tiistai 31. toukokuuta 2016

Puhelinkuvia osa 3

Hei vain pitkästäaikaa itse kullekin! Me ollaan elossa, vaikka teistä saattaa se tuntua ihan jopa oudolta - meistä ei nimittäin ole täällä blogin puolella kuulunut oikeesti yli kuukauteen. Hui miten pitkä aika, varsinkin näille blogivuosille, jollon varsinaisia taukoja ei juurikaan ole ollut. Me ollaan eletty niin kiireistä elämää, etten edes muista koska oltais näin kiireisiä edes oltu. On ollut mätsärin järkkäämistä, hyvän ystävän häiden järjestelyä sekä viettoa, omat valmistujaiset, Tampere KV, uudet työkuviot, harrastusjuttuja ja paljon muuta kivaa. Ollaan siis tehty vaikka mitä, vaikka tänne blogin puolelle ei ole mitään kuulunutkaan. Nyt on kuitenkin kerätty motivaatiota ja myös ne pahimmat kiireet alkaa jo olla ohi, niin voin taas keskittyä kertomaan teihinkin :-) Ihanaa! Olenkin kaivannut teitä ihan hirmuisesti

Ennenkuin alan kertomaan kaikesta teille yksityiskohtaisemmin, pääsette kurkkailemaan kulisseihin puhelinkuvien avulla. Suurintaosaa näistä kuvista onkin nähty meidän Instagramin puolella, jossa kyllä ollaan oltu yllättävän aktiivisia. Teitä seuraajia onkin kertynyt sille puolelle jo melkein 850! Täytyy olla tyytyväinen itseensä, että olen kuitenkin edes sitä jaksanut päivitellä kaiken ohella. Nyt kuitenkin itse kuviin, toivottavasti jaksatte katsella ja lukea! 

Edelliseen osaan puhelinkuvia pääset tästä!
1. Martta sopeutui uuteen kotiin Tampereelle heti kun pääsi ovesta sisään :-) 2. Väsyttävää tää muuttaminen.. 3. Vautsi mitkä maisemat heti 10min kävelyn päässä! 4. Koirapuistoilemassa porukalla Hakametsässä 
5. Löydettiin uusi hakuporukka ja nyt ollaankin treenailtu uudessa ryhmässä innolla 6. Arjen pienet ilot - käytiin lenkillä Kaupissa ja Martta tuli ekasta käskystä heti luokse, vaikka tuli koiria, lapsia ja ihmisiä vastaan 7. Hannan ja Auri-sekarotuisen sekä Kuura-riisenin kanssa metsäilemässä 8. Hertta työkeikalla Kurikka Palvelee-messuilla

9. "Minä olen vain pieni ja viaton beauceronlapsonen" 10. Ekaa kertaa Tampereen koirauinnissa uimassa! 11. Valkeakoskella mätsäilemässä kuraturvan kanssa 12.  

13. Rupesin siivoamaan ja noh..Martta levitti kaikki lelut lattialle ja rupesi syömään luuta. Voi hassu! 14. Haaaaukotus! 15. Paikallisessa Mustissa&Mirrissä käytiin ostamassa uudet valjaat entisten tilalle. 16. Nyt on taas pakastin täynnä syömistä!

17. Martan kanssa bussilla matkassa. Neiti on niin helppo matkustuskaveri, kun nukkuu yleensä kaikki matkat rauhassa mun vieressä. 18. Metsäilemässä koko porukan kanssa 19. Normaali nukkuma-asento :-D 20. Tältä näytti meidän kylppäri koko kevään, kun Martta aina rypi kaikenmaailman kuralammikoissa..phyii, onneksi se on ohi! 

21. Martta sai samasta talosta uuden lenkkikaverin, Siiri-amerikanakitan. Siistiä! 22. #mypack ♥ 23. Martta löysi suunnistamisen ohessa pienen läjän lunta, voi sitä iloa! 24. Talviturkki heitetty kaverin kanssa
25. Ruusukkeet mätsäriin silitystä vaille valmiina! 26. Valmiina lenkille 27. Vihdoin sarjakortti koirauintiin hommattuna :) 28. Tampere KV:ssa pyörähtämässä neidin kanssa, vautsi! 

29. Mun uusi kuljettaja! Nyt saa vain istua taksin kyytiin.. 30. Mätsäriurakka ohi! 130 koiraa napattiin mukaan hyvän asian puolesta :) 31. Martan kanssa kuolaamassa uusia Rukan valjaita 32. Koirauimaan, taas kerran! Ollaankin käyty helmikuun lopusta asti kerran tai kaksi viikossa uimassa - ihan paras harrastus!



33. ja 34. Mutta ei nämä Tampereenkaan maisemat ihan huonoja ole! Ooh!! 35. Röllipeikko siellä kerjää namia 36. Nahkaläppäkorvat taas täällä - villikset olivatkin jo ihan hirveessä kunnossa! 


