tiistai 13. lokakuuta 2015

Ovelasti piilotettu Ovelia!

Saatiin mahdollisuus aloittaa yhteistyö ihanien Ovelia-heijastinolkavöiden kanssa. Me ollaan ihasteltu näitä jo Facebookin puolella monesti, joten voitte arvata kuinka innoissamme olemme tästä mahdollisuudesta - voin kertoa, että ihan tositosi innoissamme!

Paasattiin täällä blogin puolella jokin aika sitten koirien näkyvyydestä, joten tämä heijastinolkavyö-postaus sopii mainiosti jatkoksi tähän aiheeseen. Moni kertoi tuon postauksen kommenteissa oman näkyvyyden olevan lähes olematon verrattuna koiraan, joten tämä tulee varmasti monelle iloisena ja ehkä uutenakin juttuna. En tiedä onko heijastimien käytössä kyseessä se, että on noloa käyttää heijastinliiviä vai se, että se vain unohtuu sinne kotiin jostainsyystä.

Nyt voin rehellisesti esitellä tuotteen, jota kehtaa käyttää nuoremmatkin - tää on oikeesti tosi siisti ja veikee tuote! Mulle työpaikalla lapset totesikin tässä jokin aika sitten, että on noloa käyttää heijastimia ja voitte arvata mitä tein - lapset saivat valistuksen ja aika moni lapsista lähti kotiin ihan eri mielellä heijastimien suhteen. Kannatti siis avata suunsa ja kampanjoida heijastimien puolesta :-) Monille tuntuu olevan vaikeaa pukea heijastinliivi sen takia päälle, kun ei kaveritkaan käytä sitä ja jos itse sattuisi käyttämään, niin saattaisi kuulla siitä kaverilta jotain kommentti..


Heijastinolkavyö on joka suuntaan näkyvä ja nuorekas vaihtoehto heijastinliiville. Helposti säädettävän koon ansiosta se sopii monen kokoiselle käyttäjälle - niin naisille kuin miehillekin. Se sopii hienosti niin sporttiseen lookkiin kuin hieman tyylikkäämpäänkin asuun. Suuren värivalikoiman ansiosta jokainen käyttäjä pystyy valitsemaan itselleen mieluisan värivaihtoehdon.

Olkavyön tekijät ovat havainneet ulkoilijoille oleellisen ongelman - taskujen puutteen. Tiedättekö sen tunteen, kun ei tiedä mihin laittaa puhelin ja avaimet, kun ulkoilee? Itsekin huomaan, että kaikissa lenkkeilyvermeissä ei ole taskuja ja siksi nämä kaksi tärkeää asiaa ovat usein vaikea sijoittaa lenkillä mihinkään. Kädessä niitä on ihan turha viedä, kun hihnanpäässä on kuitenkin kolme koiraa ja ilman vetoketjua oleviin taskuihin en luota tippaakaan, kun niistä on niin monesti tavarat tippuneet ja kadonneet. Vetoketjulliseen taskuun mahtuu näppärästi juuri ja juuri avaimet sekä puhelin.

Me harvoin ei keksitä tuotteista miinuksia kuin vain yksi, mutta nyt sitten kävi näin. Tuote on todellakin laadukkaasti suunniteltu ja toteutettu. Tuotteesta näkee, että siihen on oikeasti panostettu. Tuote oli sekä minulla että äidilläni käytössä, joten arvostelu tulee meiltä molemmilta :-) Kummatkin meistä piti tuotetta varsin näppäränä ja käytännöllisenä. Suuri tykkäys tälle keksinnölleTässä plussat ja miinukset:
+tyylikäs malli
+paljon värivaihtoehtoja
+helppo kiinnittää ja istuu kelletahansa päälle hyvin säädettävyytensä ansiosta
+kotimaista tuotantoa
+materiaali kosteutta hylkivää ja laadukasta nylonia
+heijastimet näkyy kauas! 
+huomaamaton, mutta silti pimeässä näkyy mainiosti!
+taskusta plussaa, sinne saa kätevästi esimerkiksi avaimet ja puhelimen
+sopii monenlaiselle liikkujalle - aktiiviselle ulkoilijalle luonnossa tai vaikka kaupungilla käytettäväksi
-taskun koko olisi voinut olla hivenen suurempi
Sain järjestettyä teille maailman parhaille lukijoilleni mahdollisuuden saada ihan ikioman Ovelian. Arvon kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden lukijoideni kesken yhden Ovelia Urban-heijastinolkavyön. Palkinnon arvo on 43€. Arvonta päättyy 24.10.2015 klo 23.59.

