keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Luukku 14 : Etsi lemmikillesi joululahja ja voita se!

Tsädääm, täällä ollaan! Puuttuvat joulukalenterin luukut ilmestyvät pikkuhiljaa näkyviin seuraavan parin päivän aikana, kunhan saan niitä viimeisteltyä loppuun asti. Nyt on kuitenkin sen ihanan jouluarvonnan paikka. Aah, pääsen ilostuttamaan jonkun joulua! Onko joku jo katsellut sille rakkaimmalle joululahjan? Mä en oo vasta katsellut kuin villiksille lahjat, mutta nuorimmaiset ovat vielä pähkäilyn alla. Se tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikealta, ehkä uudet Orbilocit vois olla hyvät! Hmm...onneksi vielä kerkeää miettiä ja metsästää:-)

Nyt on aika piristää näitä ihania pakkaspäiviä! Jos joku ei ole vielä hoksannut, niin Musti&Mirri otti meihin yhteyttä ja kyseli halukkuuttamme lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan. Meille kyseinen firma on ollut jo vuosia tärkeä osa elämäämme - sieltä kun kaikki luut, ruoka ja suurinosa tarvikkeista tulee meille. Vastaus yhteistyöhön oli aikalailla selkeä, lähdimme innolla messiin! Siispä tekin pääsette nauttimaan tämän yhteistyön antimista ja ensimmäiseksi tietty on aika vähän pistää Mustin ja Mirrin valikoimaa teille kanssa tutuksi. Siispä pääsette valitsemaan heidän valikoimastaan mieluisan tuotteen lemmikillenne ja yksi teistä voittaa valitsemansa tuotteen itselleen. Eiks oo aika huisia?

Ohjeet ovat tosi helpot:
1. Mene Musti&Mirrin verkkokauppaan ja valitse mieluinen joululahja lemmikillesi. Se voi olla vaikkapa uusi remmi, lelu, valjaat tai ruokasäkki! Linkitä kyseinen tuote kommenttikenttään ja kerro vaikka miksi haluaisit juuri kyseisen tuotteen joululahjaksi.

Kommenttisi pitäisi näyttää siis aikalailla tältä:

"Meillä on jo pitkään ollut Martan remmi rikki ja nyt tahtoisin ilahduttaa neitiä uudella hihnalla. Tälläinen musta nahkahihna tuntuis mukavalta käteen, jos sitä kautta tulisi vaikka itsellekin lenkki-intoa enempi. 

https://www.mustijamirri.fi/feel-braid-monitoimitalutin-terashaalla-musta-c74445

heljakeskilusa@gmail.com"

2. Kirjoita kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoitteesi! Arvonta on tarkoitettu ainoastaan blogini lukijoille. Jos et ole lukija, niin klikkaa itsesi mukaan joko Bloggerin tai Blogvinin kautta.

Ja sitten eikun tassut vain pystyyn kohti kattoa! Saadaan piristettyä hienosti näin joulun alla ainakin yhtä karvaperhettä joululahjalla - te ootte sen kyllä täysin ansainneetkinKiitos, että olette mukana seuraamassa meidän arkea!

Osallistumisaikaa kisaan on sunnuntaihin 18.12 klo 22:00 asti. Otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse mahdollisimman pian kisan päättymisen jälkeen ja toivon nopeaa vastausta, että saadaan vielä palkinto ennen joulua perille. Onnea kisaan jokaiselle, mä oon ainakin ihan innoissani tästä!

(*postaus on toteutettu yhteistyössä Mustin ja Mirrin kanssa)

65 kommenttia:

  1. https://www.mustijamirri.fi/orbiloc-dual-safety-light-koiralle-pinkki-108049

    Siiri toivoisi Orbiloc-valoa joululahjaksi! Kaikki tähän mennessä ostetut "halvat" valot on lakannu toimimasta, koska suurin osa ei ole kestänyt vettä... Orbiloc ois tosi jees, niin näkisi itse koiran pimeälläkin jo kaukaa, ja tietysi myös muut kulkijat näkisi meidät. (:

    janina@elisanet.fi

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut jo pitkään mietinnässä uusi kevythäkki, koska aiemmasta sanoi vetoketju itsensä irti ja se muuttikin sitten sisälle vaan nukkumispaikaksi. Joten tarvittaisiin koiralle rauhottomis/nukkumis paikka näyttelyihin/mätsäreihin/kokeisiin ja olisihan tämä itsellekkin mieluinen koska saisi sitten rauhassa seurata muidenkin suorituksia, kun tietää että koiralla on pehmeä ja rauhallinen paikka nukkua. :) Kokoa kevythäkillä saisi olla sen verran että belgianpaimenkoira siellä mahtuu hyörimään.