37. Ei ihan huono valmistujaiskakku, niin todenmukainen! Hih! 38. Villikset päivätorkuilla kylässä 39. Näppärä iskä väsäsi koirille aitauksen vanhemmilleni. Voi kuinka koirat ovat nauttineetkaan, kun saavat mennä ja tulla ovesta ulos miten haluavat - etenkin Martta ja Hertta nauttivat! 40. Maailman rakkain
41. Löydettiin Martalle sopivat vetovaljaat ja nyt ollaankin pyöräilty pari kertaa niillä. Enää täytyisi saada nopeasti vielä se kunnollinen vetohihna! 42. Sadepäivän lenkillä - huikkasin "istu"-käskyn ja kaikki totteli heti ekalla 43. Koirille saatiin myös vanhemmilleni uusi pesupaikka- vitsi miten oli kätevää! 44. Olin vähänniinkuin lapsi karkkikaupassa, kun menin kangaskaupassa käymään - tytöt saikin uudet pannat ihanista kuoseista! 


45. Tampereella on niin kiva käydä koirapuistossa, kun siellä useimmiten on aina joku. Tietty joutuu aikapaljon katsomaan ja tarkkailemaan millaisia koiria on puistoilemassa, mutta tähänmennessä ei ole ollut mitään ongelmia, kun on jätetty menemättä puistoon, jos on yhtään epäilyttänyt. 46. Martta sai vihdoin ja viimein oman kevythäkkinsä. Nyt kelpaa treenailla ja kulkea näyttelyissä! 47. Taulutkin pääsi vihdoin seinälle, nyt on osaa lempparikuvista seinällä! 48. Eläinlääkärissä ollaan pitkästäaikaa Martan kanssa, huhhuh! 

49. Kävin ottamassa reilu kuukausi sitten Martan ja Kertun tassunjäljet Hertan oman jatkoksi. Nyt koko lauma kulkee aina mukanani♥ 50. Pohjanmaalla parasta on nämä maisemat, niin kaunista ja koskematonta. 51. Hellepäivän jälkeen parasta liikuntaa on uinti. Tänään sainkin Martan innostumaan ulkovesistä, kun olin itsekin samalla uimassa. Uitiin yhdessä louhoksella 45min, kun normaalisti neiti on vain kahlannut. 52. "Äitiii, tästä lähdin tuut mun kanssa aina uimaan!" 
Siinä on meidän viimeiset reilut kaksi kuukautta tiivistettynä lyhyesti. Nyt onkin tullut jo kesä ja aika ruveta duunailemaan kaikkia kivoja kesäjuttuja. Ainakin piknik ja uintireissut on ihan must! Mitä teille kuuluu ja mitä te aiotte kesällä duunata? :-)

22 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa blogin puolella :) instagramia oon kyllä ahkerasti seuraillut ja siellä oot ollut kyllä tosi aktiivinen! Onnea vielä valmistumisen johdosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee, kivaa et meitä on kaivattu <3 Mekin ollaan kaivattu ihan hirmusesti teitä! Instagram onkin ainut mistä voin ottaa pisteet itselleni - sitä oon yllättävän kivasti jaksanut päivitellä :)

      Kiitos paljon onnitteluista :)

      Poista
  2. Ihanaa kuulla teistäkin taas :) Mä asun muuten myös Tampereella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij, täällä ollaan taas! :) Hei kiva! Missäpäin asustatte? Voitais joskus mennä yhdessä vaikka lenkille :)

      Poista
  3. Tyhmänä kysyn: Miksi et näin kesäisin uita koiria järvessä? Eikö noi uimalat oo aika hintavia verrattuna siihen, että pääsis ilmasiks uimaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan! :-D Ihanaa siis, että kysyit - ihmettelinkin jo melkein, että ihme kun kukaan ei ole tätä kysynyt.

      Onhan tuo uimalassa uittaminen hintavaa, mutta meillä on nyt sarjakortti tuonne 26.6 asti, joten käytetään se nyt loppuun :) Me ollaan nyt käyty muutenkin uimalassa, kun neidin itsevarmuus uimisessa on puuttunut - eli kun tassut ei ole yltänytkään pohjaan niin ei ole tohtinut tulla uimaan. Nyt kuitenkin viime viikolla käytiin pari kertaa luonnonvesissä uimassa ja tohti jo mennä pari kertaa itsekseenkin uimaan :) Ehkä se tästä - nyt ainakin vedetkin alkaa olla sopivan lämpimiä :)

      Poista
  4. Onne valmistuneelle! Aikas ihana tuo kakku :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon onnitteluista :) Kakku oli kyllä ihan loistava!

