maanantai 24. elokuuta 2015

Alkaa K:lla ja loppuu u:hun

Nimittäin Kerttu. Tuo pieni villakoiran retku. Tuntee myös nimen Kepa, Kee, Kepatsu ja omien kavereideni kesken kebabeläin..haha :-D Välillä todellinen temperamenttipakkaus ja välillä niin lutuna kuin olla ja saattaa. Koira, joka muuntuu niin moneksi.

Kerttu on maailman suloisin otus, joka tahtoo olla kaikessa mukana. Ei oo väliä menenkö vessaan tai ulos pyykkinarulle, niin tuo seuraa kuin hai laivaa. Välillä tuntuu, että oikea kanalauma on liikenteessä kun 3 koiraa seurailee tekemisiäni kuin mitkäkin. Neiti on todella ihmisläheinen ja sosiaalinen tapaus. Rakastaa ihmisiä, varsinkin jos ne tulevat meille kotiin vieraaksi. On välillä todellinen adhd-tapaus. Rakastaa "ärsyttää" Marttaa - etenkin jos Martta nukkuu, niin menee kongin tai luun kanssa ihan sen viereen syömään sitä ja kun Martta herää siihen, niin juoksee hulluna karkuun. Temperamenttinsa takia sukset menee välillä ristiin Martan kanssa, kun neidin tahto ei mene tuon teinin pääkoppaan.

Namin haistaessaan tekee kaikki maailman temput ja yrittää ties millä saada tienattua namin itselleen. Oikea possu siis ruuan perään - nimittäin pari kertaa on käynyt nyt niin, että kotiin tullessa on ollut Martan ruuat lattialla levällään ja meitä vastassa on ollut pulleita koiria. Ei kai siinä mitään jos vierittää sangon alas naulakon alta, jolloin kansi tietenkin aukeaa..nyt onneksi menin ostamaan kunnon sangon Martankin ruualle - enää ei pitäisi kenenkään ahneen possun saada sitä auki :-D

Omapäinen, mutta samalla niin kuuliainen pikkupiski. Jos tuota pikkupiskiksi voi edes sanoa, sillä on yksi maailman tärkeimmistä karvatassuista. Ihme höpsöttelijä, joka rakastaa nukkua kesät ja talvet peiton alla. Siis ihan kokonaan peiton alla. Sitä aina kiroaa kuinka kuuma itsellä on nytkin kesällä nukkua ilman koiraakin, niin koiran kanssa tuplasti vielä kuumempaa..

Omistaa omasta mielestään parhaimman ystävän, Hertan, jonka kanssa remuaminen on maailman ihaninta tekemistä. Erottamaton kaksikko. Villapäät. Toverit. Kauhukaksikko. Nuija ja tosinuija. Ja mitä näitä nyt ees on..

Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja nauttii tutuista koirakavereista. Useimmiten kuitenkin käy yhteiskoiralenkeillä niin, että nää mun villat leikkii vain keskenään ja juoksee toistensa perässä..

Superhelppo trimmattava. Ei pyristele tai rimpuile, vaan seisoa tapittaa koko trimmin ajan paikallaan. Nuorempana sai neidin kanssa takuta trimmauksen kanssa vaikka ja kuinka, mutta oppi kuitenkin lopulta olemaan aloillaan. Tässä taas näkee mikä jääräpää neiti on ollut pienestä pitäen - samanlainen kuin emänsä! Emältä neiti on perinyt pienen kokonsa lisäksi myös "vahtimisen" eli neiti pomppii mielellään kyttäämässä sohvannojalla ikkunasta mitä kaikkea ulkona tapahtuu. Ilmoittaa välillä vähän turhistakin jutuista, onhan hyvän vahtikoiran tehtävä tehtävänsä kunnolla ja vakuuttavasti - oli kyseessä sitten vieraat ihmiset tai naapurin kissa pihamaalla.

Stressaa edelleen autossa matkustamista, vaikka häkki auttoikin meitä hirmuisesti. Rauhalliset ja stressaamattomat koiratkaan eivät ole tuota hermostumista saaneet rauhoitettua. Rauhottavat ovat olleet ihan läpihuutojuttu eli ei ole suoranaista hyötyä ollut meille. Toisaalta, ollaan opittu elämään tuon autostressin kanssa aikalailla - se onkin neidin ainut "ongelma".

Tuliko Kertusta teille mitään uutta esille? Tälläistä postausta on nyt parisen kertaa toivottu ja nyt vihdoin sain tämän valmiiksi asti :-) Tää blogi ja ylipäätään koko sosiaalinen media on täyttynyt oikeastaan aikalailla Martta-jutuista, joten oli mukava tehdä välillä postausta villakoiristakin. Villat ovat menossa mukana samalla tavalla kuin ennenkin, mutta Martan kanssa tulee touhailtua ja mentyä enemmän eri paikoissa ja niistä tulee herkemmin sit kirjoiteltuakin :-)

10 kommenttia:

 1. Kebabeläin... :"D Saatoin hajota.

  VastaaPoista
 2. Eikä, Kerttu on niiin suloinen näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Aika paljon yhteistä Cindyn kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti joku muukin on siis yhtä höpsö koiruus kuin Kerttu :-D Heh!

   Poista
 4. Voi kerttu pikku söpöläinen<3
  Tykkäsin tästä postauksesta:) Onko muistakin koirista tulossa samanlaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertulta suuret kiitokset <3

   Kiva kuulla myös, että tykkäilit tästä! Tälläistä palautetta on aina ihana saada :-) Voin tietysti väsäillä samanoloista postausta muistakin koirista, jos mielenkiintoa teillä riittää?

   Poista
 5. Ihana Kerttu, kyllä niillä jokaisella on vaan omat juttunsa. Ei ole toista samanlaista! Hih, aika hassua, että ovat niin hyvää pataa keskenään villikset, ettei muita koiria tarvita, vaikka olisikin tilaisuus leikkiä isommalla porukalla, uusien kavereiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos kuule muuta - jokainen koira on kyllä niin erilainen, vaikka kuinka olisivat samaa rotua tai vaikkapa samaa laumaa :-)

   Villikset on kyllä välillä vähän turhankin hyvää pataa keskenään - ovat melkein kasvaneet toisiinsa kiinni..:-D Hassua sinänsä, sillä ollaan pienestä pitäen kummankin kanssa nähty muita koirakavereita ja muista kyllä kovasti tykkäävätkin, mutta silti ovat keskenään yleensä välillä vähän liikaakin..

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)