maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesän ostoslista - check!

On aika listata tän hetken "must have"-tuotteet, eli sellaiset tuotteet, joita me tällähetkellä tarvitsemme tai vain jostainsyystä haluamme :-)

Ensimmäisenä voisin mainita kelluvan frisbeen. Tää on valmistettu kumista (eli on taatusti kestävää!) ja tää kelluu hyvin veden pinnalla. Josko tällä saisi vaikka taannutettua meidän tyttöjen hiipuneen uimainnostuksen..
Frisbee / 9,95€ / klik!

Tokana mieleen juolahtaa tietty herkut. Meillä on jo pidemmän aikaa tuo namikaappi huutanut tyhjyyttään, eikä sinne ole vieläkään saatu täytettä. Ollaan sinnitelty vanhoilla herkuilla ja välillä otettu nameiksi makkaraa jääkaapista. Eli nyt olisi korkea aika saada lisävahvistusta namikaappiin!
Kananuggetti / 3,50€ / klik! | Maalaisherkut / 2,90€ / klik!


Kolmannen paikan saa tyttöjen yksi suurista herkuista - valkoiset puruluut. Näitä jaksetaan kannetta ja narskutella ympäriinsä - välillä yksin ja välillä yhdessä. Nää pitää meidän tyttöjen hampaat hyvässä kunnossa :-)
Valkoiset puruluut / 19,95€ (10kpl) / klik!

Unohtamatta tärkeintä - me kaivattaisiin uutta ja isompaa nylonhäkkiä. Tuosta vanhasta joku pikkutenava (kiitos Kerttu♥) tuli yllättäen läpi katosta. Toki korjasin häkin ja häkki ajaa asiansa vieläkin oikein loistavasti, mutta isompi häkki olisi kyllä huomattavasti parempi. Ja sit tietty yks syy on se, että pitää Hertallekin olla oma häkki, sillä nyt Hertta matkustaa autovaljaissa takapenkillä (mikä ei ole kovinkaan kätevää kurakeleillä, vaikka olisi kuinka monta pyyhettä suojaamassa penkkejä...) ;-)
Häkki / alk. 39€ / klik!
Ja sit viimeisimpänä muttei vähäisimpänä - mun ikuisuusprojekti. Mulla on ollut jo kauan aikaa hakusessa Hertalle sopiva sademantteli, mutta mistään ei tunnu löytyvän. Väärät koot ja huonosti istuvat mallit ovat siis enemmän kuin tuttuja täälläpäin!

Onko teillä lukijoilla samoja juttuja ostoslistalla? Vai mitkä ovat teidän "must have"-tuotteet? :)

(Kaikki kuvat napattu Petnetstoren sivuilta)

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Itse haikailen Nemolle viilennyspyyhetta/takkia. Ja tommosta kelluvaa frisbeetä kans. Ja kaiken lisäksi haluisin vielä joskus Nemolle semmosen ihan jättimäisen ison raakaluun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Kuulostaapa hyville ostoshaaveille! Meillekin kelpaisi enemmän kuin mielellään tuollaiste viilennyspyyhkeet/takit ja raakaluut :-)

      Poista
  2. Mulla on ihan liikaa asioita joita haluisin hommata.... dobo/tasapaino pallo, semmone ovaali ja se littee, hurtan koivun värinen harjoitustalutin (mätsää meidän zero dc valjaisii), purutyyny/lelu kakaralle, lyhyt pehmeä rasvanahka talutin ( yks lyhyt ja yks pitkä on hankala yhistelmä)... sademanttelit, ne hurtan missä vatsanalle tulee se läppä ja talvi lämpöhaalari hiihtovaelluksia ajatellen hienohelmoille..... oishan näitä. Nuo tasapainopallot ja hurtta hihna ehkä ykkösenä nyt.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Sinunkin ostostoiveesi kuulostavat oikein ihanilta :-) Pikkuhiljaa noita saa sit kerättyä ;-) Meillekin kelpaisi etenkin toi dobo/tasapaino pallot, sillä olen kuullut ja nähnyt kuinka hyviä ne ovat!

