiin taas! :)
    Laura/Pieni koti maalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehehehhe, mua niin naurattaa tää kommentti - ei pahalla tavalla, vaan hyvällä just! :-D Nauran nimittäin sille, että näköjään joku muukin on niin hullu, että haluaa tälläsen ipanan - oikeen kunnon pellen, jonka kanssa eläminen vaatii välillä aika paljon huumorintajua :-D

      Ja tosiaan, enemmän kuin kivaa kuulla, et nää videot saa kannatusta! :) Jeij!

      Poista
  5. Ihana Marmar :)

    Mitä ruokaa syötte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! :) Tarkoitatko nameja palkkana? Ruoasta taisin kyllä itse tuossa kans puhua..:-D

      Mulla on käytössä joko ihan perus nakkeja tai sit Naturiksen pötköä. Se on tosi kätevä, kun sen saa leikattua paloiksi minigrip-pusseihin ja pakastettua :) Ennen treenejä on helppo napata pussi pakkasesta valmiina!

      Poista
    2. Tarkotin oikeestaan molempia. Syöttekö nappulaa vai raakaa?

      Saako tota Naturista mistä? Se kuulostais hyvältä.

      Muutenkin video oli musta mielenkiintonen ja tosi kiva, että lisää vaan! Ja Martta mukaan pelleilemään ehdottomasti! :)

      Poista
    3. Villikset on tällähetkellä 50/50-systeemillä, mutta Martta syö kokonaan raakaa :) Villikset ois tarkotus kyllä siirtää raa'alle kanssa, kun vain kerkeää.

      Hmm, nyt heitit hankalan kysymyksen - ainakin sitä saa Canis&Catuksesta, josta mäkin sen ostin. Muuten en osaa oikein sanoa saatavuudesta, kun en oo muualla törmännyt ja itsellekin suht uusi juttu :) Se on ollut kyllä kokeilemisen arvoista!

      Ihanaa kuulla, et tykkäsit! Martta oikeastaan itse änki mukaan, täytyy antaa tulla seuraavallakin kerralla mukaan apinoimaan :P

      Poista
    4. hei huomasin nyt tuolta teidän kulujutusta, mitä syötät :) Miksi noin paljon kaikkia lisäravinteita ja miten tiedät, mitä kannattaa syöttää? Itsehän siis olen ihan aloittelija näissä jutuissa, nappuloilla vielä mennään, niin kiinnostaa..

      mun mielestä videoissa tärkeintä on sisältö ja se oli teillä ihan parasta, hauskaa, rentoo ja mielenkiintosta :)

      Poista
    5. Ooo, kiva et eksyit sinne! :) Sieltä itseasiassa nuo löytyvätkin!

      Koira tarvitsee elääkseen muutakin kuin pelkkää lihaa. Lihaa syötettäessä ne on annettava vaan erikseen, kun taas nappulassa ne on jo valmiina. Osa syöttää tietysti jotain "kaikenkattavaa" Multidogia, mutta itse ainakin, että siinä ei ole a)kaikkea tarvittavaa ja b) tarpeet jää vajaaksi. Siksi otan mielummin jokaisen lisäravinteen erikseen, sillä siten pystyn laskemaan juuri oikean määrän :) Hyvä ja selkeä paikka, missä on paljon tietoa aiheesta on Katiska. Sieltä voi halutessaan myös tilata itselle laskukaavat/ohjekirjoja, jos tuntuu, että sen sivuston tekstejä ei ymmärrä tai ei jaksa ite vaikka laskea määriä :)

      On ihanaa, että se tunnelma välittyy sinnekin<3 Se onkin tärkeintä, sillä videossa ei tuo laatu huippaa, kun pimeässä kuvaaminen ei oo aina niin kannattavaa :-D Nauttikaa siis sisällöstä, eikä laadusta!

