maanantai 11. elokuuta 2014

Maailman parhaimmat kirppislöydöt!

Oltiin viime viikonloppuna vanhempieni ja veljeni tyttöystävän kanssa Vaasassa pitkästäaikaa. Käytiin kaupoilla, ystävillämme kahvilla sekä kirppareilla. Kyllä kannatti lähteä kirpparille, sillä sieltä löytyi ihan mahtavia löytöjä! Eli jos joku teistä asuu Vaasan lähettyvillä, voin vain lämpimästi suositella Suvilahdessa olevaa Suvikirppistä! Todella siisti ja fiksu kirppari, josta löytyy paljon hyviä tavaroita!

Tän reissun löytönä oli aivan ihana "Muista pyyhkiä tassut"- kyltti. Tämä sopiikin hyvin meidän eteistä koristamaan :-) Kyltti maksoi euron. Tää sopiikin loistavasti meidän toisen kyltin "Varokaa iloisia koiria" -kaveriksi!

Toisena ja parhaimpana löytönä oli Hurtan pinkki heijastava hihna. Ja arvatkaahan kuinka paljon tämä maksoi! Kaksi euroa. Kuvitelkaa, kaksi vaivaista euroa! Kuitenkin tämänhän alkuperäinen hinta menee siellä parin kympin tienoilla. Ja tuota hihnaa ei ole käytetty ollenkaan, sillä kunto on täysin uutta vastaava (esim. mustissa lukoissa ei ole yhtään naarmuja jne) :-)


Näistä ostoksista en siis päässyt köyhtymään (eikä kyllä myyjä rikastumaankaan :-D)! Näistä löydöistä tulin aivan hyvälle tuulelle!
Lisäksi löysin aivan ihanan hyllykön mulle kämpälle. Tuossa onkin näppärä säilyttää esimerkiksi koirien hihnoja ja takkeja :-) Tuo hyllykkö ei enää ole uuttavastaava, mutta on kuitenkin todella hyvässä kunnossa. Kelpaa meille siis oikein loistavasti!
Huomenna olisi paluu taas arkeen, vaikkakin kyllä tämä työelämäkin menee aivan hyvin arjesta :-) 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)