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-kevythakki-musta-c136103

    primo.love@jippii.fi

    VastaaPoista
  3. Nuoremmalla koirallani palelee tassut kovalla pakkasella, sekä polkuanturat halkeilevat helposti terävässä hangessa. Uudet tossut olisivat erittäin tervetulleet, sillä edelliset alkavat olemaan jo hieman ahtaat.

    https://www.mustijamirri.fi/rukka-thermal-softshelltossu-musta-4-kpl-c131132

    jennaelonen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Meidän Kultaisella ei koskaan ole ollut omaa petiä, joten haluaisin ilahduttaa lemmikkiämme tällä: https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-starstruck-peti-harmaa-c152899 90cm.
    Bloggerlukijana mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Meillä on jo kauan sitten jäänyt kaikki takit liian pieniksi enkä ole vaan saanut aikaiseksi ostaa Nemolle uutta... Siispä tuo lyhytturkkinen voisi haluta koviin talvipakkasiin ohuen takin, joka soveltuisi myös sadekeleihin... :) Tämä tuli mieleen ja tosiaan koossa 65 saattaisi olla passeli.

    https://www.mustijamirri.fi/pomppa-nifty-koiran-sadetakki-aqua-c152154

    säpö: lovespeppi@gmail.com

    VastaaPoista
  6. https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-cuddle-peti-pistaasi-c156136

    Toi peti ehdottomasti koossa 74cm!!<3
    Meillähän Sky rakastaa niin paljon sitä, kun on just joku sellainen paikka, esim peitto rullattu ja siitä tehty rengas ja kun pääsee sinne sisälle menemään oikein tiukalle rullalle<3 Skylla on nyt ollut saman tyylinen peti, mutta Jaxin hirviö meni ja rikkoi siitä reunoja, jotka on Skylle pedissä juuri ne parhaat kohdat.
    Nyt vielä kaiken tässä eläinlääkärirumban keskellä en ole uskaltanut edes ajatella laittavani rahaa ylimääräiseen, kun en yhtään tiedä mitä tapahtuu, tuleeko yhtäkkiä taas kohtauksia vai ei. Onko kontrollikäynnissä neidin kaikki arvot pielessä ja lääkerumba alkaa alusta vai mitä ihmettä.
    Mielestäni kuitenkin maailman paras Sky olisi ansainnut ihanan uuden pedin kaikkien koettelemusten keskellä <3

    sannakaisaki@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Hei!

    Haluan osallistua arvontaan. Kuten varmasti monilla, nyt on rahat tosi tiukassa, edes joululahjoja en voi ostaa (kuinka paljon julkisesti se hävettääkin myöntää ettei rahaa ole). Edessä on uusivuosi ja koirani pelkää raketteja todella paljon, lisäksi lievää (nykyään) eroahdistusta jonka eteen olen tehnyt *kaikkeni* (mm. väsyttäminen liikunnalla ja aivojumpalla, toisen koiran seura, aktivointilelut sekä tilan rajaus) Tietenkin alusta asti yksin oloon totutin, joka "kiitos" entisen naapurimme meni pieleen joka on luultavasti eroahdistuksen syynä. Pikkuhiljaa totututin yksin oloon, aikaa pidentäen. Lopulta työpäivien verran. Yhtä äkkiä koira alkoi tuhoja ja selvästi ahdistui yksin olosta, jolloin aloin tehdä töitä eroahdistuksen eteen. Yksi kaunis päivä tuli lappu postilaatikkoon että koira haukkuu asunnossa ja siinä mainittiin myös tämä kyseinen naapuri on käynyt pimpottelemassa, hakkaamassa ovea ja seiniä että koira lopettaisi haukkumisen (mainittakoon esim. tässä välissä että koira on dobberi). Olisi ollut kiva jos kyseinen asukas olisi ensin infonnut minua että koira haukkuu kun sitten otti "ohjat omiin käsiin". Eroahdistus on nyt sillä mallilla että koira ei enää tuhoa mutta on silti ahdistunut kun jää yksin.
    Tulipa pitkä tarina. Pidemmittä puheitta Adaptil haihdutinta en ole vielä kokeillut, joten se voisi nyt olla ajankohtainen kun on uusivuosikin edessä :)

