sunnuntai 31. elokuuta 2014

Koiranomistajan heikkous - ostokset

Äsh, oon ihan himoshoppaaja näissä koiratarvikkeissa! Okei, voin itseasiassa kehua itseäni nyt hieman - oon hidastanut ostelutahtia siitä, mitä se on ollut, mutta silti tähän vain uppoaa huima summa rahaa. Toisaalta, ostan kyllä harvoin mitään turhaan (tai niin ainakin yritän uskotella itselleni, kun ostan pentutavaroita säästöön), mutta kyllä niille vielä joskus on käyttöä :-D ehkä tää ostelu on vaan joku koiranomistajien oma tauti..

Sinänsä ihan hyvä juttu on se, että ostoksista saa aikaiseksi kivan postauksen ja aina tehtyäni ostospostauksen, olen saanut niin hyvää palautetta, että päätin väsätä pitkästäaikaa tälläisen! Itseasiassa välillä näitä postauksia ihan jopa toivotaankin, mikä on kyllä ihana juttu :-)
iso läjä valkoisia luita 2,30€/pkt  ja namit 5€ / Veljekset Keskinen, Tuuri


Huipputarjous Petnetstoressa - 3pulloa 15euroa! Näistä 2 meni koirakavereille :-)

Cittarista noin 1,5€/pussi :-)
Vaihdettiin (tai oikeastaan vain kokeillaan) uusi ruokamerkki tytöille. Ennestäänhän tytöt söi ANF:in kalkkuna-ohraa, mutta yhtäkkisen laihtumisen takia vaihdettiin se saman merkin penturuokaan. (Ruokamäärän lisääminen tmv. ei siis auttanut nostamaan painoa) Nyt penturuokaa on syötetty pari kuukautta ja paino on kohdillaan! Mua tosin jaksaa vieläkin ihmetyttää, että tuon merkin penturuoka on halvempaa kuin aikuisruoka.. :-D Otettiin siis pussi tätä kokeiluun Keskiseltä ja nyt alkaa pikkuhiljaa pussi vetelemään viimeisiään - ja hyvin on tytöille maistunut! Katsotaan nyt vielä pussin loppuun asti, että jatketaanko tällä vai vaihdetaanko takaisiin vanhaan :-)

Lisäksi tilasin koirille pitkästäaikaa hirmusatsin herkkuja ja luita Petnetstoresta, mutta nyt kun selasin kameran muistikorttia, niin kuvia niistä ei löydy missään, vaikka voisin melkein lyödä pääni pantiksi, että mä kuvasin ne! No, onneksi edes yksi puhelinkuva löytyi, joten voin heittää sen sitten seuraavaan puhelinkuvapostaukseen todisteeksi :-)
 
Ja ihan en täysin ole unohtanut itseäni - kotiutin tuossa vajaa kuukausi sitten itselleni uudet lenkkikengät. Vanhat olivat vain vajaa vuoden vanhat, mutta todella kova käyttö tietenkin kulutti niitä aika kivaa tahtia, joten nyt oli aika pompata uusiin kenkiin! Vaatimuksena mulla oli istuvuuden ja pohjassa olevien iskunvaimentamien lisäksi kosteudenkestävyys. Minä kun rämmin näillä sitten maastossa kuin maastossa ja säässä kuin säässä, joten olisi toivottavaa, että kenkä pitäisi edes vähän vettä :-) Nyt kuukauden näillä astelleena, en voi kuin kehua merkin vaihtoa entisistä Nikeistä (vaikka ei niissäkään mitään vikaa ollut!), mutta kyllä vain täytyy sanoa, että kyllä nää Salomonit on vaan huiput! Kyllä nyt kelpaa lähteä valloittamaan lenkkipolkuja :-)
Huomenna olisi tarkoitus lähteä tapaamaan Tiiaa ja Loboa, sekä siistiä tytöt syksykuntoon! :) Sitten pompataankin taas maanantaihin ja arkeen!

12 kommenttia:

  1. Tänään nähdään! :D Minä olen todellinen himoshoppaaja koirantarvikkeissa. Alekorista lähtee mukaan kaikkea turhaakin ja aikapaljon tuon koira tavarakopasta löytyy minun heräteostoksia joilla se ei tee mitään :D Toiset himoshoppailee vaatteita, minä koirantavaroita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, oli kyllä ihana taas mennä ja jutella! :) Hyvä, että joku muukin! Taidetaan olla aika kohtalontovereita tän koiratarvikkeiden shoppaamisen suhteen, hehe :-D

      Poista
  2. Mä ostan aina kaikkee turhaa ja epäsopivaa ja sitte aattelen "no tää, tää ja tää on seuraaville koirille" :D Loppuviimeks myyn ne aina pois käyttämättöminä x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että löytyy muitakin! Olet sitten aivan samanlainen kuin minä :-D