Sääntöjä on kaksi:
1. Olet blogimme lukija
2. Kerrot kommentissasi minkävärisen Ovelia Urban-mallistosta olevan heijastinolkavyön haluaisit sekä sähköpostiosoitteesi. Voit kertoa myös vaikkapa miten liikut pimeällä ja miksi juuri sinun pitäisi voittaa oma Ovelia itsellesi :-) 

Värivaihtoehdot voit tsekata täältä! Koska kaikki eivät valitettavasti voi voittaa, niin kannattaa käydä tuolla verkkokaupassa tilaamassa ihan oma Ovelia :-) Kuten joka vuosi, joulu tulee nopeammin kuin arvaattekaan - tässäpä on esimerkiksi oiva joululahja-idea sille omalle äidille tai vaimolle. Lahja, joka varmasti tulee aktiivisella tai vähän vähemmän aktiiviselle liikkujalle tarpeeseen.  
(*postaus toteutettu yhteistyössä Ovelian kanssa)

46 kommenttia:

  1. Olen itse juurikin laiska heijastuttamaan itseäni vaikka koirilta löytyykin vilkkuvalot ja heijastinliivit. On se mukamas niin vaikeaa itselle keksiä mitään päälle :D samainen taskuongelma on juuri juoksuhousujen kanssa. Ja tuo olisin aivan loistava myös ratsastukseen laittaa päälle! Nykypuhelimet ovat sen verran isoja ettei kaikkien takkienkaan taskuun mahdu, hevosella maastoon lähtiessä kun on oltava kännykkä mukana heijastimien lisäksi. Tyylikkäämpi ja käytännöllisempi vaihtoehto heijastinliiville!

    Musta olisi mieluisa väri :)
    johanna0jamsen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Saman ongelman olen kohdannut monta kertaa lenkille lähdettäessä! Kun pienet taskut täyttyy kakkapusseista, kännykästä, lompakosta ja jostakin kaverille menevästä tavarasta, vaikeuttaa se jo omaakin liikkumista. Eikä heijastimia koskaan voi olla liikaa! ;) hieno keksintö!

    marijohanna.hannuksela@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Meille ehdottomasti vihreä/keltainen! Mulla ei ole sopivaa heijastinliiviä ja eri asuihin on vaikea saada mitään liiviä sopimaankaan. Taskut ovat ikuinen murhe jos jonkin isomman heijastimen asettelee päälleen. Aivan ehdottomasti koirien kanssa ja yksin liikkuessa tämä olisi käytännöllinen! :D

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaapa kivalta!

    Olen lukija ja haluaisin harmaan vyön, jos voitto osuu kohdalle :)

    VastaaPoista
  5. Oho vaikuttaapa tosi kätevältä ja kiva kun niitä on noin paljon erilaisia! Tuollainen tarviikin lisätä ostoslistalle :)

    VastaaPoista
  6. Oops! Nyt taisin lukaista hieman kiireellä läpi, kun meni tyystin ohi tuo arvonta kohta. Voisin osallistua siinä toivossa josko tuollaisen neon oranssin voittaisin :-)

    Piti vielä lisätä tuohon ensimmäiseen kommenttiini, että kyllä sitä on alkanut itse arvostaa heijastimia, pyöräilykypärää, turvavyötä ja kaikkea millä vähänkin voisi sitä omaa turvallisuutta parantaa. Onneksi suurinosa kavereistakin on alkanut hiffaamaan, että siinä ei ole mitään noloa jos laittaa pyöräilykypärän päähän tms. Kyllä sitä siinä kohtaa viimeistään kiittelee jos meinaakin käydä vahinko.
    Samaa harmittelen ihmisistä jotka kulkevat pimeässä ilman mitään heijastimia, iästä viis, että toivottavasti näin syksyn tullun ihmiset ymmärtäisivät panostaa taas siihen näkyvyyteensä.

