torstai 7. heinäkuuta 2016

Rämäpäät riekkumassa

Oli tiistai-päivä, kun tämän neidin auton nokka lähti kohti Hervantaa ja Ahvenisjärven koirapuistoa. Matkassa mulla oli ainoastaan Martta, sillä nyt oli neidin vihdoin saatava kokoistaan riekkumisseuraa. Nyt kun neiti on lähinnä viime viikot viihdyttänyt pieniä koiria ja Pirkkoa. Oltiin sovittu treffit muutaman koiruuden kanssa puistoon ja nyt meidän oli aika lähteä metsästämään missä tämä yksi Tampereen suosituimmista koirapuistosta oli. Olin katsellut kartasta jo valmiiksi missä kyseinen koirapuisto sijaitsisi ja kysellyt tietty reittiohjeet kavereilta, mutta noh..ei me ekalla yrittämällä sinne yllätysyllätys päästy :-D Omasta suunnistustaustakaan ei ollut edes hyötyä, kun seikkailin väärällä puolella järveä..ei ihme, että puistoa ei näkynyt missään! Lopulta puisto kuitenkin löytyi ja päästiin jättämään auto kivalle paikkaa kadun varteen.

En ole koskaan viihtynyt puistossa noin hyvin. Meitä oli tosi ihana porukka kasassa - niin koirat kuin omistajat tuli tosi hyvin juttuun. Se melkein 2h vierähti puistossa ihan hurjan nopeasti. Mä kun luulin selviäväni sieltä ehkä tunnissa, kun kotona odotti mua läjä rästiin jääneitä töitä. Onneksi eilisen aikana sain niitä jo ihan kivasti kursittua kasaan, niin ei harmittanut sitten miten vapaapäivänsä vietti.

Koirat tuli puistossa mainiosti juttuun, toki kaikki olivatkin suhteellisen nuoria kavereita. Meitä oli mukana menossa rhodesiankoira, labbis, bernhardilainen, walesi ja tietysti sitten Martta. Kyllä sinne pari muutakin koirapuistoilijaa meidän puistossaoloaikana eksyi ja heidänkin koirat oli ihan hyvin juttuun muiden kanssa. Oli hauska nähdä kuinka kaikki koirat leikki kaikkien kanssa - yleensä, kun on vaan ne tietyt kenen kanssa koira leikkii tai saattaa se koira muiden kanssa sit pari leikkihetkeä pitää, mut nyt kaikki leikki tasaisesti kaikkien kanssa koko ajan :-) Nakattiin sitten Iina walesinsa kanssa kotiin ja Iina vinkkasikin pari kivaa uutta metsäreittiä matkan varrelta. Voin vaan sanoa, että meillä oli ainakin väsynyt ja onnellinen koira kotona puistoilun jälkeen! Ja voitte kuvitella kuinka Martta haisteltiin läpi, kun oli ollut yksin jossain koirien keskuudessa..taisivat muut vaan olla kateellisia ;-)

Me itseasiassa koottiinkin jo oma ryhmä Facebookkiin ja aletaan varmaan treffailemaan tällä porukalla jatkossakin niin koirapuistossa kuin ihan vaikka metsässäkin. Oli kyllä harvinaisen mukava vapaapäivän viettotapa - en oo hetkeen viihtynyt itsekään noin mainiosti uusien ihmisten parissa kuin mitä nyt. Tuntuu kuin osan olisi tuntenut jo pidemmän aikaa kuin sen kaksi tuntia :-) Hih! Se kertokoot siitä kuinka koiraihmiset on vaan aina koiraihmisiä - niiden kanssa viihtyy enemmän kuin hyvin.

Lisää kuvia puistoilusta voit kurkkia täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)