perjantai 24. lokakuuta 2014

Linkitä blogisi!

En tiedä mihin oon päätäni taas pistämässä - viimeisestä Linkitä blogisi-postauksesta on kulunut jo niin pitkä aika, että on aika toteuttaa tälläinen postaus uudestaan! Lisäksi teitä lukijoita on tullut viime kerrasta niin hurjan paljon lisää, että on oikeastaan mukava saada esille aivan uusiakin blogeja!
Mä tiedän jo tässä vaiheessa, että TOP5-blogien valinnasta tulee vaikea, sillä maininnanarvoisia ja ihania blogeja tulee olemaan niiin paljon :-D

Etsin lukulistalleni tälläkertaa vain pelkkiä koirablogeja! Oli kyseessä sitten villakoira, parsonrusseli, sekarotuinen, ajokoira tai vaikka kultainennoutaja - ihan kaikki käy!

Ohjeet tulevat tässä;
-blogisi tulee olla koirablogi! Mikäli blogissasi esiintyy villakoira, mainitsethan siitä.
-kirjoita pieni kuvaus blogistasi

Voit linkittää blogisi 8.11 klo 21 asti, eli aikaa on tasan 2viikkoa! Teen omasta mielestäni parhaimmista blogeista TOP5-postauksen. Voin sanoa, että erityisesti persoonallisella otteella kirjoittamiseen ja kivoilla kuvilla sekä postausideoilla varustetuilla postauksilla erotut varmasti joukosta :-)

Jään innolla odottamaan millaisia blogeja teiltä paljastuu! :)

61 kommenttia:

 1. http://beaglemenoa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 2 vuotiaasta beagleuros Josésta. Blogissa kirjoittelen pääosin meidä kuulumisista, tempuista, lenkeistä ja muista treenauksista.

  VastaaPoista
 2. http://playingwithyatzy.blogspot.fi/

  Blogi kertoo ensimmäisen oman pentuni, puolivuotiaan belgianpaimenkoiratyttö Yatsin kasvatuksesta ja harrasteluista. Tulevaisuuden päätavoite on päästä kisaamaan tokossa! :-)

  VastaaPoista
 3. http://susiasukit.blogspot.com

  Lähinnä mudi Oran treenejä, kisoja ja yleistä elämää, mutta myös jokunen mielipide-, koulutus- tai hupipostaus siellä täällä. :)

  VastaaPoista
 4. http://tindejanelle.blogspot.fi/

  Koirablogi, jossa käsitellään sekarotuisen Nellen ja tämän 21-vuotiaan omistajan elämää, koiramaisuuksia sekä pienenä lisähöystönä Lucian kissan temmellystä.

  VastaaPoista
 5. http://heklamaista.blogspot.fi

  Blogi kertoo pienen schipperken arjesta ja treenailusta kuvin ja sanoin.

  VastaaPoista
 6. http://paikkajahyppy.blogspot.fi

  Blogi kertoo kahden pumityttösen arjesta ja treeneistä. Toinen on vasta pentu, eli pennunkoulutustakin riittää vanhemman pumin agiliidon ja kisojen ohella. :)

  VastaaPoista
 7. http://ikivalkea.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 20-vuotiaan nuoren naisen sekä reilu 6 kk ikäisen Samojedinkoiran elämästä. Harjoittelua mm. näyttelyihin sekä tokoilua, tulevaisuudessa myös Agilityä.

  VastaaPoista
 8. http://lulleron.blogspot.fi/ sheltit ja koiratanssi

  VastaaPoista
 9. http://nemuski.blogspot.fi

  Vauhdikas koirablogi, jossa päätähtinä seikkailevat parsonrussellinterrierit Nemo, Luna ja Nuga. Kaupungin arkea ja harrastuksia, parsonin kanssa ei ole koskaan tylsää ;)

  Onpas hauska idea, tästä voi kahden viikon mittaan bongailla itsellekin lisää lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä kiva idea, sillä tämän avulla olen ainakin itse löytänyt aivan ihania uusia blogia lukulistaan :-) lisäksi lukijat ovat saaneet itselleen luettavaa!

   Poista
 10. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/

  Koirablogi, jossa seurataan kahden westien aktiivia elämää. Vanhemman harrastuksiin kuuluu toko ja rallytoko. Nuorempi puolestaan etsii vielä omaa juttuaan. Molemmat ovat aktiivisia ja valloittavia persoonia. Tervetuloa tsekkaamaan!

