tiistai 10. maaliskuuta 2015

Puhelinkuvia osa 7

Musta tuntuu, että näistä puhelinkuvista on muodostumassa säännöllinen osa tämän blogin postauksista. Mä jotenkin itse tykkään lukea tälläisiä postauksia ihan hirmuisesti, sillä näissä olevat tilanteet ovat aivan eri luokkaa kuin järkkärillä otettujen. Nää tilanteet ovat niin aitoja ja ikimuistoisia♥ Monesti nää tilanteet on sellaisia missä järkkärin käyttö käynyt edes mielessä.

Aiemmat puhelinkuvapostaukset voit lukea täältä ( 1 , 2 , 3 , 4 , 5  ja 6 )
1. Uusi asunto ja ihana isä väsäsi minulle sinne toiveideni mukaisen koiraportin♥ 2. Studiolla kuvailemas 3. "Ai enkö muka osaa käyttäytyä?! Näin hienosti nytkin vain hengailen. Typerä mamma!!!" 4. Koko kolmikko♥
5. Mä en tiedä kenen kans mä oikein hiihtäisin, kun villakoiratkin vain painelee tuolla jossain..#hidas #omistaja 6. Väsy iski! 7. "Hittovie, mä oon noita paljo nuorempi ja silti osaan käyttäytyä!!!" tuumaa Martta 8. Martan uusin huvi - mennä vessaan ja ottaa vessapaperista kiinni ja juosta olkkariin..


9. Hertta valtas samantien uudet tyynyt..tais olla hyvä ostos! 10. Kylppärissä on hyvä kölliä.. 11. Nämä maisemat, voiko oikeesti toivoa parempaa? 12. Sillan rakennus-projektia katsomassa
13. Siinä se komeilee - meitsin uus koira-auto! 14. Ja näin hyvin tänne mahtuu! 15. Martan sai pentuseuraa hollanninpaimenkoira Louhesta... 16. ...Ja mittelipentu Nököstä
17. Rekka toi meille "vähän" mätsäripalkintoja, kiitos Racinel18. Oppi on mennyt perille - näin hienosti Martta odottaa ruokaansa! 19. Mä en tiedä lenkkeilläänkö me järvessä, luisteluradalla vai hiekkatiellä?! 20. Martta sai lihaisen luun sunnuntain kunniaksi!
21. Mätsäripuuhia jälleen - nyt on ruusukkeet valmiina! Kyllä tää tästä edistyy :) 22. Martta tutustumassa Seinäjoen Mustiin&Mirriin. Neiti otti sit koko reissusta ilon irti ja pussaili kaikki myyjät läpi! 23. Mammakin sai tuolta reissulta jotain uutta, nimittäin Hai-saappaat. Vitsit mä niin tykkään näistä, antaa niin piristettä tähän harmauteen24. Kaveruus ei katso ikää eikä näköä!

Nyt toivonkin myös teidän lukijoiden avaavan suunsa ja sanovan meille mielipiteensä - säilyykö nää puhelinpostaukset aktiivisena osana blogia vai vähentyykö nää vain pari kertaa vuodessa oleviksi postauksiksi? :)

18 kommenttia:

  1. Nää puhelin postaukset on miusta kivoja koska ku jotain tapahtuu niin varmaan se järkkäri ei heti ole siinä kädessä ja puhelimella saa nopsaa otettuu kuvan. Näissä niinku tapahtuu kaikkee:)

    VastaaPoista
  2. Tälläiset postaukset on kyllä yhtiä parhaimmista! Sulin tolle mittelipennulle :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tosi kiva kuulla! :-) Tämmösestä tulee aina hyvälle mielelle!

      Nökö on kyllä syötävänsuloinen koiralapsi♥

      Poista
  3. Mun mielestä mää on tosi kivoja! Jatka vaan :)

    VastaaPoista
  4. Siis nämä on tosi ihania postauksia. Jatka ihmeessä! Ihania nuo Martan touhut. Meillä on kohta neljävuotias-dreeveripoika Eka, joka ei sitten yhtään tykkää autossa olla häkissä. Niinpä hänelle ostettiin oma turvavyö ja takapenkki on ehdottomasti paras paikka matkustaa. Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Tälläisiä on ilo saada!

      Tosi mahtava juttu! Nyt Ekankin mukava matkusta teidän kanssa. Meillä kanssa tuo autoilu rauhottui Kertun osalta - toki meillä kävi toisinpäin, eli neiti meni autovaljaista häkkiin. Kerttu tunsi siellä olonsa paljon kotoisammaksi ja turvallisemmaksi.

      Sitä samaa teille - nauttikaahan näistä ihanista keleistä♥

      Poista
  5. Mäkin tykkään näistä postauksista :) Puhelinkuvat on vaan niin spontaaneja ja niistä välittyy se tilanne. Järkkärikuvat on yleensä tarkkaan mietittyjä, muokattuja jne. Ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta puhelinkuvat vie kyllä sata nolla, kun halutaan kertoa kuvin siitä, mitä arjessa tapahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superkiitokset mahtavasta kommentista - tiivistit mun ajatukset sanoihin! :-)

      Poista
  6. Tosi ihana blogi! Tykkään tästä ulkoasusta, kuvista ja teksteistä ihan hirmuisesti. Mistä sä oot löytänyt ton taustan? Istuu tähän kokonaisuuteen kuin nenä päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, paljon kiitoksia :') Kommenttisi antoi mulle paljon lisää motivaatiota ja intoa tähän blogin pitoon♥

      Mä tykkään kans tästä taustasta lujaa - tää on jotenkin sopivan erilainen, mutta silti selkeä. En nyt yhtäkkiä muista sen sivun nimeä mistä tämä tausta on, kun en ole omalla koneella, mutta googlettelemalla eri taustoja löytyy monia sivustoja mistä niitä voi selailla :-)

      Poista
  7. Myös mun mielestä sun pitäisi jatkaa näiden puhelinkuvien postailua. On kiva katsella tällaisia ns. tilannekuvia teidän arjesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla, että näiden puhelinpostausten jatkolle näytettiin peukkua! Näitä nähdään siis blogissa jatkossakin :-)

      Poista
  8. Puhelinpostaukset jatkoon! Nämä on kivaa vaihtelua, ja tälläisistä saa parasta käsitystä arkielämästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hienoa kuulla, että näille on kannatusta! :-) Kiitos palautteesta!

      Poista
  9. Tosj hyvijä kuvija :) Laetahhan vuan jatkossahhii nuita. Niiton mukava katella. Vaekka kaekki kuvat tiälä on kyllä aena hyvijä.Tytöt on nii elosija ja ilosija. Ja nättijä tietennii <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Lämpöiset halit ja pusut sulle Iivari <3 oot aina niin kultainen! Muista myös, että sinäkin olet komea mäyräkoiranen <3 Nautihan ihanista kevätpäivistä! Meillä täällä paistaa aurinko ja lenkkisäät ovat parhaimmillaan - jokapaikka tulvii ihania hajuja mitä voi haistella..
      Terveisiä toivottaa, villatytöt ja Martta :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)