      Poista
  5. Ihania kuvia ja voi jestas mikä kakku, saispa itsekin! Paljon onnea valmistuneelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon onnitteluista! Tuo kakku oli ulkonäön lisäksi järkyttävän herkullinen, namskis! :)

      Poista
  6. Ihana kuulla teistä pitkästä aikaa! Mä oonkin joka viikko käyny kattomassa blogin, että eikö yhtään uutta postausta :D No odotus palkittiin hienoilla kuvilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihh, eikä! Ihanaa olla kyllä taas täällä :) Siitä onkin jo aikaa, kun ollaan oltu täällä :) Vaikka lyhyt aika kuukausi on elämässä, mutta blogissa se on jo pitkä aika! Mulla onkin nyt ihan jäätävän suuri postausinto eli koittakaa kestää - postauksia on tulossa sitä mukaan, kun ehdin niitä näppäilemään teille!

      Poista
  7. Oii ihana kuulla teistä taas pitkästä aikaa!:)
    Uinti on kyllä ihan paras harastus!Nyt ku on ollu helteitä niin ollaa käyty joka päivä uimassa :)

    -Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niimpä <3 Täällä ollaan taas!

      Uinti on kyllä ihan parasta - niin mä kuin koirakin nauttii :) Mikä onkaan parempaa kuin mennä kesällä yhdessä uimaan <3

      Poista
  8. Ihan mahtavaa kuulla teistä pitkästä aikaa! :D
    Mekin ollaan koirien kanssa käyty suurinpiirtein joka päivä katsomassa, että eikö vieläkään ole uutta postausta. Nyt kiljuin melkeen ääneen, kun huomasin, että uusi postaus on tullut :P

    Ja oi, onpas teillä ollut tapahtumarikasta nyt vajaan kahden kuukauden aikana! Me ollaan lähinnä vain hengailtu, käyty pitkiä metsäkenkkejä ja välillä tavattu myös koirakamuja.

    -Kuulumispostausta innolla odottava Vilna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, elossa ollaan! :-D Voi apua, ollaan siis tuotettu teille pettymys joka ikinen kerta - melkein jo hävettää! Mulle voisikin melkein antaa tittelin "vuoden huonoin bloggaaja", kun ei ole oikein ollut rahkeita blogata..

      Meillä on kyllä ollut ihan hirmuisen kiireistä, kun on ollut vaikka mitä tekemistä! Mutta ihan kiva välillä on ollakin tekemisentäyteisiä päiviä, mutta kyllä mä oisin muutamaa rentoa vapaapäivää väliin kaivannut :) Teillä onkin ollut ihanaa aikaa metsälenkkejä ja koirakamuja nähdessä! Mites, onko pennut kasvanut kovasti? Miten muuten koirat voi? :)

      Kuulumispostausta väsäillessä - taitaa kyllä venyä ainakin ensi viikkoon ellei seuraavaankin, mutta sitä ennen luvassa pari muuta kivaa postausta :P

      Poista
  9. Luin kalenteristasi että olet menossa koiraleirille ohjaajaksi? Mitä olet ohjaamassa? Koirabloggausta? :)
    -Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä vain - olin arkitottista ja tokoa ohjaamassa :-) Koirabloggauksesta oli alunperin tarkoitus mennä kertomaan, mutta aihe vaihtuikin lennossa.

      Poista
    2. Ootko aatellu mennä tokokokeeseen? :) Meillä olisi kesällä tarkoitus mennä alokasluokkaan ^_^ Teilläkö on bhkin suunnitelmissa? treenaatteko paljon?
      -Emmi

      Poista
    3. On käynyt kyllä mielessä, mutta oon jänishousu :D

      Ja bh on suunnitelmissa, täytyisi vaan tsempata sen treenaamisen kanssa, kun se on jäänyt viimeaikoina pahasti :P Tsemppiä alokkaaseen!

      Poista
  10. Ihan mahtava idea noi ihan aidot tassunjäljet! Ihan itsekin tulee tatuointikuume part 2247 :-D Martta on kyllä niin mielettömän symppis maailman kilteimmällä naamallaan! KIva lukea taas teidän kuulumisia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään kans ihan sikana <3 Ja tunnen tuskasi - niin mullakin! Oisin niin valmis taas menemään leimattavaksi, mutta ehkä mä vielä kestän toistaiseksi näillä mitä mulla nyt on :-D

      Martta on kyllä maailman sympaattisin olento - niin rento ja lupsakka, vaikka ihmiset sitä usein pelkääkin, kun katsovat pelkkää ulkonäköä. Mä en tosin ulkonäön perusteella siitä edes saa millääntavalla vaarallisen näköistä, saati sitten sen kehonkieli on kaikkea muutakuin vaarallinen :D

      Kiva olla täällä taas <3 Toivottavasti jaksatte taas lukea meidän ihmejuttuja :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)