    VastaaPoista
  7. Oi kerrankin jotain oikein hyödyllistä olis arvonnassa! Pakko osallistua :P
    Musta ja sähköposti missi_1996@hotmail.fi
    Mun pitäis voittaa tää ehdottomasti sen takia että näkyisin pimeällä edes johonkin. Jotenki pelkkien heijastimienkin laitto takkiin on työlästä. Muutenkaan tuosta omasta takista ei löydy minkään sortin heijastimia.... koirat kyllä muistetaan pukea mutta minä jään ilman... :D Kävellään vielä autoteiden vieressä ja jousutaan ylittämnkin iltaisin kun tahdotaan valaistulle hiekkatielle. :)

    VastaaPoista
  8. Omaa silmääni tämä design ei miellytä, näyttää vyölaukulta, joka heitetään olalle. Kiva kuitenkin, jos tämä muita miellyttää ja lapsetkin innostuu. Itse tykkään käyttää heijastinliiviä, en välitä näyttääkö se jonkun muun mielestä hyvältä vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuin meitä ihmisiäkin niin myös makuja on monenlaisia - jotkut tykkää heijastinliivistä ja jotkut inhoaa sitä :-) Siksi on onneksi kehitetty monenlaisia heijastinvaihtoehtoja!

      Poista
  9. Mukana!
    Olen miettinyt tätä heijastin vaihtoehtoa, kun liikun paljon koirani kanssa pimeällä.
    Pinkki natsaisi koirani heijastinvaljaisiin.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Heh, voi ei. :D Pakko myöntää itsekin karsastavan vielä heijastimien käyttöä ehkä jonkinlaisen nolouden takia... I know, I know! Voisin ehkä tulla samalle luennolle, jonka pidit lapsille. :D Silti puen koirani nykyään täyteen heijastin- ja valokamaa pimeällä, mutta koska itse on tullut tähänkin asti välteltyä heijastintuotteita, niin ei mulla taida olla kun yksi juustonaksuheijastin jonka sain joskus sipsipussin mukana - ja sitä nyt en ainakaan kehtaa käyttää. :D

    Tää näyttää kyllä ihan järkyttävän näppärältä tuotteelta. Ei mikään tavallinen heijastin joka lätkästään johonki käsivarteen tai takkiin kiinni, mutta johon voi säilöä ulkoilun ajaksi avaimet ja puhelimen. Elikkä tulisi kyllä tosi kovaan käyttöön täällä meillä, kun voin oikeasti myöntää, että tällaista voisin käyttää Jos markkinoilla olisi enemmänkin tällaisia tuotteita, niin mitä luultavammin omistaisinkin enemmän heijastintuotteita itselläni. Tämä taitaa tosin olla ensimmäinen mihin törmäsin - kiitos siis, kun esittelit sen meille! Meitä pukisi varmasti parhaiten tuo Ovelia urban musta.
    Meidän @-osoite on rocketmarshmallow@gmail.com

    Mikäli onni ei suosi meitä, niin varmasti lähtee joululahjatoivelistalle tämä. :)

    VastaaPoista
  11. Tänne kelpaisi turkoosi! Itselle ei tällä hetkellä löydy mitään heijastinta, kun kaikki on kadonnut eikä ole tullut ostettua uusia. Enkä oikeastaan ole koskaan tainnut käyttää heijastinta, että olisi varmaan korkea aika. :D Etenkin kun tuo näyttää kätevältä. Koiralle löytyy vilkkupanta, vilkkuvalo, hihnaan laitettava heijastin, vilkkuva hihna sekä hieman liian suuri heijastinliivi, jonka tilalle pitäisi ostaa uusi.

    S-posti: shetlandia@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Hauska keksintö tuo olkavyö! :)

    ea.marjokorpi@gmail.com
    Väri olis vaalen harmaa.
    Oma heijastinliivi ommeltiin Riemun huomioliiviksi ja näinollen en ole saanut heijastinliiviä ostettua ;) Pienet heijastimet tippuu tai katoaa aina jonnekkin, joten koiraa lenkittäessä omistaja ei näy kunnolla :D Myös taskuja ei tahdo takeista/housuista oikein tahdo löytyä, joten tuommoinen olisi näppärä.