  VastaaPoista
 11. http://nellie-dellie.blogspot.fi/

  Paimenmix Nellin elämästä kertova blogi, josta voi arkielämämme lisäksi lukea myös harrastuksistamme, jotka ovat mm. rally-toko, veto ja retkeily, kera kuvien sekä videopostausten. :)

  VastaaPoista
 12. http://kultatassut.blogspot.fi/

  "Päätähtenä esiintyy ensimmäinen ikioma koirani Neela, jonka kanssa vietämme lukukauden 2014-2015 Valkealan sisäoppilaitoksen Kennelkympillä. Eiköhän välillä kotipuolen labbis, kissa sekä kanitkin kurkista blogin puolelle."

  Muistelin, että olisin jo blogini tänne linkitellyt, mutta ei ollut ainakaan julkaistujen kommenttien seassa, joten pistin uudelleen. :-)

  VastaaPoista
 13. http://villavaaa.blogspot.fi

  Blogissa seikkailee isovillakoira pentu Hugo sekä välillä myös toyvilla mummo Vilma. Blogi kertoo meidän arjesta, välillä myös kuvina. :) Joskus harvoin jotain omistajan omia juttuja, mutta eniten asiaa Hugosta ja hänen kasvusta/kehityksestä.

  VastaaPoista
 14. http://mindikooiker.blogspot.fi/

  Kahden nuoren kooikerhondjetytön elämää ja harrastuksia. Harrastuksiin kuuluu mm. agility ja näyttelyt. Harrastusten vastapainoksi kirjoittelen myös siitä ei-harrastelevasta yksilöstä, jolla on lonkissa dysplasia sekä nivelrikkoa.

  VastaaPoista
 15. http://lambikoira.blogspot.fi

  Blogi kertoo shelttipennun elämästä, niin harrastusten kuin arkisen touhuamisen merkeissä. Myös maaseudulla vaikuttava vanha herra on välillä mukana menossa. Blogi ihan alkutekijöissään, sillä päätähdelläkin ikää on vasta 3kk :)

  VastaaPoista
 16. Acting Top Dog
  Sileäkarvaisen collieuroksen Kaken 2,5vee blogi, juttua nyt niin treeneistä (agi, toko, jälki) kuin arjestakin :) Valokuvauspainotteinen, silloin kun omistaja jaksaa kameraa kantaa mukana. Te taidattekin olla meidän lukijoita jo, ehkä-kai-en-minä-muista, mutta uudet lukijat ovat aina tervetulleita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon linkkauksesta :-) Ollaan seurailtu teidän touhailuja jo pidemmän aikaa!

   Poista
 17. http://kikkarapaaluca.blogspot.fi/

  Lagotto romagnolo uros, agilitya ja tokoa (vähän voi sillon tällön olla PK juttuja), koirakavereita ja arkea.

  VastaaPoista
 18. Rakkaus on harmaa

  Tällä hetkellä neljän jämtlantilaisen arjesta kertova blogi. Kuulumisia lenkkipoluilta, metsästä, näyttelyistä, pentulaatikostakin sen ollessa ajankohtainen yms. Oman säväyksen blogiin tuo lauman väriläiskä maatiaiskissa Vinski.

  VastaaPoista
 19. http://irratiomania.blogspot.fi/

  Kaipa tuo jonkin sortin koirablogista menee, ainakin valokuvauksellisesti? :D

  Eli siis, runsaasti koirapainotteisia valokuvia, mutta välistä myös niitä tavallisia kuulumis/pohdinta postauksia.

  VastaaPoista
 20. http://milanelamaa.blogspot.fi

  4v kääpiösnautseri Milan elämästä kertova blogi, harrastuksina agility, tokoilu ja mätsärit.

  VastaaPoista
 21. http://erikakatariina.blogspot.fi/

  Blogi kertoo villakoira Nemosta ja Anttu podencosta. Joskus meidän muista elukoista eli kissoista sekä mun omasta arjesta.

  VastaaPoista
 22. http://vuonna2014.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pian 2 vuotiaan bernin touhuilusta ja omistajan opiskelusta projektikoiralinjalla kokemäellä :)

  VastaaPoista
 23. http://aussienblogi.blogspot.fi/

  Kahden australianpaimenkoiran Emmin ja Ellan arjesta ja harrastuksista (mm. Rally-Toko ja mätsärit) kertova blogi. Blogista löytyy runsaasti kuvia ja toisinaan videoita. :)

  VastaaPoista
 24. houndstooth

  Kahden sekarotuisen koiran arkisia kuulumisia enimmäkseen kuvin kerrottuna.

  Taustalla mukana myös kolme kissaani ja vierailijoina kaikenkarvaisia koirakavereita.

