keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Herkkusuille syötävää

Huippuu! Pitkästäaikaa lähdettiin yhteistyöhön ja tälläkertaa vuorossa oli Lemmikki Oy. Se on ihan uusi firma mulle, vaikka jollaintapaa kyseisen firman nimi onkin minulle tuttu. Ehkä oon joskus bongannut heidän tuotteitaan kaupan pakastehyllyssä tai sit jostain lemmikkiherkkuhyllyltä, en kyllä yhtään jaksa muistaa. Oli kuitenkin positiivista saada heiltä kutsu yhteistyöhön, sillä meille tuotteiden kotimaisuus ja väri-ja säilöntäaineettomuus on ehdottoman tärkeitä juttuja. Lähdimme siis ilolla mukaan testailemaan tuotteita!

Saimme ensimmäiseksi testiin kanaherkkuja. Olen aiemmin ostanut vähän samanlaisia vastaavia Mustista&Mirristä irtohyllystä, mutta huono saatavuus ja suhteellisen kallis hinta eivät ole oikein sopiva yhdistelmä opiskelijan lompakolle. Tai sopisi muuten, jos kotona olisi vain yksi pieni koira, mutta kun niitä on kolme, niin alkaa käydä vähän liian kalliiksi. Joten tälläiset tuotteet tuli enemmän kuin tarpeeseen!

Itse pidän tämän tuotteen parhaimpana puolena sitä, että nää sopii erinomaisesti kaikkeen toivotun palkitsemiseen. Eli harrastuksiin, kotioloihin tai vaikka vain lenkille ohituksien palkinnoksi! Eikä kukaan kiellä näitä käyttämästä esimerkiksi lisäravintona, välipalana tai ihan vaikka vain ihanana hemmotteluna omalle rakkaalle hurtalleen♥ Meiltä lähtee myös plussa näiden herkkujen koosta. Nää ei oo mitään pientä piperrystä, mutta ei oikein suuriakaan nameja. Nää on oikeastaan sellaisia sopivankokoisia. Sen ansiosta nää sopii mainiosti monenkokoisille koirille - niin pienille kuin suurillekin. Eli näitä voi syöttää koko laumalle huoletta, vaikka painoeroja pienimmällä ja isoimmalla onkin sen 26kg :-D Herkkuja nimittäin voi helposti paloitella käsin, jos tarvitsee pienempää palkkiota.

Asia mikä varmasti on monelle muullekin tärkeä kuin vain meille - suomalaisuus. Mikä tuote enää valmistetaan ylipäätään Suomessa? Tai jos valmistetaan, niin minkä tuotteet raaka-aineet ovat enää peräisin Suomesta? Valitettavasti aika harvan. Kanaherkkujen kananliha on suomalaista. Ihan huippua!! Mun mielestä on hienoa kannattaa suomalaista työtä ja ostaa suomalaisia juttuja - oli se sitten ruokaa tai tavaroita. Suomalaisen työn kannattaminen on itselleni nimittäin hyvin tärkeää.

Herkut sopii mainiosti erilaisista yliherkkuuksista kärsiville - ei sisällä viljoja eikä turhia täyteaineita. Eikä tietenkään niitä ihan turhia säilöntä- tai väriaineita, mitä on tungettu suurimpaan osaan koiranherkuista. Mun mielestä on vähän outoa, että miksei kaikkia herkkuja kuivateta, niin säästyttäisiin niiltä turhilta säilöntä-ja väriaineilta. Ne nimittäin ei musta kuulu koiranherkkuihin. Näiden herkkujen hyvä maku tulee luonnollisesti mistä muusta kuin lihasta. Lihapitoisuus näissä on huimat 90%, mikä on musta tosi paljon! Vau! 

Uudelleensuljettava pakkaus pitää herkut tuoreina vielä pussin avaamisenkin jälkeen. Tuo minigrip-systeemi pelasi meillä ainakin näppärästi ja herkkuja oli näppärää antaa pussista monta kertaa päivässä ilman pelkoa siitä, että ne ovat kuivuneita käppänöitä hetkenpäästä - vaikka olisitpa ne maistuneet sellaisinakin noille karvapäille!

Tuote on siis kaikenkaikkiaan puhdas ja turvallinen tuote. Valmistettu Suomessa lämpökuivaamalla kotimaisia raaka-aineita käyttäen. Myynti on testattu omassa myymälässä noin vuoden ajan, jolloin tuotteesta on tullut siellä hyvin suosittu ja se on maistunut nirsoimmillekin koirille erinomaisesti.


