torstai 26. maaliskuuta 2015

Hertan puheenvuoro - olkaa hyvä!

Nemo-parsoni omistajineen haastoi meidät tälläiseen kivaan esittelyhaasteeseen ja tietenkin päätimme ryhtyä tuumasta toimeen! Tälläkertaa puheenvuoron saa lauman vanhin ja viisain, Hertta.

1. Olen..huhtikuussa kuusi kokonaista vuotta täyttävä puudelineitonen. Kutsuvat mua Hertaksi, isolla H-kirjaimella tietty. Olen ehdottomasti meidän lauman fiksuin yksilö, joka hallitsee ja ohjaa puudeli- ja mustamöykky-alaistaan. Tuo mustamöykky tuntee myös nimen riiviö ja mamma kutsuu sitä Martaksi..mä en oo häneen niin suuresti perehtynyt, mitä nyt kulkee lenkeillä mukana, roikkuu mun hännässä aina välillä ja näyttää aivan kummalliselta. Kuitenkin hän on jees toveri aina sillointällöin.
En vielä tainnut kuitenkaan esitellä parhaimpia kavereita eli kuraa, vettä ja jääkaappia? Eikä tietty pidä unohtaa ihmisystäviäni sekä Kerttua. Ne tekee mun elämästä kokonaisen!
2. Parhaat päikkärit nukun.. mamman kainalossa ihan vain kaksistaan
3. Paras kaverini on.. ehdottomasti Kerttu. Näpsäkkä elämänkumppani, uni- ja leikkikaveri. Oikeastaan jopa maailman paras ystäväLisäksi mun hyviin ystäviin kuuluu mm. parsonrusseli Peppi, joka on meillä aina sillointällöin hoidossa. Hänen kanssaan on niin mukava pinkoa menemään metsässä ja pelloilla niin lujaa kuin vain kintuista pääsee..superiiiaaa!!!
4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina.. kanafileitä, omenaa, lihaa, nameja, juustoa ja makkaraa. Herkkuruokaa vaan koko ajan kuppiin niin pysyn kyllä onnellisena...

5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen..melkein minun kokoisen pehmonallen tai pikkuisen vinkuvan possun. Kummatkin on mun lemppareita!
6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Ehkä kotihiiri, sillä tykkään röhnöttää mamman kainalossa ihan kympillä. Tarpeentullen musta tietty löytyy myös sitä sähäkkyyttä ja vauhtia..eli olen ehkä hiirikiitäjä! Eiku siis kotihiiri-kiitäjä:-)
7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Ehkä mökkireissut kesällä tai ihanat uintireissut louhokselle koko perheen kanssa. Sekä tietty meidän temppuesiintymiset lapsille ovat olleet kivoja, sillä ollaan saatu paljon nameja ja rapsutuksia. Lapset on kyllä niin kivoja, kun heillä ei ole kiire minnekään ja he rakastavat koko sydämestään meitä.
8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Ainakin Nette-villakoira olisi hienoa tavata, sillä hän on kuin kopio minusta. Tietty myös muita karvakavereita olisi kiva nähdä, tuohon kommenttiboksiin voi vaikka ilmottautua jokaitte ;-)

Tässähän mää sit oon lyhyesti tuotuna korokkeelle! Olen sii pohojalaanen puurelineitonen, jolta löytyy virtaa juosta sekä temmeltää pitkin maita ja mantuja, mutta tarpeentullen mut löytää sieltä emännän kainalosta kuorsaamasta. Nyt mä lähden käppäilemään tuonne auringon paisteeseen mamman kanssa. Ainiin, mammalle kiitokset siitä, että auttoi tän esittelyn kyhäämises mua, ku ei näillä karvakäpälillä meinannut mitään tulla.

:lla koiramaiset pusut ja tassunjäljet toivottaa Hertta

PS. Pliiis toverit, nyt pyydätte nöyrästi emäntäänne ja isäntäänne antamaan äänen mulle, sillä pääsin kisaamaan Kurikan Kamu-kilpailuun. Mulla on vastassa niin hienot kilpailutoverit, että jokainen teidän ääni on oikeasti aivan supertärkeä, jos meinataan saada potti kotiin. Mua voi äänestää vielä tämän viikon ajan täällä!
En tiedä kuinka voisin kiittää teitä äänestäneitä tarpeeksi (mamma lupas laittaa jonkun kisaan pystyyn tänne, jos sattumalta voitamme...), mutta suuret kiitokset kuitenkin äänestäneille♥ Ootte ihania!

8 kommenttia:

  1. Voe Hertta...sinä taetasit olla se minun syvämmen naenen <3 Meellä ku on nuita yhteesijä juttujahhii. Niinku tuo ruokakupin tääte ja vinkuva possu . Ja tuo kaenalossa makkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Iivari-kulta <3 Olet niin suloinen pojjan kloppi, ettei toista! Aivan melkein sulan tänne tästä onnesta.. Me kyllä täyrennettääs toisiamma varmasti juuri passelisti. Meillä olis kaikenlisäksi vielä yhteesiä juttujaki mitä voitaas touhaalla, voi vitsi vieköön..<3 t. Hertta

      Poista
  2. Sinut on haastettu!
    Ohje blogissani: http://irmaranskanbulldoggi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva postaus, vähän erilainen kuin yleensä :) Sain teidän blogista inspiksen kirjoittaa tän postauksen: http://avasheltti.blogspot.fi/2015/03/koirakodin-tunnusmerkit.html Muistaakseni sanoit, ettei haittaa vaikka vähän ideaa kopioikin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että postaus miellytti! Tälläistä palautetta on aina kivaa saada :-)

      Tietenkin saa! Mun mielestä on vaan ilo ja kunnia, että joku inspiroituu meidän postauksista! Käyn kurkkimassa postausta :-)

      Poista
  4. Hertassa ja Netessä on kyllä ihan hulluna samoja piirteitä ja ne on ihan saman näkösiäkin. :D Hullua, että niillä on vain muutama päivä ikäeroakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voi eikä! :-D Meneepäs neidit sitten ihan yksiin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)