keskiviikko 13. elokuuta 2014

10/08/2014

Meidän viikonloput (tai oikeastaan sunnuntait!) kuluvat useimmiten lenkkeillen Tiian ja Lobon kanssa. Tästä sunnuntai-lenkkeilystä on tullut meille jo oikeastaan tapa - sunnuntai on loistava päivä nähdä, sillä silloin ei tuu tehneeksi paljon muuta järkevää.

Tiian ja Lobon kanssa on jotenkin niin rentouttavaa nähdä - melkein voisi sanoa, että tapaaminen on irtiotto arjesta. Koirat sekä omistajat tykkäävät!Viimeiset kolme kuvaa on napannut itse Tiia uudella kamerallaan, eikös ootkin kivoja kuvia? :-) Aika kuvapläjäys-postaus, mutta toisaalta kuvia on ainakin mun mielestä kiva katsella! Viettäkäähän kiva viikko :-)

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Mä ainakin tykkään enemmän kuva postauksista, vaikka onhan pitkät tekstitkin kivoja. Me ollaan pikkuhiljaa pidennetty lenkkejä ilmojen viilennettyä ja Mimmin parannuttua leikkauksesta. Kohta lähdetään jälleen lenkille ja ehkä parin viikon kuluttua päästäisiin jo juoksemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Kuvapostaukset on kyllä kivoja, vaikka pelkät tekstipostauksetkin menevät sillointällöin.

   Kiva kuulla, että siellä alkaa Mimmi olla pikkuhiljaa paremmassa kunnossa! Mukavia lenkkihetkiä, ja hetkenpäästä Mimmi pääseekin kirmaamaan mielensä mukaan :-)

   Poista
  2. Äsken tultiin agility treeneistä. Voih, kun se oli niin innoissaan ja energiaa piisasi! En muista milloin se olisi ollut noin innoissaan. En ehtinyt ekaksi tehdä mitään kun se lähti kuin salama namialustan perään :D Tätä se teettää kun melkein kolmeen viikkoon ei olla pahemmin lenkkeilty, sellaisia maksimissaan 30min lenkkejä. Vaikka aktivointia on muuten ollut tavallista enemmän, niin kyllä huomaa miten Mimmi rakastaa pitkiä yli tunnin lenkkejä vaikka muuten onkin rauhallinen luonteeltaan. Vaikka kyllä siitä huomasi treeneissä, että kunto on huonompi kun väsähti paljon nopeammin. Kuitenkin lääkärissäkin sanottiin, että Mimmi on todella hyvässä kunnossa, joten eiköhän kunto nopeasti palaa ennalleen.

   Poista
 2. Niin ja lisäyksenä vielä, että enää ei ole kuin arpi muistona leikkauksesta :) Muuten ei tietoakaan. Tai no tietenkin se, että kunto on vähän rapistunut. Mutta niinhän ihmisilläkin huononee, vaikka kuinka huippukuntoinen olisi jos ei moneen viikkoon pahemmin liiku. Harmittaa vaan kun ei taideta enää päästä uimaan kun helteet sattui juuri sairastelujen aikaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanaa kuulla! :) Kyllä sitä intoa kerkeääkin tuossa ajassa keräytyä koiraan!

   Eiköhän se kuntokin ala pikkuhiljaa kasvaa. Nyt vain rauhallisesti kasvatatte sitä, ja pian huomaatkin, että Mimmi on taas entisellään :) Mekin harmitellaan, ettei me taideta enää uimaan tänä vuonna mennä, sillä vedet on niin paljon kylmenneet helteistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)