perjantai 24. lokakuuta 2014

Linkitä blogisi!

En tiedä mihin oon päätäni taas pistämässä - viimeisestä Linkitä blogisi-postauksesta on kulunut jo niin pitkä aika, että on aika toteuttaa tälläinen postaus uudestaan! Lisäksi teitä lukijoita on tullut viime kerrasta niin hurjan paljon lisää, että on oikeastaan mukava saada esille aivan uusiakin blogeja!
Mä tiedän jo tässä vaiheessa, että TOP5-blogien valinnasta tulee vaikea, sillä maininnanarvoisia ja ihania blogeja tulee olemaan niiin paljon :-D

Etsin lukulistalleni tälläkertaa vain pelkkiä koirablogeja! Oli kyseessä sitten villakoira, parsonrusseli, sekarotuinen, ajokoira tai vaikka kultainennoutaja - ihan kaikki käy!

Ohjeet tulevat tässä;
-blogisi tulee olla koirablogi! Mikäli blogissasi esiintyy villakoira, mainitsethan siitä.
-kirjoita pieni kuvaus blogistasi

Voit linkittää blogisi 8.11 klo 21 asti, eli aikaa on tasan 2viikkoa! Teen omasta mielestäni parhaimmista blogeista TOP5-postauksen. Voin sanoa, että erityisesti persoonallisella otteella kirjoittamiseen ja kivoilla kuvilla sekä postausideoilla varustetuilla postauksilla erotut varmasti joukosta :-)

Jään innolla odottamaan millaisia blogeja teiltä paljastuu! :)

60 kommenttia:

  1. http://beaglemenoa.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 2 vuotiaasta beagleuros Josésta. Blogissa kirjoittelen pääosin meidä kuulumisista, tempuista, lenkeistä ja muista treenauksista.

    VastaaPoista
  2. http://playingwithyatzy.blogspot.fi/

    Blogi kertoo ensimmäisen oman pentuni, puolivuotiaan belgianpaimenkoiratyttö Yatsin kasvatuksesta ja harrasteluista. Tulevaisuuden päätavoite on päästä kisaamaan tokossa! :-)

    VastaaPoista
  3. http://susiasukit.blogspot.com

    Lähinnä mudi Oran treenejä, kisoja ja yleistä elämää, mutta myös jokunen mielipide-, koulutus- tai hupipostaus siellä täällä. :)

    VastaaPoista
  4. http://heklamaista.blogspot.fi

    Blogi kertoo pienen schipperken arjesta ja treenailusta kuvin ja sanoin.

    VastaaPoista
  5. http://paikkajahyppy.blogspot.fi

    Blogi kertoo kahden pumityttösen arjesta ja treeneistä. Toinen on vasta pentu, eli pennunkoulutustakin riittää vanhemman pumin agiliidon ja kisojen ohella. :)

    VastaaPoista
  6. http://ikivalkea.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 20-vuotiaan nuoren naisen sekä reilu 6 kk ikäisen Samojedinkoiran elämästä. Harjoittelua mm. näyttelyihin sekä tokoilua, tulevaisuudessa myös Agilityä.

    VastaaPoista
  7. http://lulleron.blogspot.fi/ sheltit ja koiratanssi

    VastaaPoista
  8. http://nemuski.blogspot.fi

    Vauhdikas koirablogi, jossa päätähtinä seikkailevat parsonrussellinterrierit Nemo, Luna ja Nuga. Kaupungin arkea ja harrastuksia, parsonin kanssa ei ole koskaan tylsää ;)

    Onpas hauska idea, tästä voi kahden viikon mittaan bongailla itsellekin lisää lukemista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä on kyllä kiva idea, sillä tämän avulla olen ainakin itse löytänyt aivan ihania uusia blogia lukulistaan :-) lisäksi lukijat ovat saaneet itselleen luettavaa!

      Poista
  9. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/

    Koirablogi, jossa seurataan kahden westien aktiivia elämää. Vanhemman harrastuksiin kuuluu toko ja rallytoko. Nuorempi puolestaan etsii vielä omaa juttuaan. Molemmat ovat aktiivisia ja valloittavia persoonia. Tervetuloa tsekkaamaan!

