perjantai 4. maaliskuuta 2016

Puhelinkuvia osa 2

Helmikuun kuvat koottuna yhteen. Mun muisti meinaa räjähtää tuossa uudessakin puhelimessa käsiin, sillä kuvia kertyy puhelimeen...öö sanottaisko, että ihan liikaa? Olisi ehkä aika siirtää niitä kuvia sekä videoita pikkuhiljaa taas koneelle, ettei mun puhelin sekoa ihan täysin. Varsinkin kun siirtäminen tapahtuu omenaperheessä oikeasti helposti. Enää tuon helpommin niitä ei saisi edes siirrettyä :-D Muttamutta...

Helmikuussa me-postauksen voit lukea täältä, mutta jos haluat tietää tarkemmin meidän helmikuun touhuja, niin jatkahan lukemista! Helmikuulta nimittäin on ihan mukavasti erilaisia kuvia - tuo uusi puhelin ja ennenkaikkea kuvien laatu nimittäin aktivoi käyttämään puhelimen kameraa useammin eri tilanteissa. Nyt siis aimo kuvapläjäys tiedossa, varokaa!

Puhelinkuvien ykkösosaan pääset tästä!
1. Saatiin mätsäripalkintoja mätsäriin ja palkinnot Hurttahuoneen positiivisin koirablogi-tittelistä! Jihuu! 2. Pikkutytsy 3. Näyttelytreeneihin käypi tiemme.. 4. Villisten ruoka vaihtui Acanaan ja ollaan oltu tyytyväisiä! Ruoka oli oikein hyvä valinta!

5. Hieno neiti! 6. Tytöt nokosilla yhdessä vieretysten.. 7. Hertta tsekkailee mihin menisi..tuonne, tuonne vai tuonne? 8. Koirapuistossa tyttöjen sekä collie Frinin ja sekarotuisen Hetan kanssa. Olipas hämärää touhua!

9. Tulostelemassa uusia kuvia tauluihin.. Josko joskus nää löytäis sinne olkkarin seinällekin - vielä pitäisi saada vain kehykset! 10. Menossa Martan kanssa koirapuistoon! 11. Koirapuistossa ison ranskislauman kanssa ja Martta tykkäs ihan hulluna! Tais tykätä ranskiksetkin, sillä ne ihan hulluna jahtaili neitiä.. 12. Illalla sit väsyttikin oikein kunnolla..

13. Martta on iso tyttö jo! 14. Sakemanni Dianan kanssa leikkimässä - tytöistä tulikin lyhyen ajan sisällä parhaat kamut! 15. Jos kukaan ei leiki, niin sit Martta leikittää itse itseään.. 16. Jos haluat säästää itseäsi, niin et pese kangassohvaasi! Hyi hitto, ihan kamalaa hommaa! Tai ei se homma, mut se lopputulos..

17. #love 18. Ostin yllätyksenä äidilleni BOT:n sijauspatjan ja itselleni (lue: Martalle) treeneihin geelipallon - ne on osoittautuneet superhyviksi! 19. Väsynyt koissuli ketarat ojossa 20. Mun valokuvauksen portfolion kuvat valmiina, huh mikä urakka! Ihan mukavat kuvat tuli siihen otettua  - onneksi on olemassa hyvät mallit ;-)

21. Tälläisen kanssa on aina ihana mennä nukkumaan 22. Koko porukan kanssa pitkästä aikaa vaan itsekseen koirapuistossa 23. Anne Talvitien mentaali-luennolla Lapulla. Ihan huippuluento, josta lisää myöhemmin! 24. #tireddog #tattoo #rose #happydog #love

25. Blogikisan palkinnot vielä koottuna, tosta oksasta onkin kehkeytynyt Martan lempparilelu!  26. Letkee neiti oikeen 27. ja 28. Martan kanssa terveystutkimuksissa ja priimaa oli koko neiti. Niin ihanaa omistaa terve koira, ahh!!

29. ja 30. Mape oli mun mukana studiolla yks päivä ja saatiin kivoja kuvia otettua..niitäkin on tulossa joskus blogiin! 31. Martta tapasi uusia kavereita Kauhajoen koirapuistossa - 2 labbista sekä venäjänvinttikoiran. Koko porukalla oli niin hauskaa riehua tuolla lumen keskellä! 32. Villistytsyt poseeraa :-)

33. Mätsäri-ilmoitukset on valmiit - yksi urakka valmis! Vielä ois toki aika monta urakkaa ennen tapahtumaa tehtävänä.. 34. Iltalenkillä kaksistaan 35. #sneakpeak studiokuvista, hauskoja kuvia luvassa! 36. Uusi koirakirja taas hommattu - näitä onkin kertynyt viimeaikoina aimo läjä! Onko ketään muita koirakirja-addikteja?