    VastaaPoista
  13. wau, tuohan on aika veikeä. Oon tosi huono käyttämään heijastimia itselläni, vaikka koirat on heijastettu joka lenkillä. En niinkään inhoa heijastimia, mutta jos ne ei ole käden ulottuvilla kun lähden lenkille niin sitten ne jää kokonaan pois. Ja täytyy myöntää että päällä on usein musta takki. Neon keltainen

    En ole tällasta heijastituotetta ennen bongannut mutta tällasta tulis kyllä käytettyä, on nimittäin aika mageen näkönenkin verrattuna kamalaan heijastinliiviin. Neonkeltainen sattuis koirien heijastinliivien kanssa mutta musta omien vaatteiden kanssa. Siinäpä vasta pulma. jos onni osuu kohdalle niin lupaan siiheksi miettiä kumman värisen haluaisin.
    Sähköposti: nallenpentu@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Harmi kun vaihtoehdoissa ei ole violettia, se olisi niiiin meidän väri :p Joten valitaan siis MUSTA :)
    Sähköpostiosoite on: miraliisa90@hotmail.com
    Tuollainen olisi kätevä. Mulla kun lenkillä on yleensä herkut mukana taskuissa - heijastinliivin kanssa se on vähän hankalaa, koska liivissä ei taskuja ole.. Tämä heijastinolkavyö ratkaisis ongelman ;p

    VastaaPoista
  15. Mukana, eiköhän tuo musta olisi tännekin paras vaihtoehto ;)
    forsman.mari@hotmail.fi

    Oon todella laiska käyttämään mitään heijastimia itsellä, koirat kyllä näkyy pimeässä, mutta omistaja ei :D Heijastinliivi löytyy, mutta se on jossain tavarapaljouden alla, on jotenkin ärsyttävä käyttää ja aina tiellä, jos vaikka kaivaa taskusta jotain. Narulla kiinnitettävät heijastimet taas on hihnoissa solmussa, tai vähintäänkin takertuvat metsässä oksiin ja tippuvat sinne. Käsivarsiin kiinnitettäviä heijastimia (joiden oikeaa nimeä en muista, niitä jotka tulee käsivarren ympärille siis) oon joskus käyttänyt, mutta aina nekin valuu ja tippuu. Joskus oon heittänyt ylimääräisen heijastinhihnan olan yli, se on ollut ainoa toimiva vaihtoehto meillä, mutta sekin hihna tuli tiensä päähän ja meni katkeamaan. Oksiin senkin kanssa juuttui.

    VastaaPoista
  16. Lukija täällä moi ja kukallinen Ovelia kiitos, olenhan kukkahattu... ööö.... vyötäti. :---)

    VastaaPoista
  17. Mä vihaan mun hiirtä. :-------) gringoesflashy(at)gmail.com on sposti ja mun pitäisi voittaa, koska mun kukkahatussa ei ole heijastinta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, mun on ihan pakko vastata tähän kommenttiin erikseen kun oli niin mieltä piristävä ja hauska kommentti! :-D Kukkahattutädille sopisi varmasti kukallinen Ovelia!

      Poista
  18. Meille musta :) Mä oon kyllä itsekin hyvin heijastettu, mutta tuo lisätasku ei olisi pahitteeksi. Mullekin tulee kyllä designista mieleen "olkavyölaukku" ja sellainenhan tuo käytännössä on, tosin heijastimilla varustettuna. Jännä seurata miten tän markkinointi onnistuu.

    henna-o(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Tämä heijastinolkavyö on aivan uusi tuttavuus. Mietin eka, että onkohan tämä väännetty jostain treenitaskusta, kun joku yritys tekee niitä semmotteen puolikkaanakin :D Ehkä näytti eka hieman hassulta, mutta näppäryys näyttää niin ihastuttavalta sekä vielä HEIJASTAA noin hyvin!

