keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Testissä: Kongin täytetahna

Sain tässä jokin aika sitten itselleni lahjakortin Petsgo-lemmikkieläintavara-nettikauppaan. Mietin pitkään mitä haluaisin sillä ostaa, ja päätin panostaa herkkuihin - nehän ovat takuuvarmasti kuumaa kamaa meillä! No, sieltä lähti sit suuri läjä herkkuja mukaan ja lisäks tilasin tätä Kongin Stuff:n puppy-täytetahnaa. 
Muistelisin, että meillä on ollut kongeja niin kauan, kuin meillä koiria on ollut. Nää on kyl ihan parhaita aktivointileluja! Tätä täytetahnaa meillä ei kuitenkaan koskaan ole ollut - olen täyttänyt Kongin milloin milläkin (esim. nameilla, jauhelihalla, omenanpaloilla), joten tämän testaaminen oli enemmän kuin tarpeen!


+mukavaa tekemistä koiralle
+värikäs ja selkeä pakkaus
+ei sotke
+/- hinta (noin 10€)
-aluksi oli vaikea saada tahnaa ulos, ennenkuin oppi idean
-pakkaus ei kestä kovin kauaa
-vaikea kierrättää!

Onko teillä Kongeja ja mitä te olette laittaneet sinne sisään? :-)

16 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista kuulla, mitä olet kongiin laittanut. Olen laittanut kongiin koirien ollessa pentuja liotettuja nappuloita ja myöhemmin maksalaatikkoa, pakkasen kautta, muuten olisi liian helppoja :) Kaveri kertoi laittaneensa, en muista minkä lisäksi, juustoa, kongi hetkeksi mikroon ja sulanut juusto tehnyt hommasta haastavamman koiralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kivalle - täytyy meidänkin kokeilla! :) juustoa mekin ollaan joskus sulateltu tuonne sisään ja on kelvannut hyvin!

   Poista
 2. Meillä Nero rakastaa noita molempia! Ja oli kyllä hankala pursottaa sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) joo, tuo vaatii kyllä opettelua - mullakin alkaa olla pikkuhiljaa tekniikka jo pikkusen hallussa :-D

   Poista
 3. Olenkin pitkään eläinkaupassa tuota tahnaa tuijotellut, mutta en ole vielä uskaltanut ostaa kun pelkäsin että tahnaa on sitten joka paikassa.. hyvä siis tietää ettei sotke! Onko teillä koirat tykänneet tuosta tahnan mausta? Oletko jo ehtinyt huomioida tuubin riittävyyden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sitä olen varmaan vuoden-pari eläinkaupassa pyöritellyt, mutta en ole tullut vain ostaneeksi jostainsyystä.. On tykänneet todellakin - tytöt vetäisi tuota tahnaa ihan suoraan purkistakin :-D meillä on vielä runsaasti purkissa jäljellä - voin vaikka ilmoitella, kun loppuun, että kauanko tuo tuubi kesti meillä. Kyllä tuosta pari kymmentä kertaa ainakin yhden kongin täyttää :)

   Poista
 4. +pakkaus ei kestä kovin kauaa
  +vaikea kierrättää!
  Onko noi hyviä juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, paljon kiitoksia korjauksesta! Vaihdan postaukseen - oli livahtanut kirjotusvirheitä näköjään :-)

   Poista
 5. Pienenimpään kongiin menee hyvin M&M Maukas sarjan "lihapullat" Jäisinä kestävät pitkään ja koirille maistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, paljon kiitoksia vinkistä! Pitää laittaa kyllä ehdottomasti testiin :-)

   Poista
 6. http://paikkajahyppy.blogspot.fi/2014/11/kuvahaaste.html Teidät on haastettu!

  VastaaPoista
 7. Meillä käy kongit aina pakastimen kautta. Riittää tekemistä pidempään. Sinnehän voi tunkea vaikka ja mitä - jauhelihaa, maksalaatikkoa.. Myös puoliksi sulatetut barf tuotteet tekevät hyvin kauppansa (meillä käytössä lähinnä mushin lihapullat).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja ehdotuksista! :)

   Pitääpäs itsekin ruveta laittamaan useammin kongeja pakkaseen, sillä noista ei pelkästään ole tytöille paljoa tekemistä :-)

   Poista
 8. Meidän shelteillä on yhteensä 3 kongia.
  Kaksi oranssia, jossa on vaihdettava kanan makuinen lipomisosa ja hampaita puhdistava minttukongi. Minä laitan kongeihin vain nameja. Joskus tungen sinne jonkun ison lihapullan palan, jota ei saa ulos ellei käytä hoksottimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota, että muutkin ovat tajunneet Kongien kätevyyden <3

   Onpas teillä hauskanoloisia kongeja! Vautsi! Tommonen minttukongi vois olla meillekin kätevä :) Noissa riittääkin koirille varmasti mukavasti tekemistä:P

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)