37. Ekaa kertaa tänä vuonna potkukelkkailemassa - vastaan tuli vaikka kuinka monta ihmistä ja neidit tuli superhienosti heti luokse. Ei oo mennyt koulutus hukkaan.. 38. Kerttu ja Martta leikkii keskenään 39. Täältä tulee hirmuinen rölli.. onpas neidit päässyt karvakasoiksi! Hupsistakeikkaa.. 40. Kennelrehun tilaus tehty Martalle taas! Ja lisäksi lähti vielä toinen satsi hevosta mukaan! 

41. Martta oli parsoni Pepin kanssa pitkästäaikaa temmeltämässä ja neideillä oli kivaa suuresta lumenmäärästä huolimatta. Peppi tosin ei pysynyt ihan Martan mukana tuolla lumikinoksien keskellä, sillä neiti suoraansanoen upposi tuonne.. 42. ja 43. #winterwonderland 44. No johan on nukkuma-asento! Miten joku voikin olla noin tuossa sohvalle? Ihme hassuttelija!


45. #sponsorijuttuja 46. Hertan kanssa päiväkodissa lapsia ilahduttamassa. Voi sitä lasten ihanaa iloa - voiko olla ees mitään ihanampaa? 47. Sen jälkeen lähdettiin lumikinoksien valtaamaan koirapuistoon tapaamaan kahta villisherraa Järvenpäästä. Oli kuitenkin niin kova viima, että ei me puistossa kauaa pystytty olemaan.. 48. Väsy iski reissun jälkeen itse kullekin! 

Täytyy valehdella sen verran, että meidän helmikuun loppuun kuului myös muutto Tampereelle Pohojammaan aakeilta laakeita lakeuksilta. Ajattelin säästää muuttoasiat tosin seuraavaan puhelinkuva-postaukseen, sillä se on varmasti selkeämpää kertoa niistä alusta pitäen kuin jatkaa keskeneräisestä jutusta kertomaan. Voin vain kertoa, että hyvin ollaa viihdytty ja sopeuduttu tänne -ihan huippua! Nyt kuitenkin lähdemme viilettämään tuonne ihanaan auringonpaisteeseen...nyt jos koskaan kannattaa nauttia näistä ilmoista! :-)

12 kommenttia:

  1. Ihania puhelinkuvia taas! :) Innolla ootan teidän studiokuviakin tänne julkaistavaksi.

    Olipas nyt aika ei-järkevä kommentti tämä, mutta noh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos Vilpo taas ihanasta kommentista! Studiokuvat on kyllä oottanut nyt muistikortilla ihan liian pitkään, koskahan niitä kerkiäisi käydä läpi ja muokkaamaan...tahtoo jo näyttää niitä teillekin!!

      Ei-järkevät kommentit on yleensä enemmän kuin jees - multa nimittäin niitä tulee lähes poikkeuksetta ;)

      Poista
  2. Oi olipas taas kivoja kuvia! Mahtavaa kun käytte päiväkodissa viihdyttämässä lapsia<3

    -Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päiväkotivierailut on kyllä niin koiralle kuin mullekin suuri kunniatehtävä <3 Lapset on niiiin ihania <3

      Poista
  3. Nää puhelinkuvapostaukset on ihan huippuja!

    VastaaPoista
  4. Mitä mieltä olit tosta Talvitien luennosta? Mulla olis mahkuja päässä sinne, mutta vähän epäröin, että onko siitä hyötyä, vaikka oonkin aivan jäätävä jännittäjä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan! Ihan huippu luento! Anne on ihan järjettömän tsemppaava ja asiantunteva ihminen :)

      Mä oon ihan hirveä jännittäjä ja ainakin itselle oli suuri hyöty - pystyn nyt jotenkin työstämään sitä jännitystä pois ja lopun mitä jännityksestä jää jäljelle, niin pystyn sen työstämään hyväksi energiaksi :) Mulla on muistiinpanot tuosta luennosta luonnoksissa tehtynä, pitäisi vain saada valmiiksi asti tehtyä..

      Poista
  5. Voi, näistä tuli hyvä mieli, ilahduttavia kuvia :) Ja tosiaan hyvälaatuisia kännykkäkuviksi. Millä sä muokkaat näitä? Tosi hieno toi lonkkakuva (tässä nyt nähdään, että mihin koirahierojaopiskelija kiinnittää huomiota tällaisessa postauksessa :D), onnea hyvistä tuloksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onpas piristävää kuultavaa tuollainen :) Mä muokkaan nämä kollaasiksi InstaStitch-ohjelmalla ja joskus saatan ihan Instagramilla lyödä jonkun filtterin päälle. Muuten nää onkin sit ihan peruskännykkäkuvia :)

      Kiitos paljon! Tulokset olivat kyllä hyvin mieluinen juttu <3 Terve koira on suuri asia! Ja hyvään asiaan kiinnitit postauksessa huomiota ;)

      Poista
  6. Morjenttes Tytöt! Onpa Martasta tullu komia plikka. Muiskusii teille kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro poitsut! Martta kerto kiitokset teille, ootte kuulemma kohteliaita poikia <3 Ja muiskut sinne kans!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)