keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Palkintoporsas

Kuten jo meistä Facebookissa tykänneet tietävätkin, niin suunnattiin viime viikon torstaina Hertan kanssa mätsäriin Kauhajoelle. Edellisestä mätsärikäynnistä olikin vierähtänyt jo kuukausi :-D

Päivä oli kuuma (ja tuulinen), mutta selvisimme kuitenkin kehään suht virkeinä. Ekana meitä vastassa oli kokenut parsonrusselinterrieri, joten saimme siitä kehästä sinisen nauhan. Kyllä oli niin mukava katsoa, kun kehässä Hertta niiin nautti esiintymisestä ja liikkui tosi hyvin! En voisi olla ylpeämpi <3 On niin ilo esittää sellasta koiraa, jolla on intoa touhata!

Sinisten kehässä Hertalla alkoi olla jo niin väsy, että keskittyminen herpaantui välillä. Noh, hyvin se meni silti, sillä sijoituttiin sinisten kolmansiksi. Ei siis ollenkaan huonosti :-)


Onnellinen koira ja tietenkin, omistaja!
Saatiin palkinnoksi ruusuke, pokaali, nameja ja lelu. Eli ihan kelpo palkinnot, vaikka ollaan me kyllä parempiakin saatu :-D mutta ei me tuonne palkintojen perässä menty, vaan siksi, että saataisiin touhata yhdessä jotain mistä kummatkin tykkää!

Nyt multa löytyy jopa taas kuvia mätsäristä, toisinkuin viime vuonna, sillä mätsärivakiokuvaajani äiti on ollut menossa mukana nyt muutaman kerran! Lisää kuvia voitte kurkkailla täältä! :)

6 kommenttia:

 1. Hertalle hirveesti onnea!!

  VastaaPoista
 2. Onnea Hertalle :) Kylläpäs se näyttää nauttivan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia <3 Hertta kyllä nauttii tuosta(kin) touhusta kovasti!

   Poista
 3. Me todettiin Mimmin kanssa ettei mätsärit ole meidän juttu :D Käytiin pari kertaa pentuna, mutta Mimmi inhosi koko touhua. Onneksi löydettiin laji mistä se nauttii, nimittäin agilitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mätsärit (tai ylipäätään eri lajit) ole kaikkien juttu :-) Tärkeintä on löytää se the juttu, mistä kummatkin nauttii! Ja teillä se on myöskin löytynyt, hienoa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)