lauantai 14. tammikuuta 2012

Esittelyssä aktivointipelit ja -lelut!

"Näin talven pimeinä aikoina tekee usein mieli käpertyä sohvalle emännän kainaloon ja olla vain rapsuteltavana. Lenkkeily ei oikein maistu,sillä on kylmä ja lumi tarttuu joka paikkaan.

 Onneksi löytyy näitä aktivointipelejä ja -leluja! Ne on sopii hyvin kaikille koiruuksille, pienen harjoittelun jälkeen ne sujuu ainakin meiltä kuin vettä vaan. Aktivointipelejä ja -leluja löytyy eri vaikeustasoisia, ja tietty hintaisiakin. Hienoimmat aktivointipelit maksaa 30-50€, mikä onkin emännän mielestä aika paljon. Pelejä ja -leluja voi ostaa vaikkapa esim. Petnetstoresta, Peten koiratarvikkeelta tai eläinkaupoista. Ja tietty, aktivointijuttuja voi tehdä myös itse (esim.vessapaperirullasta taittamalla)

Mamma onkin hankkinut meille kaikenlaisia aktivointipelejä ja -leluja. Löytyy aktivointipelejä, kongeja,aktivointipalloa..ja kaikki yhtä kivoja!

aktivointirulla
2x kong,aktivointikiekko ja 2x aktivointipallo
aktivointipeli 1
aktivointipeli 2
aktivointipeli 3
aktivointipeli 4

Jostainsyystä mamma ei saanut videota lisättyä meidän pelaamisesta blogiin, mutta tässä pari kuvaa kuitenkin havainnollistamaan meidän aktivointipeli 3:sen ja aktivointirullan testaamisesta ekaa kertaa:

Mamma naureskeli mulle, että kolmannessa kuvassa kuulemma etsin salakäytävää namien saantiin:

Kannattaa suostutella siis emäntä tai isäntä ostamaan teille jokin aktivointipeli tai -lelu! Ne on tosi mukavia pelata ja ennenkaikkea ne pitää mielen virkeenä!"

Terveisin, Hertta & Kerttu

2 kommenttia:

 1. Tänään tuli meillekkin tuo sama aktivointipeli, kun tässä tuo aktivointipeli 3. Ainut vaan, että Layla ymmärtää niin hirveän nopeasti miten nuo ratkaistaan..
  Ei sulla olis vinkkiä heittää jostain vähän vaativammasta aktivointipelistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tuo alkaa olemaan aika helppo kummallekin..

   Pitää kehitellä jotain! Laitan viestiä, jos keksitään jotain :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)