    https://www.mustijamirri.fi/adaptil-haihdutin-002573

    sinihankonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Tälläinen oli Söpön lempilelu, mutta valitettavasti nyt se on kadonnut joten olisi ihanaa saada uusi joululahjaksi! Ihana ajatus muuten! <3

    https://www.mustijamirri.fi/rip-hide-lammas-raatolelu-101309

    sina.laine@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Toisella koiralla saattaa olla jalkaleikkaus edessä ja sen myötä pitäisi olla ihan vaan rauhassa, joten kevytmetallihäkki olisi hyvä apuväline toipumiseen :)

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-easy-kevytmetallihakki-musta-c108501

    jumpsku@gmail.com

    VastaaPoista
  10. https://www.mustijamirri.fi/rukka-step-koiran-tossut-4-kpl-c76800#product_tabs_additional_tabbed
    Nämä Rukka step-tossut! Mummikoira 8v on joka talvi valitellut kylmäviä tassujaan, ja iän myötä kylmyys tuntuu entistä ikävämmältä. Tossut jalassa sekin saisi sitten nauttia täysillä lumisista keleistä :)

    laura.pitkanen@agarwaen.org

    VastaaPoista
  11. https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-bigtail-koiran-lelu-105909

    Koirien leluvarastoa olisi kiva täydentää tällä lelulla! Meiltä ei vielä löydy tämmöistä rapisevaa lelua. Tarkoitus olisi tämä ostaa koirille joululahjaksi :)

    tiia.posio@gmail.com

    VastaaPoista
  12. https://www.mustijamirri.fi/pro-dog-by-rukka-training-tasku-musta-c130050

    Oon jo pitemmän aikaa tarvinnut tälläista treenitaskua, ainakun ei taskuja löydy. Tämä varmasti tulisi oman koiran lisäksi käyttöön myös vuohien kanssa, meidän Vilkkaat sorkat yrityksemme esityksiä harjoitellessa/ esiintyessä ei aina silloinkaan löydy taskua, johon voisit leivänpalaset laittaa :) tämä olisi varmasti hyvä koossa s.

    vilmakotro@hotmail.fi

    VastaaPoista
  13. Oi että löysin ihanan pedin M&M verkkokaupasta! Oon pitkään etsinyt uutta petiä koiralleni, mutta nyt vasta löysin semmoisen mitä oon toivonutkin eli näyttää kivalta + mätsää sisustukseen + hyvä laatu :) https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-ease-kruunu-patja-beige-102310#product_tabs_additional_tabbed

    neaeveliinas@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Olen huomannut että Veeti ei enää oikein mahdu kunnolla omaan petiinsä, ja kaiken lisäksi se kerää hirmuisen määrän karvaa joka ei lähde edes imurilla pois.
    Olen haaveillut tälläisestä pedistä jo pidemmän aikaa. Se on sopii hyvin sisustukseen, siitä saisi lian ja karvat helposti pois ja kaikenlisäksi siihen mahtuisi vallan mainiosti Veetin lisäksi myös pojan tuleva pikkusisko, joka joulun jälkeen haetaan kotiin. <3 L-koko olisi varmaan sopivin.