    VastaaPoista
  10. http://nellie-dellie.blogspot.fi/

    Paimenmix Nellin elämästä kertova blogi, josta voi arkielämämme lisäksi lukea myös harrastuksistamme, jotka ovat mm. rally-toko, veto ja retkeily, kera kuvien sekä videopostausten. :)

    VastaaPoista
  11. http://kultatassut.blogspot.fi/

    "Päätähtenä esiintyy ensimmäinen ikioma koirani Neela, jonka kanssa vietämme lukukauden 2014-2015 Valkealan sisäoppilaitoksen Kennelkympillä. Eiköhän välillä kotipuolen labbis, kissa sekä kanitkin kurkista blogin puolelle."

    Muistelin, että olisin jo blogini tänne linkitellyt, mutta ei ollut ainakaan julkaistujen kommenttien seassa, joten pistin uudelleen. :-)

    VastaaPoista
  12. http://villavaaa.blogspot.fi

    Blogissa seikkailee isovillakoira pentu Hugo sekä välillä myös toyvilla mummo Vilma. Blogi kertoo meidän arjesta, välillä myös kuvina. :) Joskus harvoin jotain omistajan omia juttuja, mutta eniten asiaa Hugosta ja hänen kasvusta/kehityksestä.

    VastaaPoista
  13. http://mindikooiker.blogspot.fi/

    Kahden nuoren kooikerhondjetytön elämää ja harrastuksia. Harrastuksiin kuuluu mm. agility ja näyttelyt. Harrastusten vastapainoksi kirjoittelen myös siitä ei-harrastelevasta yksilöstä, jolla on lonkissa dysplasia sekä nivelrikkoa.

    VastaaPoista
  14. http://lambikoira.blogspot.fi

    Blogi kertoo shelttipennun elämästä, niin harrastusten kuin arkisen touhuamisen merkeissä. Myös maaseudulla vaikuttava vanha herra on välillä mukana menossa. Blogi ihan alkutekijöissään, sillä päätähdelläkin ikää on vasta 3kk :)

    VastaaPoista
  15. Acting Top Dog
    Sileäkarvaisen collieuroksen Kaken 2,5vee blogi, juttua nyt niin treeneistä (agi, toko, jälki) kuin arjestakin :) Valokuvauspainotteinen, silloin kun omistaja jaksaa kameraa kantaa mukana. Te taidattekin olla meidän lukijoita jo, ehkä-kai-en-minä-muista, mutta uudet lukijat ovat aina tervetulleita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon linkkauksesta :-) Ollaan seurailtu teidän touhailuja jo pidemmän aikaa!

      Poista
  16. http://kikkarapaaluca.blogspot.fi/

    Lagotto romagnolo uros, agilitya ja tokoa (vähän voi sillon tällön olla PK juttuja), koirakavereita ja arkea.

    VastaaPoista
  17. Rakkaus on harmaa

    Tällä hetkellä neljän jämtlantilaisen arjesta kertova blogi. Kuulumisia lenkkipoluilta, metsästä, näyttelyistä, pentulaatikostakin sen ollessa ajankohtainen yms. Oman säväyksen blogiin tuo lauman väriläiskä maatiaiskissa Vinski.

    VastaaPoista
  18. http://irratiomania.blogspot.fi/

    Kaipa tuo jonkin sortin koirablogista menee, ainakin valokuvauksellisesti? :D

    Eli siis, runsaasti koirapainotteisia valokuvia, mutta välistä myös niitä tavallisia kuulumis/pohdinta postauksia.

    VastaaPoista
  19. http://milanelamaa.blogspot.fi

    4v kääpiösnautseri Milan elämästä kertova blogi, harrastuksina agility, tokoilu ja mätsärit.

    VastaaPoista
  20. http://erikakatariina.blogspot.fi/

    Blogi kertoo villakoira Nemosta ja Anttu podencosta. Joskus meidän muista elukoista eli kissoista sekä mun omasta arjesta.

    VastaaPoista
  21. http://vuonna2014.blogspot.fi/

    Blogi kertoo pian 2 vuotiaan bernin touhuilusta ja omistajan opiskelusta projektikoiralinjalla kokemäellä :)

    VastaaPoista
  22. http://aussienblogi.blogspot.fi/

    Kahden australianpaimenkoiran Emmin ja Ellan arjesta ja harrastuksista (mm. Rally-Toko ja mätsärit) kertova blogi. Blogista löytyy runsaasti kuvia ja toisinaan videoita. :)

    VastaaPoista
  23. houndstooth

    Kahden sekarotuisen koiran arkisia kuulumisia enimmäkseen kuvin kerrottuna.

    Taustalla mukana myös kolme kissaani ja vierailijoina kaikenkarvaisia koirakavereita.

