torstai 5. tammikuuta 2012

Apua, raketteja?!

 "Ensiksikin, hiljaisuuteemme on syy, mamma on ollut kipeenä. Ollaan hoidettu sitä päivät ja onneksi alkaa olla vähän parempaan päin! :)

Me pienet karvakuonot pelkäämme kovaa pauketta ja valitettavasti joudumme kestämään pauketta 2krt vuodessa. Sekä talvella että kesällä. Onneksi useimmat ihmiset osaavat mennä raketteja ampumaan hieman kauemmaksi, ja me karvatassut säästymme kovalta paukkeelta. Kova pauke säikyttää meidät eläimet (osan pahemmin, osan lievemmin) ja siten voimme aiheuttaa vaaratilanteita. Kannattaa käydä lukemassa ainakin tämä karkaamisen estämiseksi, lisäksi tuolta löytyy ohjeet miten toimia, jos lemmikki karkaa.

Uusi vuosi meni vähän ohitse meiltä, juuri tuon mamman kipeyden vuoksi. Me emme kuitenkaan pelänneet pauketta. Nyt kuitenkin: Jokaiselle ihanalle karvatassulle (ja tietty isännälle/emännälle) oikein mukavaa vuotta 2012! :)

Ensi vuodelle meille ei hirveästi ole mitään toiveita, mutta joitakin suunnitelmia on. Listaamme niitä seuraavaan postaukseen sitten teille :-)

Lisäksi meillä on ensi viikonloppuna taas koirahieronta! Ihanaa!"

Terveisin Hertta & Kerttu2 kommenttia:

 1. Kiitos :) Nuo kuviopuruluut on ostettu citimarketista, mutta olen nähnyt niitä monissa muissakin isoissa k-kaupoissa. Ja viime vuonna ostin samanlaisen sofille Kodin terrasta :)

  Kiva että teilläkin sujui uusivuosi kivuttomasti, meilläkään ei koirat raketteja pelännyt, vaikka vähän ennustelin että Mila olisi saattanut niitä arastella :)

  Hyvää alkanutta vuotta sinnekkin! Teidän tämänkin vuoden postauksia odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hieno juttu!

   Mukavaa alkanutta vuotta sinnekin :) Ja teidänkin postauksia odotellen!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)