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-edge-peti-musta-c128703

    dydelius.93@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Hera kaipais uutta talvitakkia. Vanha alkaa olla kulunut ja nuhjuinen, katsellut että Tämä Hurtan uusi malli lämmittäisi pikkuisen puudelin kroppaa kokonaisvaltaisesti :)

    https://www.mustijamirri.fi/hurtta-extreme-warmer-takki-graniitti-c151781#product_tabs_availability_tabbed

    tenkanenheidi@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kodan karva imee itseensä litroja vettä joka uintikerralla, ja sitä saisi kuivata yli kaksi tuntia, jotta karvan saisi kokonaan kuivaksi. Meille eniten tulisi siis tarpeeseen kylpytakki, jonka voisi uinnin jälkeen heittää Kodalle päälle, koiraa ei palelisi automatkalla ja autokaan ei niin pahasti kastuisi. Tuotetta voi käyttää kesällä myös koiran viilennykseen, joten siitä olisi kovasti hyötyä ympäri vuoden :)

    https://www.mustijamirri.fi/rukka-soft-kylpytakki-greige-c131127

    kiira.kayhko@gmail.com

    VastaaPoista
  17. "Mun omistaja haluais mulle lahjaksi tämmöisen privaattikopin. Se kun myi edellisen pois ja osti isomman tilalle, jotta mahduttais kavericockerin kanssa samaan häkkiin. Hän ei vaan ajatellut, että yleensä hän kulkee vain minun kanssa ja nyt joutuu raahaamaan isoa ja painavaa häkkiä mukanaan, kun yksin mahtuisin hieman pienempäänkin. -Luna"

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-robust-metallihakki-c108512 (koko M)

    SusannaLehto@saunalahti.fi
    Red Mystery with Paws

    VastaaPoista
  18. Uusi huomioliivi toisi näkyvyyttä pimeisiin talvi-iltoihin, ja näkyisi Viimakin lenkkeillessään. Tämänhetkinen ratkeaa hetkellä minä hyvänsä, ja tämä vaikuttaisi kestävältä ja meidän käyttöön sopivalta, vahvalta liiviltä. Olisi ihana jouluyllätys! ♥

    https://www.mustijamirri.fi/rukka-game-huomioliivi-oranssi-c150563

    paananenemilia@gmail.com

    Ihanasti sopii siun takki ja villiksien valjaat yhteen tällein sivuhuomautuksena! :D

    VastaaPoista
  19. Talven pakkasten varalle olisi tarpeen uusi Pomppa (41cm) meidän Myylle, koska vanha mantteli alkaa pikkuhiljaa käymään pieneksi.

    https://www.mustijamirri.fi/pomppa-paddy-koiran-talvitakki-lilac-c152165

    choclatto@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Koirani (sijoitus) sai pentuja 21.11. ja 13.1. kotiin tallustelee koirani lisäksi myös koirani pentu. Minulla on sitten kaksi koiraa ja isoin hankinta on peti. Olen haaveillut isosta pedistä, koska uskoisin koirien viihtyvän yhdessä ainakin alkuun. Tähän jättipetiin koirat mahtuisivat hienosti. Tämä näyttää mukavalta, simppeliltä ja silti siistiltä.

    https://www.mustijamirri.fi/basic-goljat-iso-koiran-peti-108568

    jey@wippies.fi

    VastaaPoista
  21. Toiselta koiraltani puuttuu valaistus pimeässä, eli Orbiloc-valo!
    Vanhemmalla koiralla on jo oma vilkutin, joten nuorempikin sellaisen tarvitsisi.
    Ja neidin varusteiden "värikoodin" mukaisesti pinkin värisenä ;).

    https://www.mustijamirri.fi/orbiloc-dual-safety-light-koiralle-pinkki-108049

    laura.rajala@kymp.net

    VastaaPoista
  22. Siis höh! Mä jo menin, että nyt mä tiedän mitä mä toivon, tiedän ihan justiinsa tarkalleen. Niillä on valikoimissa suojeluhihoja ja treenipatukoita, muttei välimallia eli purutyynyä! Semmonen me oltais tarvittu :( Vaikka koira onkin sk collie, eikä mikään hurja suojelukoira. Vähän oltais vaan haluttu treenata. ProDogin patukoita meiltä kyllä löytyy ja niistä on kovasti tykätty, oltais kovin mielellään otettu joukon jatkoksi tyyny samaa merkkiä.