    VastaaPoista
  24. Kolmen Käppänän Kujeilut

    Blogissa seikkailee kaksi kääpiösnautseria ja blogi käsittelee niiden elämää laidasta laitaan - niin iloja kuin surujakin. Metsäseikkailuita. Tokoa. Agilityä.

    VastaaPoista
  25. Pentukuumetta

    Haaveilua corgipennusta. Tällä hetkellä blogin arkea värittää 12-vuotias beagleuros Kössi. Sivuosissa myös beagletytöt Hippu ja Lilli.

    VastaaPoista
  26. Melkein aateliset
    Sekarotuisen Karman blogi, jossa eletään pentuarkea ja opetellaan, hengaillaan, erehdytään ja joskus jopa onnistutaan. :D Vierailevana tähtenä meillä aina silloin tällöin yhdeksän vuoden ikään ehtinyt kääpiövillisrouva Nuppu.

    VastaaPoista
  27. http://koiriamaalta.blogspot.com

    Kolmen sekarotuisen toimelias elämä, sisältää harrastuksia, ongelmia ja tylsää arkea. Lajeina valjakkourheilu, rallytoko, koiratanssi ja jäljestys, mahdollisesti tulevaisuudessa dobo ja vepe.

    VastaaPoista
  28. Ja tiäläpä on sittä savolaespoeka Iivari Määräkoera. Iha on minun ikioma ploki tämä. Kaekellaesta juttuva ja tuumaeluva tavallisista ja ee-niin-tavallisista asijoesta. Tervetulloo seoraan! :)

    http://iivari-ilmaveivi.blogspot.com

    VastaaPoista
  29. http://paimenlauma.blogspot.com Neljän sekarotuisen arjesta ja harrastuksista kertova aktiivinen koirablogi, joka sisältää myös mielipidekirjoituksia ajankohtaisista koiramaailman asioista.

    VastaaPoista
  30. Linkkaanpa silti, vaikka postaustahti ei ole päätä huimaavaa :DD

    http://mmizku-puudeli.blogspot.fi/
    Blogi kertoo 7v kääpiövillakoira tytön touhuista, rakkaasta harrastuksestamme agilitystä ja ihan perus koiran arjesta. Yritän aina kirjoitella kun ehdin ja tulee ideoita, sillä haluan pitää blogin mukavana harrastuksena, en pakkopullana.

    VastaaPoista
  31. Vastaukset
    1. Ääh, kuvaus jäi välistä, kun tietokone sähläsi omiaan...

      Blogi kertoo siis kolmen koiran elämästä Skotlannissa sekä omistajan lähes mahdottomista tavoitteista. Remmirähjä seropi, ylivilkas landseeruros ja itspäinen landseernarttu. Tervetuloa keskelle kaaosta!

      Poista
  32. http://sheltt.blogspot.fi/

    Tämä blogi kertoo shetlanninlammaskoirasta ja siperianhuskystä, joiden kanssa harrastellaan agilityä ja sheltin kanssa myös tokoa silloin tällöin. Postauksissa on myös mukana arki sähellystä ja mukaan mahtuu myös rauhallista menoa. Tervetuloa lukemaan!

    VastaaPoista
  33. http://treenikaverit.blogspot.fi/

    Neljän erimerkkisen koiran treenejä, kisoja ja elämää. Viimeisimpänä laumanlisäys.

    VastaaPoista
  34. Linkkaan meidät, vaikka oletkin jo lukija. Ehkä joku muu nielee syötin, kjäh kjäh. :D Also villakoiravaroitus. Kaksi puudelinarttua seikkailee. Elämätä, koiraurheilua ja sen sellaista sekametelisoppaa.

    Ihmekoirat

    VastaaPoista
  35. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://ileduup.blogspot.fi/

      Koirablogimaailman tuoreet kasvot villakoirat VIVI 4v ja ILE 9kk.
      Blogissa Vivin ja Ilen edesottamuksia helpoissa ylämäissä ja liukkaissa alamäissä. Koiramaailman kuuluisat harrastukset kuten agility ja rally-toko tulevat olemaan iso osa blogimatkaamme. Tervetuloa seuraamaan tajunnanvirran ihmeellistä maailmaa.