      PS. Multa on tulossa ruokinta-aiheinen postaus, eli pysyhän kuulolla! Kun vain saisin sen luonnoksista valmiiksi postaukseksi..:P

      Poista
  6. Tykkäsin videosta tosi paljon! Kuvaa ihmeessä useemminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii! Jihuu!! Kivaa, että innostutte myös näistä :) Mä koin tän kuvaamisen jopa mukavana juttuna - ihme kyllä :P

      Poista
  7. Videot on aina mukavia ja olen samaa mieltä että puhuit tosi luontevasti! Varsinkin näin uutena seuraajana videoista saa mielestäni parhaimman käsityksen :-) Täällä meilläkin päin on ollut ihan hirveät kelit viime aikoina, mutta itse oon selvinnyt onneksi vaan mustelmilla. Onneksi sullekaan ei käynyt pahemmin! Vetivät vielä ton meidän kotitien eilen ihan tasaiseksi ja samalla lähti tietenkin kaikki vähäisetkin hiekotukset... Demokin on kokenut parhaimmaksi vaikka loikkia pientareen lumihangen kautta :D

    http://demoninmatkassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin onnellinen, että tää sai näin hyvän vastaanoton! Jänskätti nimittäin julkaista tätä :P Eli lisää videoita varmasti tulossa!

      Noi kelit on kyllä ihan kaameat! Sulaispa kaikki sit mielummin kokonaan pois :S Meillä kans koirat (jopa Martta!!) huomaa hidastaa tahtiaan. Meillä pyörätiet on onneksi jo melkein kokonaan sulat, mutta oma piha ja risteyskohdat on ihan jäässä vielä :( No, ehkä se tästä! Pitää muistaa vaan olla varovainen jatkossakin :)

      Poista
  8. Oot kyllä tosi luonnollisen olonen kameran edessä! Tykkäsin kovasti videosta :) tee toki lisää näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tää on niin lohduttavaa kuulla! Tuntui nimittäin siltä, että oon kaikkea muuta kuin luonnollinen :-D Jee, ihanaa että innostutte näistä!

      Poista
  9. Ei lisää. En jaksanut katsoa loppuun asti :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi juttu :( Pyrin kuitenkin pitämään tuon aiheeni mahdollisimman lyhyenä ja siistinä, ettei mee jaaritteluksi :)

      Poista
  10. Haha, ihana sinä ja vieläkin ihanempi Martta!! :D Kiva nähdä ihmisiä videolta, kun jotenkin saa erilaisen kuvan pelkkien tekstien ja kuvien perusteela :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos Karoliina! :) Martta kyllä oli oikeinkin oma itsensä (lue:pelle:-D) videolla :P

      Oikeessa oot - tämmöset videot avartaa tosi paljon, koska aina tekstien ja kuvien perusteella ihminen on niin erilainen kuin livenä :)

      Poista
  11. En myöskään jaksanut katsoa loppuun saakka. Video oli omaan makuuni huonolaatuinen ja kuvattu liian pimeässä - tavarat eivät erottuneet kovin hyvin. Nykyään näkee kuitenkin aika laadukkaitakin videoita, joten huonolaatuisimmat jää avaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi homma. Pimeydessä oot oikeessa, mutta asunnon valot on rajalliset - varsinkin kun videon kuvaus idea tulee illalla ja yhtäkkisesti :-) Ehkä ensi kerralla paremmin!

      Poista
  12. Kovin pimeä video tosiaan, ja vähän ihmettelen sitä, että miksi piti tehdä erillinen video treenikamoille? Hyvin ne olisi esitelty treenivideon yhteydessä. Koska tällaista saataisiin? Sanoit aiemmin ettei ole tarpeeksi hyvää kuvaajaa lähipiirissä, mutta treenivideota tehdessä se laatu ei ole pääasia vaan se itse tekeminen. Ja tietysti voit laittaa itse kameran kuvaamaan, eli ongelmaa ei tästä pitäisi saada tehtyä. Vai johtuuko treenivideon puuttuminen siitä, että tekstissä annettu kiiltopintamainen kuva teidän treenauksesta ei vastaa todellisuutta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi pitää edes blogia, kun voi elää elämäänsä ilman blogiakin? Hei nyt oikeesti - enköhän se oo mä, joka päättää postausaiheista kokonaan :) Jos koen itse treenitarvikkeiden esittelyn kivana ideana, niin ei pitäisi olla kenelläkään nupisemisesta asiaan - ei ole pakko lukea tai katsoa, jos ei kiinnosta. Ja sitä vielä, että hallilla kameran itsenäinen kuvaaminen on hankalaa, koska en omista jalustaa, mutta onneksi omistan kavereita, jotka kyllä tulevat mukaan kuvaamaan.