    Mutta kerta ei semmosia löydy, niin uudet juoksupöksyt olis hirveen tarpeelliset. Edelliset on niin huonot, että hiertää takajalan edestä ensin karvat pois ja sitten verille ihon, joten jotain on pakko keksiä ennen seuraavia juoksuja. Tuo koira kun on niin hassun mallinen, ettei kaikki pöksyt millään voi sopia. Linkin pöksyjä on rotutoverit käyttäneet paljon, joten uskotaan että olis Toscallekin hyvät, koko olis L.

    https://www.mustijamirri.fi/simple-solution-kestovaippa-c74486

    VastaaPoista
  23. 11-vuotiaalla Iiriksellä ei ole pohjavillaa, toisin kuin lauman muilla koirilla, ja pitää siksi pukea pakkasilla. Nyt käytössä on vuosia palvellut Hurtta mantteli ja olisi jo korkea aika hankkia uusi. Mantteli on jotain vanhaa mallia, eikä suojaa kunnolla hännäntyveä ja takajalkoja - takajalat ovat vanhuksen ongelmakohta ja jumiutuvat herkästi, eikä kylmä ainakaan paranna tilannetta, joten uuden takin hankinta olisi ajankohtainen. Hurtan extreme warmer -takista olen haaveillut, se vaikuttaa passelilta mummokoiralle ja suojaisi takapäätäkin paremmin. :-)

    https://www.mustijamirri.fi/hurtta-extreme-warmer-takki-graniitti-c151781

    taikapilven@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Vitsit, miten hauska yhteistyökuvio ja arvontaidea, pointsit sulle mainiosta ideoinnista Mustin ja Mirrin kanssa! :)

    Jetin tämän hetkiset valjaat alkavat olla tulemassa tiensä päähän, joten uusien valjaiden hankkiminen alkaa olla ajankohtaista. Hurtan Outdoors Adventure-valjaat tuhkan värisinä isoimmassa (80-100cm) sopisivat tuolle todella hyvin sen vauhdikkaisiin menoihin, istuisivat varmaankin oikein kivasti päällä ja näyttäisivät myös näteiltä.

    https://www.mustijamirri.fi/hurtta-outdoors-adventure-valjas-tuhka-c150707

    lansu.woodland@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Nella-lapinkoira on iän myötä alkanut pakkasilla palelemaan sekä rauhallisilla kävelyillä että autossa odotellessa. Parina viimetalvena karvanlähtökin on sattunut ikävästi juuri koville pakkasille. Nellan pakkaspäiviä ilahduttaisi uusi lämmin Pomppa Paddy takki. Tällä hetkellä ulkoillaan edellisen koiran perintöpompassa, joka on Nellalle aavistuksen liian napakka. Numeroa suurempi pomppa olisi täydellinen joululahja.

    https://www.mustijamirri.fi/pomppa-paddy-koiran-talvitakki-lilac-c152165

    salla.suikkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mulla oli aina tapana ostaa joulupakettiin jotain pehmeää ja vinkuvaa, mutta tänä jouluna jää lahjat ostamatta, kun ei ole "lahjottavaa". Tassuttelija lähti suurempia valtakuntia vartioimaan, eikä sinne valitettavasti posti kulje. Muuten laittaisiin uuden vinkulelun matkaan ♥

    Koska koti ei ole koti ilman koiraa, toivoisin tulevaisuuden varalle näitä: https://www.mustijamirri.fi/hurtta-outdoors-adventure-valjas-tuhka-c150707 Näihin olisi reilun säätövaran ansiosta pennun hyvä sujahtaa, sitten, kun sellainen joskus saapuu edellisen rakkaan suuria Hurtta-tossuja täyttämään.

    sofia.maulammi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. https://www.mustijamirri.fi/orbiloc-dual-safety-light-keltainen-100547

    Pimeällä on tärkeää näkyä. Edelliset valopannat sun muut härpäkkeet mennyt rikki ja näitä on kehuttu kovasti mutta pihinä vain ole saanut aikaseksi ostaa vaan tyytynyt halpoihin ja himmeempiin valoihin aikaisemmin.