      Poista
  3. Nää on näitä listoja, jotka ei koskaan tyhjene. Sinne ilmestyy aina jotain uutta, kun saat yhden vedettyä yli. Mun listalla on tällä hetkellä mm. BOT, pari uutta terää trimmeriin, pinkki ja turkoosi nahkahihna, uudet satiinipannat, molemmille samanlaiset, säärystimet ja viimeisimpänä oon nyt miettinyt semmosia merinovillatakkeja, jotka on kyllä ehkä ajankohtaset vasta, kun Muusa on isompi ja voi kerralla tilata molemmille ja Muusalle suoraan aikuiskoon takin. SItä ennen Muusa tarttis tietty ehä jonkun sadetakin... :P Tää on niin kallis harrastus, etten olis voinu kuvitellakaan ku tälle tielle lähdin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan totta! :) Jos ei itse keksi mitään uutta hankittavaa, niin vähintään jotain menee sit rikki..

      Kuulostaa hyville hankintahaaveille! Kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni meillekin noista suurimman osan :-)

      Koirat on kyllä kallis harrastus, (toki monilla asioilla pystyy säästämään hurjasti!) mutta voisi sitä "tyhmempäänkin" rahansa laittaa..eli todella mielelläni laitan rahojani noihin ihaniin karvatassuihin <3

      Poista
  4. Juuri tällä hetkellä mulla ei ole erityisen välttämättömiä ostoksia, sillä tilasin reilu kuukausi Peteltä tarvittavat välineet samalla kun tilasin synttärilahjan. Herkkuja nyt aina tarvitsisi, eikä Mimmiltä löydy pahemmin muita kuin puruluita. Tuntuu vaan, että Mustin & Mirrin valikoima sen suhteen on nykyään hyvin suppea. Isoille koirille kyllä löytyy puruluita, mutta pienille koirille valikoima on niukka. Tuntuu, että perus ruokakaupan valikoimastakin löytyy paremmin herkkuja. Ei vaan viitsisi muutaman herkun takia tehdä tilausta.

    Sitten tietty löytyy näitä ei niin välttämättömiä tarvikkeita. Trimmauskoneeseen tarvitsisin uuden terän kun edellinen meni tylsäksi ja mukana tullut varaterä on liian leveä pienelle koiralle. Vaaleanpunaisesta nahkahihnastakin olen haaveillut, ja olisin tilannut mikäli ei olisi ollut loppuunmyyty. Syksyä ajatellen heijastava panta olisi hyvä.Talveksi Mimmi tarvitsisi tossut ja jonkin sortin fleecehaalarin ja jonkun neuleen, minkä voisi pukea manttelin alle, mikäli on todella kylmä, sillä Mimmi on palelevainen. Tarkoituksena olisi juosta talvellakin Mimmin kanssa, joten mikäli en löydä mistään niin varmasti pitää itse tehdä korvia suojaamaan huppu. Koskaan ei ole sellaista hetkeä etteikö tarvitsisi mitään. Jouduinkin hillitsemään itseäni nettikaupassa ostoksia tehdessä etten tilaisi mitään turhaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :)
      Herkut on kyllä aina sellaisia, mitä voi tilata ja niille on aina tarvetta! Itsekin olen huomannut tuon saman; etenkin pienten koirien luuvalikoima on pienentynyt vuosien saatossa. Lieneekö kysyntä pienentynyt vai mitä?

      Sinunkin hankintasuunnitelmat kuulostavat oikein kivoille! Mukava myös kuulla, että sullakin on itsensähillitsemisongelmia ostoksien suhteen :-D On ihana saada vertaistukea!

      Poista
  5. Piti tänään poiketa treenien jälkeen eläintarvikekaupassa, mutta olikin mennyt jo kiinni. Meillä on ihan sama, että herkkuja ei ole ollut kaapissa pitkään aikaan, tänään piti treeneihin pilkkoa jälleen kerran juustoa, jotta oli jotain palkkaa antaa. Meidän koirien suosikkeja on myös noi valkoiset luut, pysyykö teidän koirien hampaat puhtaina, jos antaa 1kpl/päivä? Lisäksi mua himottelisi uudet kesäkaulapannat... Niitä nyt ei mitenkään välttämättä tarvisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että teilläkin on samanlainen "ongelma" :-D meilläkin juusto on suurta herkkua!

      Pysyy puhtaana just ja just, sillä noille meinaa todella nopeasti kertyä hammaskiveä..siksi meillä syödäänkin ahkerasti luita ja yritetään ainakin pestä hampaita edes sillointällöin :-) Uudet kesäkaulapannat on aina tarpeelliset ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)