      Mukavaa kun epäilet meidän tekemistä - ole hyvä ja tervetuloa mukaan hallille livenä katsomaan, jos kiinnostaa! Treenivideota on tulossa, älä huoli ;) Emme todellakaan ole lähelläkään kisatasoisia tmv, mutta ollaan kehitytty viimeaikoina hirmumukavasti :)

      Poista
  13. Oon aina kuvitellu et oot blondi :DD Mulla meni puol videoo tätä asiaa päivitellessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi luoja, eikä! Petyiks nyt pahasti ;) Ilmeisesti mun jutut on niin blonditasoa, että oot luullut mun hiustenkin värin olevan blondi :P

      Poista
  14. Oli tosi kiva video, tykkäsin! Ehdottomasti lisää :)

    VastaaPoista
  15. Aaa, ihan Martta <3 :DD Ite katoin videon loppuun asti ja tykkäsin. Mun mielestä videoita saa ehdottomasti tehdä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe <3 Ihana pikkupelle! Mukavaa, että tykkäilit videosta :) Tälläinen palaute piristää aina mieltä!

      Poista
  16. Ihana video ja velä ihanempi Martta! <3
    Ehdottomasti lisää videoita!!! :D

    Bobbun leikkaus ei sitten mennyt eilen ihan nappiin ja keskiyöllä jouduttiin lähtemään päivystävälle, kun verta vuoti niin kauheasti. Uudestaan joutuivat sen sitten leikkaamaan :/
    Nyt onkin sitten Bobby pitkällä sairaslomalla.

    -Aamu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, kiitos <33

      Apua, voi että :( Niin kurjaa! Ilmeisesti kaikki meni kuitenkin toisessa leikkauksessa hyvin? Nyt vaan hirmusesti paranemisia Bobbylle <3 Kyllä se siitä! Me pidetään ainakin peukkuja! :)

      Poista
    2. Toinen leikkaus meni tosiaan hyvin :D
      Kiitos! <3

      Poista
  17. Tosi kiva ja näitä lisää! :)
    Ikävää kun tullaan anonyymeinä huutelemaan ilman pahempia parannus kommentteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että ootte tota mieltä!! :) Kiitos paljon!

      Sanos kuule muuta, onneksi nuo osaa ottaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos - vaikka eihän tuollaiset sanomiset tietysti ikinä kivoja ole vastaanottaa. En ymmärrä miksi pitää yrittää pahoittaa mieltä :( Ei ole pakko katsoa ja jos on parannusehdotuksia, niin se voi tehdä asiallisestikin :)

      Poista
  18. Ihana video ♥ Kuulostat niiin kurikkalaiselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, et oo ainut joka noin sanoo! :-) Haha! Kiitos kehuista♥

      Poista
  19. Oi tosi kiva video! Oikein luonteva ja Martta oli ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että teille välittyi luontevuus, vaikka siltä ei musta ihan tuntunutkaan! Hassua puhua kameralle :-D Kiitos kuitenkin kehuista!!:)

      Poista
  20. Kyllä kiitos lisää videoita!! Hahaa ihana Martta <3 mikä siinä on, että juuri silloin kun pitäis jotain videoo kuvailla niin koiruudet toteaa, että eikä ku nyt pitääki saada huomioo :-D Ainiin toi treenitasku on ihan ykkönen! Se on niin mukava ku se menee vaatteiden ku vaatteiden kanssa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis samaa kuule mietin, kun videon kuvasin :-D Onneksi sentäs oli vain Martta, eikä kaikki..:P

      Treenitasku on pop <3 Voiko olla parempaa ja näppärempää keksintöä??

      Poista
  21. En ymmärrä, tuola ulkona on ihan hirvittävän liukasta! Hyi!!