Kanaherkku on saapunut kauppoihin eilen. Oletko jo ostanut omasi? Jos et, niin nyt kauppaan! Näitä on saatavilla ainakin S-ryhmän kaupoista - kaikista Prismoista, melkein kaikista S-Marketeista, Kodin Terroista sekä joistain S-raudan myymälöistä. Eikä pidä unohtaa heidän omaa myymäläänsä Kuopiossa! Näiden saatavuus laajenee K-ryhmän puolelle toukokuussa, eli kannattaa olla tarkkana jos lähellä ei satu S-ryhmän kauppaa olemaan! 

(*postaus toteutettu yhteistyössä Lemmikki Oy:n kanssa)

20 kommenttia:

  1. Meilläkin tykättiin noista toooosi kovasti, pitäis vielä kuvat ehtiä tuotetestauspostaukseen ottaa ennen kun me syödään nuo ihan kaikki:D

    Tykkäsin kanssa just tuosta noiden puhtaudesta ja lisäaineettomuudesta, ja multa lähtee ehdottomat plussat myös siitä, että nää soveltuvat myös kissoille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, et teilläkin diggailtiin! Meilläkin koko kolmikko oli ihan fiiliksissä :P

      Mukavaa, et muillakin on samat arvot koiranherkkujen suhteen :) Hienoa!

      Poista
  2. Kiinnostava uutuus! Pitääpä ottaa kokeiluun, vaikka luulen tietäväni, että meillä tykätään. :) Mut lisää täyslihaherkkuja marketteihin = bueno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani! Nimenomaan :P Ne on niin näppärä kauppareissun yhteydessä napata mukaan - ei tarvitse lähteä herkkuja metsästämään kauempaa :)

      Poista
  3. Näitä täytyy maistaa kunhan vain tulevat kaupan hyllyillä vastaan! Mites pakkauskoko? Riittääkö siitä pidemmäksikin aikaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jihaa! Näiden paino on 120g - mikä tuntuu lukuna pieneltä, mutta pussina se on musta ns. "normaalin" koiranherkkupussien verran. Eli riittää musta pidemmäksi aikaa, riippuen tietty kuinka paljon antaa kerralla ja mikä on pitkä aika :P

      Poista
  4. Näyttääpä hyville herkuille, varmasti olis Dinan mieleen! Seuraavan kerran kun täytyy lähteä namiostoksille nappaan kyllä näitä mukaan ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii kyllä napata messiin! Ostaa ensin yhden pussin, niin voi testata sit maistuuko vaiko ei :P

      Poista
  5. Meillä koirat ei suostunut koskemaan noihin nimiin pitkällä tikullakaan.

    Tulivat normaaliin tapaan heti katsomaan, kun kuului namipussin rapinaa. Kaikki ottivat omansa suuhun ja heti sylkäsivät pois, sitten vaan haistoivat niitä ja lähtivät pois. Yritin tarjota uudestaankin, mutta lähtivät vaan karkuun.

    Kumma juttu!

    -Vilna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täh, eikä! Miten ne nyt silleen hylkäsivät nää :-D Voi että! Heh!

      Tästä taas huomaa, että se mikä on jollekin herkkua on joillekin ihan hirveetä. Meillä nää maistui mainiosti koko sakille :)

      Poista
  6. Suosin kans suomalaisia tuotteita ja nää pitää kyllä ehdottomasti testata!

    Www.tottethehavanese.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Nämä kuulostavat kyllä niin parhailta herkuilla! Paljon lihaa, suomalaisia eikä mitään ylimääräistä! Pitää käydä pari pussia ostamassa, kunhan tänne eksyvät kaupan hyllyille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Oot niin oikeessa :P Kantsii ainakin kokeilla ;)

      Poista
  8. Kuopiossa päin, kun elellään niin käytän ahkerasti tuota Kuopion kauppaa!
    Itsekin innostuin tästä herkusta, täytyy pistää korvan taakse, jos joskus muistaisi kaupasta Isalle ja Uunolle noita hankkiakkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olisipa meilläkin tuollainen tilanne, että saatais hakea sieltä suoraan... <3 Oon vähän kade siis sulle, ois niin kätsyä!

      Uskon Isan ja Uunon tykkäävän - meillä ainakin koko sakki tykkäs <3

      Poista
  9. Syöty on monasti muitahhii tuon valamistajan herkkuja ja hyvältä maestuu kaekki! Kyllä meellä Savossa osattaan nuo(hhii) hommat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh ihanaa, jotta sulle Iivari on maistunut nää kans! Myö tykätähän kans villistyttöjen kans näistä, nää on jotenkin niin maukkahia sekä ei sottaa tuon emännän taskujakaan hirviästi :) Jee!

      Poista
  10. Pitääpä laittaa testaukseen :) Koira kyllä syö ihan mitä herkkuja tahansa mutta onhan se kiva jos herkut on suomalaisia ja lihaisia ilman viljaa!

    -Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä lämpimät suositukset! Kerrohan sit miten kävi testauksen :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)