    VastaaPoista
  29. https://www.mustijamirri.fi/orbiloc-dual-safety-light-keltainen-100547

    Aikaisemmin ollut halpoja valohärpäkkeitä käytössä jotka ovat mielestäni liian näkymättömiä ja eivät kovinkaan kestäviä. Olisi aika hommata kestävä ja tehokas valo pimeisiin iltoihin ja aamuihin. Tätä tuotetta kovasti kehuttu.

    jenna.tomiseva@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Meidän joululahjaksi valikoituisi nyt 13kg:n säkki Sam's Fieldin pentunappulaa. Sitä tarvitaan pikapuoliin (toivottavasti..). Kaikkea muutakin kivaa tuolta kyllä löytyisi, mutta tällä hetkellä tämä on se käytännöllisin ja tarpeellisin! :D Hyvää joulunodotusta teille! ^_^

    https://www.mustijamirri.fi/sam-s-field-puppy-kana-peruna-c136257

    miraliisa90@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Meidän perheen uusin tulokas alkaa olla siinä iässä, että vuodenvaihteen jälkeen voidaan aloittaa agilityn lajitreeni. Toinen koira ei palkkaudu lelulla, joten niitä ei miellä juurikaan ole. Tällainen olisi siis tarpeen. https://www.mustijamirri.fi/pro-dog-bungee-bright-verkkopallo-neon-lime-101555
    paula.markkula@gmail.com

    VastaaPoista
  32. haluaisin saada tämän hihnan lahjaksi tulevalle pennulleni koska haluaisin uuden hurtan hihnan. pentu ei ole vielä talossa mutta se olisi ihana lahja kun sen saan. https://www.mustijamirri.fi/hurtta-pyorea-heijastintalutin-musta-c129111
    minttulim13@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Meille tuli taloon pari viikkoa sitten aussie vahvistus ja kaikki tavara on oikeastaan hommattu joten ruoka on aina tarpeen :) ja isoin säkki tietysti ;)

    https://www.mustijamirri.fi/royal-canin-medium-junior-c68166

    jenna.uusitalo92@gmail.com

    VastaaPoista
  34. https://www.mustijamirri.fi/finlayson-pesue-koiratyyny-musta-beige-75x100-104121

    Finlaysonin pesue -tyyny ois täydellinen joululahja mukavuutta rakastavalle Tipsulle.
    Edellinen peti joutui kaatopaikalle, koska imaisi niin tehokkaasti sisäänsä hätäpissat. Nyt hakusessa on ollut kevythäkkiin uusi, sisustukseen sopiva peti. Tuon pedin kuosi on uskomattoman ihana!

    emppu_98@windowslive.com

    VastaaPoista
  35. https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-kevytmetallihakki-pinkki-c77868

    Meillä ei vielä Jepellle häkkiä ole, mutta sellaista pidemmän aikaa jo katsottu :) Helpottaisi treeneisä että olisi joku paikka missä oleskella :)

    VastaaPoista
  36. https://www.mustijamirri.fi/finlayson-pesue-koiratyyny-musta-beige-75x100-104121
    Tämä Finlaysonin musta-valkea tyyny sopisi kuin nenä päähän bostoninterrierille. Siinä kelpaisin prinsessan pötkötellä somalla kerällä, nähden koiramaisia unia. Tyyny sopisi myös hyvin sisustuksen väreihin! Tämä se on!

    noorah85@gmail.com

    VastaaPoista
  37. https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-seek-a-treat-flip-n-flap-peli-035234

    Meidän pojilla ei oikeastaan ole mitään tällaisia aktivointileluja, joten olisi kiva yllättää heidät tällaisella :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Meidän häkit on kaikki isoja ja painavia ja tarvittaisiin Bitille oma koppa näyttelyihin, treeneihin ja kisoihin kun niiden aika on. Kevythäkki olisi hyvä, sillä on tietysti kevyt kuljettaa ja saa menemään taitettuna pienessäkin tilassa.

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-kevythakki-musta-c136103

    saima.kaunismaa@outlook.com

    VastaaPoista
  39. Fanilla ei ole kuin vetovaljaat, joten tavallisille olisi käyttöä. Tuttuni ovat kehuneet Hurtan tuotteita ja tämä väri on aivan ihana! Kokona menisi varmaankin tuo 70cm/28*, jos taulukkoihin on luottaminen!

    https://www.mustijamirri.fi/hurtta-outdoors-pehmustettu-y-valjas-roosa-c136144

    mylifewithheta@gmail.com

    VastaaPoista
  40. https://www.mustijamirri.fi/feel-basic-wide-levea-nahkapanta-vuorella-ruskea-c74406