      Poista
  3. Mäkin ostelen kaikkea. Hitto, noi kosteutta kestävät kengät houkuttelis enemmän lenkillä kuin coretexit, mutta mä en suostu käyttämään lenkkareina mitään muuta kuin Asicsia. Tuntuvat huonoilta jalkaan eikä mallikaan oo kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että selvästi kohtalontovereita löytyy! :)

      Mulla on itsellä jalassa sen verran leveä lesti, että kenkiä on vaikea löytää. Onneksi nää oli sopivat :)

      Poista
  4. Juu oon kans ollut ihan tosi kova shoppaamaan koiralle kaikkea, mutta ponin myötä rahaa kuluu pakosta niin paljon ettei yksinkertaisesti ole massia tyhjentää kauppoja koiralle. Liekö tämä sitten hyvä vai huono juttu.

    Mitä mieltä muuten olet naksutinkoulutuksesta tai oletko ylipäätään kokeillut? Mä ostin hetki sitten naksuttimen, jota siis käytän niin ponin kuin koirankin koulutkseen, mutta olis hirmu kiva saada muidenkin koiraihmisten mielipiteitä naksuttelusta. En ole koskaan kuullut mitään muuta negatiivista, kuin naksuttimen unohtaminen eteiseen oven viereen, mutta positiivista senkin edestä. Ajattelin siis, että kiertäisikö blogimaailmassa enemmän negatiivistakin, että osaisi mahdollisesti varautua. :) Toki jos täälä on naksuttelevia luijoitakin, niin ei tämä ole kysymys vain postauksen allekirjoittaneelle!

    t. anniinajasupermiehet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Joo, kyllä tuo poni varmaan supisti koiraostoksia aikalailla.

      Kiva kuulla, että olet valinnut naksuttimen käytön sekä koirallesi että ponillesi. Itse annan sille täydet peukut! Mielestäni naksutinkoulutuksella päästään nopeammin ja tehokkaammin tuloksiin esim. temppujen opettamisessa. Toisaalta uskon vakaasti siihen, että koiraa ei kouluteta pelkällä positiivisella vahvistamisella. Etenkin isoja koiria koulutettaessa niitä on vaikea saada yhteiskuntakelpoisiksi pelkällä naksutinkoulutuksella, vaan siihen on lisättävä myös pieni annos kuria. Kurilla en tarkoita todellakaan väkivaltaa, vaan esim. koiran ohjausta ja sen käytökseen puuttumista. Naksutinkoulutus on siis kouluttamiseen oiva lisä, mutta se ei riitä yksistään hyvien tuloksien saamiseen esim. peruskoulutuksessa :)
      Itse olen kaikki koirani kouluttanut naksutinta apuna käyttäen, ja olen ollut tyytyväinen! Voin vain suositella naksutinkoulutusta - käyttämällä maalaisjärkeä siinä lisänä se on oikein hyvä asia!

      Poista
  5. Täälläkin ilmoittautuu himo shoppaaja! Tai pikemminkin katselen aina koiratarvikkeita sillä silmällä, että ton mä haluan. Harvemmin tilailen mitään tai ostan muuta kuin herkkuja. Mitään turhaa en ole ostanut, mutta rakastan ostella Mimmille kaikkea kivaa. Olen vaan luonteelta tosi säästäväinen ja nyt on paljon asioita mihin pitäisi säästää niin ei jää paljoa rahaa koiratarvikkeisiin. Toki pakolliset, kuten herkut ostan aina kun tarvitsee mutta pari kertaa vuodessa yleensä kalliimpia kuten vaatteita. Jouluna pitäisi taas tehdä isompi tilaus Petelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hienoa! :-) Säästäminen on kyllä taito, joka kannattaa osata tai vähintäänkin opetella! Itse olen muuten todella säästäväinen, mutta koiratavaroissa saatan lipsua periaatteestani. Joulutilaus on kyllä ehdottomasti tehtävä - en tosin vielä tiedä, että mitä tilaan, mutta ainakin juuri noita herkkuja löytyy tilauksesta ;-)

      Poista
  6. Joo, koiratarvikkeet on mun ikuinen heikkous. Saatan itseni kohdalla kärvistellä ja pihistellä, että onpas 50 euron takki nyt vähän liian kallis enkä mä välttämättä kyllä tarvitse, vaan pärjään ilmankin... Sitten eteen tulee takki koiralle, eikä yhtäkkiä joku 75 euroa tunnu missään. Kassan kautta kling ja kotiin sovittelemaan.

    Pitäisiköhän inventoida postauksen muotoon vaikka koiran pannat, hihnat ja takit... Ihan itsellekkin mielenvirkistykseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, oot sit just samanlainen kuin minä! :-D

      Kuulostaapa hyvältä! En vain tiedä haluanko laittaa itseäni sellaiseen urakkaan, vaikka tykkäänkin penkoa koiratavaroita. Montakohan postausta meidän koiratavaroista edes tulisi ;-D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)