    Ehdottomasti lisää videoita! Olit varma kameran edessä, puhe oli selkeää lukuunottamatta sitä kun juttelit Martalle. Ei siinä siis muuta, mutta välillä tuli vähän sellainen "huoh" fiilis. Ja ehkä vähän innokkaampi vois olla:). Ymmärrän, että sinua saattoi jännittää, mutta seuraavalla videolla vähän innokkaampi:).

    Olemme miettineet beussin(kai se on beauceronin lyhenne?!) ostamista, mutta yhdellä sivulla (koirarodut.suntuubi) luki, että beussit ovat todella haastavia rotuja..(käy lukemassa se tuosta yläällä mainitusta sivusta.)

    Sitten olemme miettineet myös villakoiraa(isoa tai keskikokoista), mutta siinä taas se trimmaaminen vähän jänskättäis.

    Ja vielä se, että minä olen 13.v tyttö.. Olen ehkä puhunut sillein, että olisin aikuinen.. Anteeksi. Okei puhuin silleen siksi, että ajattelin, että ajatttelit, että olisi outoa jos 13.v puhuisi koiran ostosta..

    Ja vielä se, että miten saan isosiskon(18.v) suostumaan koiraan? Noin 1-2 vuotta sitten hän halusi koiran, mutta silloin se ei ollut mahdollista. Nyt kun olen itse tarpeeksi vanha siihen, että äiti uskoo, että jaksaisin huolehtia koirasta niin siskoni ei halua koiraa..

    Anteeksi vähän sekava ja pitkä teksti, mutta oli vähän kerrottavaa:D!

    -JN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi et vastaa enään kommentteihini? Et ole ainakaan 2 kommenttiini vastannut:(.

      -JN

      Poista
    2. Hei! Pahoittelut, että susta on tuntunut tuolta, mutta mulla on ollut niin paljon kaikkea muuta tekemistä, etten ole kenenkään kommentteihin kerinnyt vastailla - oon vaan julkaissut kaikki, kun sen saa näppärästi puhelimella tehtyä :) Ei huolta siis!

      Kiva kuulla palautetta, kiitos :) Jännittävää ja tietysti outoa hommaa tuo kameralle puhuminen..

      En sinua ja perhettäsi tunne, joten vaikea sanoa sopivuudesta. Itse en kuitenkaan suosittelisi beussia ensimmäiseksi koiraksi :) On kuitenkin melko haastava rotu, mielummin siis villakoira. Trimmaaminen on asia, joka on opittavissa, mutta vaatii aikaa, hermoja ja rahaa. Sen voi hoitaa myös trimmaajalla, mutta silloin täytyy ehdottomasti olla lompsa lyönnissä, kun se maksaa 50-100e/krt :)

      Ei ole outoa, että 13v. tahtoo koiran :) Lähtökohta on oikein hyvä, mutta perheesi pitäisi melkein olla ajatuksen takana, sillä alaikäisenä koirasta tuleva vastuu on kuitenkin loppupeleissä vanhempiesi. Lisäksi isosiskosi olisi varmasti hyvä apu koiran jokapäiväisessä hoitamisessa. Tsemppiä oikean koirarodun etsintään ja siskosi suostutteluun!

      Poista
    3. En muista muistatko, mutta meillä on kokemusta monesta haastavasta rodusta (bullmastiffi,rotikka,englannin ja ranksan bulldogit, mastiffi). Kaikki ei old olleet omia aika paljon sukulaisten jotka ovat sitten ollut meillä hoidossa. Viime keväänä hoidin 10 rotikan pentua. Siis niinku ihan ensimmäisistä päivistä luovutukseen asti. Mutta meillä siis ei ole omaa koiraa.

      Meidän ja meidän sukulaisten yhteinen koira lopetettiin n.1 kuukaus sit niin vähän sitä ennen ja sen jälkeen siskoni ei ole halunnut koiraa vaikka rakastaa koiria ja lenkkeilyä koirien kanssa.

      -JN

      Poista
    4. Nyt muistan, kun sanoit :) Onhan tästä ollut puhekin! Ehkä beussi sitten voisi olla teidän juttu :)

      Ai voi eikä :( Ehkä siskosi tarvitsee vaan aikaa, koiran menetys on aina suuri juttu. Kyllä se siitä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)