    Helyn ainoa kaulapanta on hukkunut johonkin, eikä sitä ole löytynyt mistään. Käytössä ovat olleet viimeiset kaksi viikkoa valjaat, jotka eivät kummankaan meidän suosikeiksi ole yltäneet. Piristäisi kummasti sekä koiraa että minua päästä eroon valjaista ja saada uusi kaulapanta. Se on niin kätevä ja huomaamaton koiran yllä. :)

    tuuli.heimonen.th@gmail.com

    VastaaPoista
  41. https://www.mustijamirri.fi/savic-residence-koirahakki-autoon-c68656

    Olipas vaikee keksiä! Mutta ehottomasti autohäkki olis kiva saada, kun pian on oma auto ja pääsis koiraa kuljettamaan turvallisesti autossa!:)

    annika.kytola@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Uusi peti tulisi tarpeeseen, kun edellinen joutui pennun naskaleiden uhriksi. Toiveissa olisikin tämä https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-knit-peti-harmaa-c156140

    mokomakita@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Meiltä ei löydy mitään kunnollista talvi takkia niin tämmönen ois kiva talven pakkasilla

    https://www.mustijamirri.fi/rukka-blizzard-diamond-toppatakki-c150627

    VastaaPoista
  44. Meiltä ei löydy mitään kunnollista talvi takkia koville pakkasilla niin tämmönen olisi oikein passeli niin ei tarvitse koira kaverin palella...

    https://www.mustijamirri.fi/rukka-blizzard-diamond-toppatakki-c150627

    iiris.tillonen@gmail.com

    VastaaPoista
  45. https://www.mustijamirri.fi/hurtta-body-warmer-haalari-hiili-c151791

    Milli tahtoisi kovasti myös puistoilla isommillakin pakkasilla kun kamut on tärkeitä eikä tällänen Afrikan pimu pärjää ilman lämmikettä ;)

    marika.orre@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Olen haaveillut jo jonku aikaa koiralleni tuosta Rukan sadetakista ja nyt olisi mahdollisuus saada se.

    https://www.mustijamirri.fi/rukka-wave-sadetakki-musta-c150587

    VastaaPoista
  47. Rukan sadetakki kommenttiin sähköposti: ansku.a@windowslive.com

    VastaaPoista
  48. Omaan kotiin on vihdoin ihan oikeasti tassuttelemassa ensimmäinen asukki ja tiedän, että arvostaisi tällaista. Raapimapuu on oman kokemuksen mukaan monen kissan lempparipaikka, joten sen onkin oltava kunnollinen!

    https://www.mustijamirri.fi/raapimapuu-quadric-harmaa-027634

    hapero@iki.fi

    VastaaPoista
  49. Typylle olisi peti tarpeessa koska hän ei ole koskaan omistanut omaa petiä ja paras joululahjahttps://www.mustijamirri.fi/little-bigger-ease-kruunu-patja-beige-102310 viivi.raudasoja@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Olipa hankala valita, mutta uskoisin että Jali arvostaisi eniten uutta petiä :) ehdottomasti laidallinen sen olla pitää!

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-hoot-peti-c152887

    henna-o(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  51. https://www.mustijamirri.fi/itsybitsy-red-head-monster-13-cm-100851 nämä on meillä ihan täyttä käyttötavaraa, kaikki rakastaa näitä, vain näitä :D ja chihuperheessä lelujen menekki on kova, kun ne vaan räjähtelee rikki ;) -Tuippa ja chihut
    tuire.lampinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Harrilla ei meillä ole kunnon petiä oikein ollutkaan, nukkunut lähinnä vilttien, vanhojen täkkien ja riepujen päällä. Little&Bigger Edge -peti koossa XXL olisi varmaan tosi passeli Harrille, siihen saattaisi mahtua kaverikin viereen pötköttämään. :)

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-edge-peti-musta-c128703

    sähköposti: karoliinapajari@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. https://www.mustijamirri.fi/pomppa-paddy-koiran-talvitakki-lilac-c152165

    Uudelle talvitakille olisi kova tarve. Tällä hetkellä on kotona vaan yksi jota olen vuorotellut koirien päällä molemmat lk, toisella ei pohjavillaa ja toinen 8v spondyloosi selkäinen. Joten sellainen olis kiva voittaa ja käyttöä kyl olis^

    raniwe4@gmail.com

    VastaaPoista
  54. https://www.mustijamirri.fi/rukka-protect-haalari-musta-c78992

