lauantai 11. lokakuuta 2014

@herttakerttu

Tiedotusasiaa! Kuten jo facebookissa mainitsinkin, niin tänne blogin puolelle on tulossa lähiaikoina paljon uutta ja kivaa - kannattaa pysyä kuulolla ;) Ja mitä suurimmat pahoittelut ulkoasu-muutoksista johtuvista häiriöistä!

Nyt kuitenkin jo paljastan yhden pikkumuutoksen (tai oikeastaan, lisän:-D) - tytöt pääsivät eilen illalla instagramin ihmeelliseen maailmaan! Tyttöjen temmellyksiä voi seurailla siellä @herttakerttu! Jos joku haluaa minua seurailla, niin mut löytää sieltä @heeeelja!

Tuonne on tulossa paljon ylimääräistä matskua mitä ei täällä blogissa nähdä, kunhan pääsen vain vauhtiin ;-) Paljon uusia ideoita on ainakin mielessä!


Ja ainiin, meinasin jo unohtaa! Käykääs tilailemassa uuden yhteistyökumppanimme Petenkoiratarvikkeen sivuilta uusia koiratarvikkeita, sillä tämän viikonlopun ajan Pete juhlii 10-vuotissynttäreitään ja tarjoaa kaikille asiakkailleen -10% alennuksen kaikista tuotteista! Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita. Loistava aika tilata siis syksyn tuuleen ja tuiverrukseen uudet syyskamppeet tai vaikka joululahjat ;-) Tutustumaan ja tilaamaan pääset tästä!

4 kommenttia:

  1. Harmi kun nyt vasta löysin tämän teidän blogin, aivan ihana! :) Liityin lukijaksi!

    lagottoelmo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;-) mutta tervetuloa lukijakaartiin - toivottavasti viihdyt :)

      Poista
  2. Pakko kai alkaa seuraamaan :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)