torstai 19. tammikuuta 2012

Koirahierojalla!

Lauantaina Hertta ja Kerttu pääsivät hierottavaksi. Koirat olivat siis Kauhajoen evankelisen opiston koirahieroja-kurssilaisten hierottavana.

Valitettavasti en saanut ainuttakaan kuvaa napsastua hierottavana olemisesta.

Kummatkin koirat tykkäsivät hieronnasta! Kerttu oli aluksi hieman vilkas (kuten tavallisestikin), mutta rentoutui lopuksi. Toki rentoutumiseen vaikutti sekin, että hierontapaikassa kaikui ikävästi, josta taas koiran eivät oikein tykänneet. Hertta rentoutui aika nopeasti ja otti hieronnasta irti ehkä enemmänkin kuin Kerttu. Pääasia kuitenkin, että koirat tykkäsivät ja saivat harjoittelua rentoutumiseen/hierottavana olemiseen.

Hertalla oli takaata hieman kireyttä lihaksissa (minkä jo aiemmin tiesinkin), sillä nuohan pomppii ja riehuu hirmuisesti. Senkin takia tää hierojalla käynti on tärkeetä,että saatais tuo lihaskireys pois!

Siitä puheenollen, meillä onkin varattu aika kummallekin tytölle koirahierojalle. Kertulle se tosin on lähinnä harjoittelua, mutta Hertan kanssa pitäisi päästä "tositoimiin". Yritän saada kuvia hieronnasta julkaistavaksi tänne blogiin, jos vain suinkin pystyn:)

Lisäksi meillä on 30.1 trimmaaja kummallekin tytölle. Koskaan aiemmin ei ole kukaan muu kuin minä noita trimmaillut, saa nähdä miten käy! :-)
 ---------
Sunnuntaina oltiin aamupäivästä Kertun kanssa koiramiitissä ja sen jälkeen lähdin Hertan kanssa lenkille. Lenkki ilma oli mitä ihanin, pakkasta vajaa -10astetta ja eikä tuullut ollenkaan! :)

Lähtövalmiina lenkille!

2 kommenttia:

 1. Tuo on kiinnostanut minuakin aina tuo koirahieronta, mutta poikaystävä ja muut tutut vaan tuhahtaa kun mainitsenkin asiasta :D hölyn pölyä kuulemma hieroa koiria ;D Mutta hienoa että teidän koirat tykkäsi, itse en kyllä yhtään usko että Sofi osaisi olla rennosti hieronnassa. Ehkä sitten kun tottuisi niin voisi alkaa tykätäkkin, mutta tällä hetkellä en voisi kuvitella että siitä tulisi mitään :)

  Ihania kuvia (Hertasta?)! Ensin ollaan niin coolina ja jälkimmäiesssä hirmuisen suloinen nappisilmä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi tehokasta tuo hieronta. Meillä aluksi Hertta ei meinannut rentoutua, mutta nykyisin nautiskelee ja tykkää hieronnasta. Kannattaa ehdottomasti käydä hierotuttamassa koiria! :)

   Hertta kiittää :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)