  VastaaPoista
 25. Kolmen Käppänän Kujeilut

  Blogissa seikkailee kaksi kääpiösnautseria ja blogi käsittelee niiden elämää laidasta laitaan - niin iloja kuin surujakin. Metsäseikkailuita. Tokoa. Agilityä.

  VastaaPoista
 26. Pentukuumetta

  Haaveilua corgipennusta. Tällä hetkellä blogin arkea värittää 12-vuotias beagleuros Kössi. Sivuosissa myös beagletytöt Hippu ja Lilli.

  VastaaPoista
 27. Melkein aateliset
  Sekarotuisen Karman blogi, jossa eletään pentuarkea ja opetellaan, hengaillaan, erehdytään ja joskus jopa onnistutaan. :D Vierailevana tähtenä meillä aina silloin tällöin yhdeksän vuoden ikään ehtinyt kääpiövillisrouva Nuppu.

  VastaaPoista
 28. http://koiriamaalta.blogspot.com

  Kolmen sekarotuisen toimelias elämä, sisältää harrastuksia, ongelmia ja tylsää arkea. Lajeina valjakkourheilu, rallytoko, koiratanssi ja jäljestys, mahdollisesti tulevaisuudessa dobo ja vepe.

  VastaaPoista
 29. Ja tiäläpä on sittä savolaespoeka Iivari Määräkoera. Iha on minun ikioma ploki tämä. Kaekellaesta juttuva ja tuumaeluva tavallisista ja ee-niin-tavallisista asijoesta. Tervetulloo seoraan! :)

  http://iivari-ilmaveivi.blogspot.com

  VastaaPoista
 30. http://paimenlauma.blogspot.com Neljän sekarotuisen arjesta ja harrastuksista kertova aktiivinen koirablogi, joka sisältää myös mielipidekirjoituksia ajankohtaisista koiramaailman asioista.

  VastaaPoista
 31. Linkkaanpa silti, vaikka postaustahti ei ole päätä huimaavaa :DD

  http://mmizku-puudeli.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 7v kääpiövillakoira tytön touhuista, rakkaasta harrastuksestamme agilitystä ja ihan perus koiran arjesta. Yritän aina kirjoitella kun ehdin ja tulee ideoita, sillä haluan pitää blogin mukavana harrastuksena, en pakkopullana.

  VastaaPoista
 32. Vastaukset
  1. Ääh, kuvaus jäi välistä, kun tietokone sähläsi omiaan...

   Blogi kertoo siis kolmen koiran elämästä Skotlannissa sekä omistajan lähes mahdottomista tavoitteista. Remmirähjä seropi, ylivilkas landseeruros ja itspäinen landseernarttu. Tervetuloa keskelle kaaosta!

   Poista
 33. http://sheltt.blogspot.fi/

  Tämä blogi kertoo shetlanninlammaskoirasta ja siperianhuskystä, joiden kanssa harrastellaan agilityä ja sheltin kanssa myös tokoa silloin tällöin. Postauksissa on myös mukana arki sähellystä ja mukaan mahtuu myös rauhallista menoa. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 34. http://treenikaverit.blogspot.fi/

  Neljän erimerkkisen koiran treenejä, kisoja ja elämää. Viimeisimpänä laumanlisäys.

  VastaaPoista
 35. Linkkaan meidät, vaikka oletkin jo lukija. Ehkä joku muu nielee syötin, kjäh kjäh. :D Also villakoiravaroitus. Kaksi puudelinarttua seikkailee. Elämätä, koiraurheilua ja sen sellaista sekametelisoppaa.

  Ihmekoirat

  VastaaPoista
 36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://ileduup.blogspot.fi/

   Koirablogimaailman tuoreet kasvot villakoirat VIVI 4v ja ILE 9kk.
   Blogissa Vivin ja Ilen edesottamuksia helpoissa ylämäissä ja liukkaissa alamäissä. Koiramaailman kuuluisat harrastukset kuten agility ja rally-toko tulevat olemaan iso osa blogimatkaamme. Tervetuloa seuraamaan tajunnanvirran ihmeellistä maailmaa.