      Poista
  36. http://elamanpituistarakkautta.blogspot.fi/

    Blogissa seurataan kaksi vuotiaan cairnterrieri Kertun (kaima! ;)) vauhdikasta elämää! Luvassa mm. metsäntuoksuisia postauksia, paljon kuvia, harrastukokeiluja sekä treenailua rally-tokon alkutaipaleella. Menossa mukana 17-vuotias, retkeilyä rakastava lukio-opiskelija, joka haaveilee uudesta kamerasta ja tulevaisuudesta eläinten parissa. Tervetuloa tutustumaan! :) Ps. Blogin esittelysivut ja ulkoasu ovat tällä hetkellä muokkauksen alaisena, mutta toivon mukaan saan mahdollisimman pian laitettua niitä kuntoon! :)

    VastaaPoista
  37. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dallupoika Jali

      Linkki ei toiminut, uusi yritys :)

      Pilkunviilausta pilke silmäkulmassa. Blogissa seikkailee siis 3v dalmatiankoira Jali, jonka arjesta ja treenailuista voi blogista lueskella. Päälajina agility, mutta myös tokoa ja rally-tokoa ja muita satunnaisia kokeiluita löytyy.

      Poista
  38. http://harrastushaukut.blogspot.com/

    Koirablogi, jonka päätähtinä toimivat laika Vinski sekä porokoira Ketku (:

    VastaaPoista
  39. http://caninicouture.blogspot.nl

    pari valkkaria, spanieli ja kaks kissaa - odotellaan uusia tovereita (shhh) :D

    VastaaPoista
  40. WauhtiTassut

    21-vuotias koiriin ja valokuvaamiseen hurahtanut nainen kirjoittelee blogissaan niin harrastuksiin, kouluttamiseen kuin arkeenkin liittyvistä asioista. Blogissa seikkailee kaksi jo aikuista koiraa sekä verailevia tähtiä satunnaisesti. Pääpaino harrastuksissa on tokossa ja jäljestämisessä.

    VastaaPoista
  41. http://lifewithwindy.blogspot.fi/

    Blogin päätähtinä toimii rescuekoira Windy, kodinvaihtaja Zero sekä hiiret Ava ja Usva :)

    VastaaPoista
  42. http://cpkusagur.blogspot.com blogi kertoo kolmesta pk colliesta, elämästä, treeneistä ja kisoista.

    VastaaPoista
  43. Nana ja Rilla
    Ihan tavallisia juttuja arjesta kahden koiran kanssa. Satunnaisia kisakuulumisia.

    VastaaPoista
  44. http://wonderpaws.blogspot.fi/

    Päätähtenä blogissa on 3,5 kk vanha sheltinalku. Blogissa kerron lähinnä pentuarjesta, sekä harrastuksistamme, kunhan pentu vain ensin kasvaa.

    VastaaPoista
  45. http://cindyjafanny.blogspot.fi/

    14-vuotias tyttö Etelä-Lapissa kirjoittaa blogia kahden koiransa elämästä. Cindy on 4-vuotias samojedimix ja Fanny on 2-vuotias karjalankarhukoira. Blogissa esiintyy myös joskus kaksi gerbiiliä.

    VastaaPoista
  46. Luuhullut

    22 vuotias naisen alku kirjoittelee kahden koiran elämästä, niin kotoa kuin kentältä. Kokeissakin käydään ja niistä tulee myös aina kirjoiteltua. Videoita sujahtaa mahdollisuuksien mukaan joukkoon myös. Mielipidepostauksiakin tulee rustailtua aika ajoin. Isot ja hyvät kuvat.

    VastaaPoista
  47. http://oliversheltti.blogspot.fi/

    Kurkistusta shelttipoikien Oliverin ja Kasperin elämään aina treenikentiltä mamman kainaloon sohvannurkkaan :)

    VastaaPoista
  48. deliafifi.blogspot.fi

    Aussien ja lapinkoiran reeneistä ja arjesta. Kirjoittajana pian 22vee tyttö vantaalta. Lajeina mm- agility, haku ja rally-toko. 9v villakoirakin esiintyy välillä blogissa edelleen. :)

    VastaaPoista
  49. tassujakahdeksan.blogspot.fi

    Kuvia, agilityä, cairni & sekarotuinen paimenkoira, lisää kuvia ja agilityä.

    VastaaPoista
  50. Piti ihan hetki miettiä, että meneeköhän tämä lainkaan koirablogista, kun blogissa seikkailee koirien lisäksi muutama kuukin tyyppi.. :)
    Pidin ennen Riemuloikka-blogia, mutta nykyään haukahdukset ja pompahdukset liikkuvat osoitteessa http://sulkatassu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  51. Mitä suurimmat kiitokset kaikille bloginsa linkittäneitä - teitä tuli ihan valtavasti! Nyt alan pikkuhiljaa perehtymään ja lueskelemaan blogejanne ja julkistan tulokset piakkoin :-) Maltti on siis valttia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)