keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Testissä: Kongin täytetahna

Sain tässä jokin aika sitten itselleni lahjakortin Petsgo-lemmikkieläintavara-nettikauppaan. Mietin pitkään mitä haluaisin sillä ostaa, ja päätin panostaa herkkuihin - nehän ovat takuuvarmasti kuumaa kamaa meillä! No, sieltä lähti sit suuri läjä herkkuja mukaan ja lisäks tilasin tätä Kongin Stuff:n puppy-täytetahnaa. 
Muistelisin, että meillä on ollut kongeja niin kauan, kuin meillä koiria on ollut. Nää on kyl ihan parhaita aktivointileluja! Tätä täytetahnaa meillä ei kuitenkaan koskaan ole ollut - olen täyttänyt Kongin milloin milläkin (esim. nameilla, jauhelihalla, omenanpaloilla), joten tämän testaaminen oli enemmän kuin tarpeen!


+mukavaa tekemistä koiralle
+värikäs ja selkeä pakkaus
+ei sotke
+/- hinta (noin 10€)
-aluksi oli vaikea saada tahnaa ulos, ennenkuin oppi idean
-pakkaus ei kestä kovin kauaa
-vaikea kierrättää!

Onko teillä Kongeja ja mitä te olette laittaneet sinne sisään? :-)

perjantai 24. lokakuuta 2014

Linkitä blogisi!

En tiedä mihin oon päätäni taas pistämässä - viimeisestä Linkitä blogisi-postauksesta on kulunut jo niin pitkä aika, että on aika toteuttaa tälläinen postaus uudestaan! Lisäksi teitä lukijoita on tullut viime kerrasta niin hurjan paljon lisää, että on oikeastaan mukava saada esille aivan uusiakin blogeja!
Mä tiedän jo tässä vaiheessa, että TOP5-blogien valinnasta tulee vaikea, sillä maininnanarvoisia ja ihania blogeja tulee olemaan niiin paljon :-D

Etsin lukulistalleni tälläkertaa vain pelkkiä koirablogeja! Oli kyseessä sitten villakoira, parsonrusseli, sekarotuinen, ajokoira tai vaikka kultainennoutaja - ihan kaikki käy!

Ohjeet tulevat tässä;
-blogisi tulee olla koirablogi! Mikäli blogissasi esiintyy villakoira, mainitsethan siitä.
-kirjoita pieni kuvaus blogistasi

Voit linkittää blogisi 8.11 klo 21 asti, eli aikaa on tasan 2viikkoa! Teen omasta mielestäni parhaimmista blogeista TOP5-postauksen. Voin sanoa, että erityisesti persoonallisella otteella kirjoittamiseen ja kivoilla kuvilla sekä postausideoilla varustetuilla postauksilla erotut varmasti joukosta :-)

Jään innolla odottamaan millaisia blogeja teiltä paljastuu! :)

tiistai 21. lokakuuta 2014

28/09/2014

Meille on oikeastaan Tiian ja Lobo-saksanpaimenkoiran kanssa muodostunut tavaksi nähdä joka viikko. Mennään yleensä ensin vajaa parin tunnin lenkki, jossa koirat saavat remuta pahimmat energiat pois ja sitten menemme tyttöjen kanssa Tiian luo kylään :-)
En voi muuta sanoa, kuin että tästä tavasta mä tykkään! Ja tästä tavasta en halua luopua :-D tää koirakolmikko on vaan niin hauska ja ihana kopla yhdessä

tiistai 14. lokakuuta 2014

#autumn

Mä niin rakastan syksyäJa niin rakastaa koiratkin! Varsinkin Kerttu rakastaa jahdata ja syödä lehtiä sekä riekkua ympärillä hääräämässä, kun haravoin. Noista kahdesta on oikeesti ihan mahdoton saada kuvia, kun kummatkin kieppuu ja juoksee ympäriinsä, eikä malta olla sekuntiakaan paikoillaan. Voi miksi omistankaan tälläisiä höpsöjä adhd-koiria...






