maanantai 21. syyskuuta 2015

Metsäilyä kera kahden iloisen koiran

Kuulumispostausta tähän väliin! Meillä rullaa arki mukavasti, tosin hirmuisen kiireisesti. Itsellä on töiden, treenien ja koulun ohella paljon erilaista menoa - välillä tuntuukin, että vuorokauteen pitäis saada ainakin muutama tunti lisää, että sais kaiken tehtyä ajoissa. En viitsi edes sanoa, että "kyllä tää tästä syksyn mittaan rauhoittuu...", kun vähän jo aavistelen, että niin ei tule käymään. Haha :-D

Me ollaan napattu pariin otteeseen Martan kanssa hoitokoira Peppi joukkoon lenkeille. Ollaan saatu vähän yksilöllisempää aikaa, kun ollaan menty vaan kolmistaan. Peppi on muutenkin mitä mainiointa seuraa Martalle - tytöt juokseekin aina lenkeillä ihan hurjaa vauhtia ympäriinsä jahtaillen toisiaan ja välillä painien kilpaa. Hassua miten tytöillä on tuota kokoeroa, mutta se ei menoa haittaa ollenkaan - Martta osaa ihme kyllä tosi hyvin kohdella ja varoa pienempäänsä. Mutta eikö se niin ole, että ystävyys ei katso ikää eikä kokoa? Kaikki allaolevat kuvat on siis otettu meidän viimeviikkoiselta metsäreissulta.

Villaneidit vaihtoivat ruokaansakin tässä jokin aika sitten ja nyt eilen huomasin, että myös sitä painoakin on tullut hivenen lisää. Meillä toki tuo painonnousu on onneksi vain positiivinen asia, kunhan tuota painoa ei tuu enää enempää! Aiemmin meillä tosiaan oli villoilla ruokana ANFin Adult Holistic ja nyt ruoka vaihtui Clinivetin Adult Junioriin. Saa nähdä kuinka ruoka loppujenlopuksi villakoirille sopii, mutta ainakin nyt vaikuttaa ihan hyvältä - ainakin ruokakipot hotkitaan edelleen tyhjäksi ja painonnousu on ollut positiivinen merkki :-)

Hertan kanssa meillä oli temppuesitys Kurikan kaupungin Asu&Elä-tapahtumassa ja kyllä siellä olikin porukkaa meitä katsomassa! Hui! Hertta on musta niin ihana, kun siitä aivan näkee kuinka neiti nauttii esiintymisestä ja niistä kaikista ihmistä. Voiko koiran häntä heilua oikeesti noin vinhasti edes, mitä se tuolla(kin) heilui? Meidän pitäisikin itseasiassa taas ottaa asiaksi ja mennä lapsia ilostuttamaan päiväkotiin. Tuolla temppuesityksessä moni päiväkodista tuttu lapsi tuli rapsuttelemaan ja moikkaamaan meitä, kivaa!


Tuo mun mätsärikin sujui mainiosti ja nyt painin kuvanmuokkaamisen sekä raporttien kanssa. Paljon työtä siis vielä jälkikäteenkin! Jennankin kanssa pitäisi katsoa mitä kaikkea noilla hyväntekeväisyyteen menevillä rahoilla ostetaan löytöeläimille :-) Tää on niin vinhaa, että saan olla tekemässä hyvää! No, skipattiin sitten toinenkin lähialueen mätsäri, kun olin itse tuomaroimassa Kauhajoen mätsärissä. Olisinhan mä tietysti voinut laittaa Martan jollekin kaverille vietäväksi, mutta voi hitsi kun olin itse pentukehässä tuomarina :-D Eikä tässä nyt muuten mitään olis, mutta kun menin ilmoittamaan Martan Seinäjoki KV:seen lokakuulle. Tiedättekö kuinka paljon mua jo jännittää, apua!! Mä jo melkein voin käsin kosketella sitä myötähäpeää, kun neiti vain pelleilee kehässä...:-D


Hassua ajatella, että Martta on pian jo 11kk eli ei mee enää kauan, kun neiti on jo vuoden! Alkaa jo tuolla neidin päässä olla ihan mukavasti tuota järkeä ja oon kyllä äärettömän kiitollinen, että sain itselleni tälläisen neidin. Nyt voin jo ehkä pikkuhiljaa ruveta sanomaan, että tämän yksilön perusteella beussi rotuna on kyllä niin ihana - silleen niinku sopivasti höpsö ja kivan oppivainen!

Oon nyt pallotellut tässä parin viikon sisään kahta eri enkkubulli-pentua (kummatkin ihan pieniä 8viikkoisia vauvoja vielä!!) ja sit tuota belggaripentu Haadesta. Tuituitui, kun kaikki olivatkin söpöjä♥ Mun täytyy ihme kyllä myöntää, että en silti omista tippaakaan pentukuumetta - mikä on siis jo oikeastaan toisen luokan ihme, sillä koiranpennut on parhautta! Ehkä tuolla mun teinillä voi olla osuutta asiaan..niin sen täytyy olla :-D okei, myönnetään! Mä huijasin! On mulla pikkuisen villakoirakuumetta..mut ihan vaan pikkusen! Ihan vain niin vähän, että haaveilen seuraavasta villakoirasta parin vuoden päästä. Sit ehkä joskus..

Tälläviikolla me aiotaan viimeviikon tavoin nähdä taas koirakavereita ja ollaankin sovittu keskiviikolle treffit tuonne samaan paikkaan, missä oltiin Pepin ja Martan kanssa viimeksi! Tulossa on ainakin taas belggaripentu, kääpiösnautseri, staffi, collieita, corgi, cavalier ja enkkubulli - eli varsin laaja rotukirjo taas menossa mukana! :-) Ja ainiin, mun pitääkin muistaa napata tuonnekin kamera mukaan,että saadaan taas blogin puolellekin läjä kuvia!

4 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa lukea tälläinen kommentti täältä, kiitos hurjasti <3 Vitsit miten nopeesti syksy onkin tullut tänne, puiden lehdet ovat jo melkein joka paikassa värikkäitä ja pikkuhiljaa ne alkavat jo tippua maahan asti..:-)

      Poista
  2. Kiva postaus ja ihania kuvia!

    Meillä just sama, että vaihdettiin Koiranruoka vähän aikaa sitten ja nyt koira on taas normaali painonen:) se kyllä syö mitä vaan eikä todellakaan ole nirso, mutta mikään ei oo tuntunu sopivalta. Jospa tämä ruoka on nyt se oikea. Ainakin tähän mennessä ollut hyvä!

    No eihän se mitään pelleille KV:ssä:D Hyvin se menee varmasti! Tsemppiä jo nyt näyttelyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos äärettömän paljon piristävästä ja tsemppaavasta kommentista <3 Tämmöisiä on aina niin ihana saada!

      Nonni, kiva kuulla! Teidän(kin) ruoan vaihto oli siis kannattava :-) Meillä ruoan kanssa vähän sama homma - neidit söis vaikka mitä, mutta aina ruoka ei jostainsyystä sovi (yleensä turkki, paino, silmät tai korvat oireilee), vaikka kuinka saattais kaverin koiralle sopiakin. Katsotaan nyt sitten sopiiko tämä ruoka, nyt ainakin näyttää hyvälle! Ja pidetään peukkuja myös teille, että ruoka sopis :-)

      Toivotaan parasta, pelätään pahinta...:-D Saas nähdä kuinka pahasti tuun sitä myötähäpeää kehässä tuntemaan..haha!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)