    Toi meidän spanieli vaatis tommosen koossa 55cm, koska koristehapsut kerää lenkkeillessä helposti lunta ja kuraa. Märillä keleillä ei millään jaksais lähteä ulos, kun sisään tullessa pitää koira joko kuivata tai viedä suihkuun, joten toi ehdottomasti lisäis ulkoilumotiakin!
    fsankala@gmail.com

    VastaaPoista
  55. https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-skysoft-peti-c134066

    Meille muuttaa mahdollisesti siperianhusky eläkepäiville. Tottakai tuo vanha mummeli tarvitsee yhdeksän safarikoiravuoden jälkeen pehmeän ja lämpimän pedin. Ja miksei tuo meidän pystärikään sitä petiä kelpuuttaisi. Mielellään kokoa L.
    ajopaallajengi@gmail.com

    VastaaPoista
  56. meidän joululahjatoive olisi uusi kevythäkki, sillä Vekki söi pentuna vanhaan pienempään häkkiin Vekki-pennun mentävän hauskan aukon :D häkki on corgeille sopiva ja tulee niille pienemmäksi häkiksi autoon, joka olisi tarkoitus hankkia :)

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-kevythakki-musta-c136103

    kevythäkkejä oli tosi suppeasti meidän kokoa, mutta jos sellaisen saa niin koossa L :)

    muuten tällainen pinkki kevytmetallihäkki sopii pojille oikein hyvin O:)

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-kevytmetallihakki-pinkki-c77868

    VastaaPoista
  57. Meillä olisi ostoslistalla uusi peti, niin jäisi ihmisille enemmän tilaa sohvalle. Little&Bigger Edge-petiä koossa XL oon käynytkin jo moneen kertaan kuolaamassa.

    https://www.mustijamirri.fi/little-bigger-edge-peti-musta-c128703

    minniwisu@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Tätähän sai miettiä yllättävän pitkäänkin, heh. Aluksi mietin treenitavaroita, kunnes muistin että meillähän on ruokaa enää puolisen säkkiä jäljellä. Joten meidän lahjatoive olisi 13kg säkki Sam's Fieldin Adult Largea. Koiralle ainakin olisi oikein mieluinen juttu! ;)

    https://www.mustijamirri.fi/sam-s-field-adult-large-kana-peruna-c136270

    VastaaPoista
  59. jaaha kelläs unohtui sähköposti taas...

    kirsi.ipana@hotmail.com

    VastaaPoista
  60. https://www.mustijamirri.fi/animology-paws-relax-suihke-250ml-100528

    Lily(belle) haluaisi ja tarvitsisi tuollaisen hoitosuihkeen, kun se on tuommoinen kiinanharjis puuteri, niin turkkiin tulee tosi ikäviä takkuja ja ne on vaikeaa saada selvitettyä, varsinkaan kun ei ole hoitosuihketta niin se sattuu aikas paljon, mutta on vaan pakko yrittää :(

    elisa.kakko@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Haluaisin Sulolle uudet valjaat, koska totta kai jätin vanhat valjaat vahingossa laavulle muutama viikko takaperin... Nämä valjaat vaikuttavat koiralleni tosi hyviltä!

    https://www.mustijamirri.fi/hurtta-outdoors-adventure-valjas-appelsiini-c150702

    salla.maki01@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Voi kun kiva arvonta! Kertulle olisi etsinnässä uusi mantteli, kun alkutalvena ostettu takki olikin liian pieni. Pompan uutukainen mantteli vaikuttaa mukavan kevyeltä ja ehkä Kerttukin suhtautuisi sen pitämiseen suopeammin :)

    https://www.mustijamirri.fi/pomppa-paddy-koiran-talvitakki-lilac-c152165

    kauttaaltaan.karkea@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Rukka Protect haalari keltainen
    (en saanut linkkiä)

    Uunolla ei ole tälläistä paksua talvihaalaria, joten se tulisi todella tarpeeseen! Vielä meidän värinä, eli keltaisena, kokoa 65 cm.

    ellimaija.tuhkasaari@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Onko tätä arvottu??

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)