keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kevät isolla k-kirjaimella

Kevät on nyt virallisesti startannut - aurinko paistaa jo pitkälle iltaan, lumet on sulanut ja koirat haistelevat pitkään eri hajuja lenkin varrelta. Säät ovat suosineet viime viikkoina muutenkin, on ollut todella lämmintä ja aurinkoista, mikä on innostanut pitemmillekin lenkeille :-)

Oltiin muutama viikko sitten Tiian ja Lobon kanssa liikenteessä. Lähdimme Tiian luota kävelemään läheiselle pellolle, jossa koirat saivat riehua oman päänsä mukaan. Koirilla oli kivaa ja niin oli kyllä meillä ihmisilläkin!

Tuona viikonloppuna koirat saivat myös pitkästäaikaa uuden lookin - pesin ja trimmasin turkin reippaan sentin pituiseksi. Nyt kelpaa lähteä kesää kohti uudessa tukassa!

Tiia ja Lobo harjoittelivat pellolla seuruuta, ja kyllä se sujuukin heiltä hyvin! On ilo huomata Lobon silmissä palava into ja motivaatio yhdessä tekemiseen Tiian kanssa :-) Juuri tuollaista jokaisen koiran kanssa treenaaminen pitäisi olla - iloista ja mukavaa tekemistä kummallekin osapuolelle.
Tuollaisia päiviä saisi olla useamminkin! Tulee itsellekin hyvä mieli, kun saa liikkua ja olla yhdessä koirien sekä ystävän kanssa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)