Kuratassuja, heiluvia häntiä, hiekkamontullinen hiekkaa eteisen lattialla, nenänjälkiä ikkunassa, koirakavereita, valokuvausta, syksyisiä lehtiä, hölläilypäiviä ja lenkkeilyä. Siitä meidän syksy on tehty

PS. Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Kiitos taas kerran Tiialle, kun jaksaa toteutella näitä mun outoja ja huonostiselitettyjä ideoita

lauantai 11. lokakuuta 2014

@herttakerttu

Tiedotusasiaa! Kuten jo facebookissa mainitsinkin, niin tänne blogin puolelle on tulossa lähiaikoina paljon uutta ja kivaa - kannattaa pysyä kuulolla ;) Ja mitä suurimmat pahoittelut ulkoasu-muutoksista johtuvista häiriöistä!

Nyt kuitenkin jo paljastan yhden pikkumuutoksen (tai oikeastaan, lisän:-D) - tytöt pääsivät eilen illalla instagramin ihmeelliseen maailmaan! Tyttöjen temmellyksiä voi seurailla siellä @herttakerttu! Jos joku haluaa minua seurailla, niin mut löytää sieltä @heeeelja!

Tuonne on tulossa paljon ylimääräistä matskua mitä ei täällä blogissa nähdä, kunhan pääsen vain vauhtiin ;-) Paljon uusia ideoita on ainakin mielessä!


Ja ainiin, meinasin jo unohtaa! Käykääs tilailemassa uuden yhteistyökumppanimme Petenkoiratarvikkeen sivuilta uusia koiratarvikkeita, sillä tämän viikonlopun ajan Pete juhlii 10-vuotissynttäreitään ja tarjoaa kaikille asiakkailleen -10% alennuksen kaikista tuotteista! Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita. Loistava aika tilata siis syksyn tuuleen ja tuiverrukseen uudet syyskamppeet tai vaikka joululahjat ;-) Tutustumaan ja tilaamaan pääset tästä!

lauantai 4. lokakuuta 2014

Lempivuodenaika - syksy!

Musta tuntuu, että meidän blogi koostuu nykyään pelkästään vain postauksista, jossa kerron olleeni Lobon ja Tiian sekä tyttöjen kanssa lenkillä. Meidän arki on vain niin kiireistä ja normaalia tällähetkellä, ettei siitä ole hirveästi postattavaa. Toisaalta, en valita yhtään - Tiian kanssa on niin ihana aina mennä lenkillä, kun saa vain olla ja höpötellä saman ajatusmaailman omaavan ihmisen kanssa! Lisäksi koirat saavat Lobosta kaveria :-)


©Tiia Kivelä
©Tiia Kivelä
 Lisää kuvia Lobosta löytyy täältä!

Kuvakisa huimien lukija- ja kävijämäärien on edelleen työnalla - yritän kehitellä teille jotain superkivaa ja se vaatii hieman aikaa, että saan vastauksia ideaani - joten maltti on valttia! Yritän saada mahdollisimman pian asioihin selkoa, että saan teitäkin sitten infottua :-)

Mahtavaa eläintenpäivää!

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Iltatekemistä!

Just palailin lenkiltä Tiian ja Lobon luota kylästä - oli piristävää mennä välillä näin arki-iltanakin lenkki yhdessä! Nyt tytöt makailevat tuossa tyytyväisenä lattialla syöden samalla luitansa. Ostin tuollaiset sian sääriluut tytöille pitkästäaikaa - ei varmaan kumpikaan tytöistä mene tänä yönä nukkumaan, kun pitää niin ahkerasti tuota syödä! Taisi siis olla loisto ostos ;-)
Tässä se ilta sitten meneekin..nää illat on niin parhaita, kun pitkän päivän jälkeen saa vain olla! Ihanaa keskiviikko-iltaa