   Poista
 37. http://elamanpituistarakkautta.blogspot.fi/

  Blogissa seurataan kaksi vuotiaan cairnterrieri Kertun (kaima! ;)) vauhdikasta elämää! Luvassa mm. metsäntuoksuisia postauksia, paljon kuvia, harrastukokeiluja sekä treenailua rally-tokon alkutaipaleella. Menossa mukana 17-vuotias, retkeilyä rakastava lukio-opiskelija, joka haaveilee uudesta kamerasta ja tulevaisuudesta eläinten parissa. Tervetuloa tutustumaan! :) Ps. Blogin esittelysivut ja ulkoasu ovat tällä hetkellä muokkauksen alaisena, mutta toivon mukaan saan mahdollisimman pian laitettua niitä kuntoon! :)

  VastaaPoista
 38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dallupoika Jali

   Linkki ei toiminut, uusi yritys :)

   Pilkunviilausta pilke silmäkulmassa. Blogissa seikkailee siis 3v dalmatiankoira Jali, jonka arjesta ja treenailuista voi blogista lueskella. Päälajina agility, mutta myös tokoa ja rally-tokoa ja muita satunnaisia kokeiluita löytyy.

   Poista
 39. http://harrastushaukut.blogspot.com/

  Koirablogi, jonka päätähtinä toimivat laika Vinski sekä porokoira Ketku (:

  VastaaPoista
 40. http://caninicouture.blogspot.nl

  pari valkkaria, spanieli ja kaks kissaa - odotellaan uusia tovereita (shhh) :D

  VastaaPoista
 41. WauhtiTassut

  21-vuotias koiriin ja valokuvaamiseen hurahtanut nainen kirjoittelee blogissaan niin harrastuksiin, kouluttamiseen kuin arkeenkin liittyvistä asioista. Blogissa seikkailee kaksi jo aikuista koiraa sekä verailevia tähtiä satunnaisesti. Pääpaino harrastuksissa on tokossa ja jäljestämisessä.

  VastaaPoista
 42. http://lifewithwindy.blogspot.fi/

  Blogin päätähtinä toimii rescuekoira Windy, kodinvaihtaja Zero sekä hiiret Ava ja Usva :)

  VastaaPoista
 43. http://cpkusagur.blogspot.com blogi kertoo kolmesta pk colliesta, elämästä, treeneistä ja kisoista.

  VastaaPoista
 44. Nana ja Rilla
  Ihan tavallisia juttuja arjesta kahden koiran kanssa. Satunnaisia kisakuulumisia.

  VastaaPoista
 45. http://wonderpaws.blogspot.fi/

  Päätähtenä blogissa on 3,5 kk vanha sheltinalku. Blogissa kerron lähinnä pentuarjesta, sekä harrastuksistamme, kunhan pentu vain ensin kasvaa.

  VastaaPoista
 46. http://cindyjafanny.blogspot.fi/

  14-vuotias tyttö Etelä-Lapissa kirjoittaa blogia kahden koiransa elämästä. Cindy on 4-vuotias samojedimix ja Fanny on 2-vuotias karjalankarhukoira. Blogissa esiintyy myös joskus kaksi gerbiiliä.

  VastaaPoista
 47. Luuhullut

  22 vuotias naisen alku kirjoittelee kahden koiran elämästä, niin kotoa kuin kentältä. Kokeissakin käydään ja niistä tulee myös aina kirjoiteltua. Videoita sujahtaa mahdollisuuksien mukaan joukkoon myös. Mielipidepostauksiakin tulee rustailtua aika ajoin. Isot ja hyvät kuvat.

  VastaaPoista
 48. http://oliversheltti.blogspot.fi/

  Kurkistusta shelttipoikien Oliverin ja Kasperin elämään aina treenikentiltä mamman kainaloon sohvannurkkaan :)

  VastaaPoista
 49. deliafifi.blogspot.fi

  Aussien ja lapinkoiran reeneistä ja arjesta. Kirjoittajana pian 22vee tyttö vantaalta. Lajeina mm- agility, haku ja rally-toko. 9v villakoirakin esiintyy välillä blogissa edelleen. :)

  VastaaPoista
 50. tassujakahdeksan.blogspot.fi

  Kuvia, agilityä, cairni & sekarotuinen paimenkoira, lisää kuvia ja agilityä.

  VastaaPoista
 51. Piti ihan hetki miettiä, että meneeköhän tämä lainkaan koirablogista, kun blogissa seikkailee koirien lisäksi muutama kuukin tyyppi.. :)
  Pidin ennen Riemuloikka-blogia, mutta nykyään haukahdukset ja pompahdukset liikkuvat osoitteessa http://sulkatassu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 52. Mitä suurimmat kiitokset kaikille bloginsa linkittäneitä - teitä tuli ihan valtavasti! Nyt alan pikkuhiljaa perehtymään ja lueskelemaan blogejanne ja julkistan tulokset piakkoin :-) Maltti on siis valttia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)