    Olen varsinainen kukkahattutäti heijasten käytön suhteen. Koirilla on heijastinpannat, -valjaat, -liivit ja -taluttimet ja itsellä joko Hurtan heijastava liivi tai heijastinvaljaat sekä takista roikkuu heijastimet. Tämä olisi tyylikäs vaihtoehto kaupungilla liikkuessa (kurainen liivi ei huokuttele pukemaan itseään "ihmistenilmoille"), mutta myös toimisi metsässä hälyvaatteena syksyllä/kesällä, kun vielä meinaa tukehtua liivin kanssa. Lisäksi saisi tärkeimmät tavaransa mukaan, kun koiran ulkoiluttajalla on aina aivan liian vähän taskuja.

    Väritoiveena on ORANSSI (mutta ymmärrykseni ei aivan riittänyt, että kuuluuko arvontaa myös noi neonvärit, niin varalla sitten pinkki). Ja sähköposti on alina.aaltonen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  20. 1. Olen lukija
    2Meille harmaa, viidakko tai kukka.
    Lenkkeilen joka ilta neljän koiran kanssa. Minulla on yksi takki, jossa ei ole taskuja, muuta kuin takin sisäkankaassa, se yksi vaivaloinen puhelin tasku. Tämä olisi hieno, ja helppo, jonne mahtuisi muutakin, kun puhelin.

    lindaliponen123@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Musta väriltään, sopisi monien vaatteiden päälle paremmin. Meilläkin sama ongelma että koiralla on liivi ja valopanta pimeällä, mutta itsellä ei ole oikein mitään. Varsinkaan kaupungissa liikkuessa, sillä liiviä en itse tykkää käyttää vaikka maalla (isälläni) käytän sitä jos joskus pimeällä tulee tielle lähdettyä.

    pauliina.jaakkola2@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Täällä kans yksi laiska itsensä "heijastaja" eli usein koira/t kyllä näkyy varsin hyvin pimeällä, mutta hihnat näyttävät katoavan kuin pimeyteen omistajan heijastinten jäädessä kotiin pöydälle.. Tähän kyllä pitäisi tehdä oikeasti muutos! Tummoinen olkavyö olisikin oikein kätevä tapaus siihen ja mieluiten haluaisin omani mustana, jos onni potkaisee :)

    liisa.kurikkala@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Meille musta.
    Monista lenkkikamppeista tosiaan puuttuu taskut, ja vaikka usein puen lenkillekkin treeniliivin, niin eipä siinä niitä heijastimia kauheasti oo. Ja heijastinliivi on super-epäkäytännöllinen monessa tilanteessa, koska sen pukiessaan ei pääse käsiksi niihin treeniliivin taskuihin :D
    sähköpostiosoitteeni: josefiinan@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Voi, ihastuin ihan tuohon kukkakuosiin! Sellainen meille, jos arpaonni suosisi :)
    Itse koen tositositosi tärkeäksi heijastimet näissä pimeissä säissä, jonka takia yritin pistää liikkeelle hieman haastetta tästä aiheesta (http://mionablogi.blogspot.fi/2015/10/haaste-loista-pimeassa.html), jotta jokainen muistaisi näyttää omalla esimerkillään kuinka tärkeää heijastimien käyttö on! Oveliaan tutustuin nyt ensimmäistä kertaa ja mielelläni kokeilisin heidän tuotetta, onhan tuo nyt aika kivannäköinen ja tuo lisätaskun matkaan mikä on aina tarpeeseen koiraihmisen kanssa (kun niihin taskuihin tunkee kakkapussit, namit, avaimet, puhelimen..) :D
    Lukijana ollaan ja sähköpostini on iida.k@hotmail.fi

    VastaaPoista
  25. Pinkkinä olisi meille :)
    Myönnän itsekkin olevani hitusen laiska laittamaan itselleni heijastimia, takistakaan ei taida löytyä (?) . Koiralle kyllä täytyy kaikki liivit, pannat, valjaat, hihnat ja sun muut olla. Heijastinliivi on kyllä älyttömän häiritsevä useimmissa tilanteissa, taskuihin ei pääse millään käsiksi. Tämmöinen olisi kyllä älyttömän kätevä! :D

    VastaaPoista
  26. Olen lukija:)
    Pinkki olis semmonen, joka sopis hyvin:)
    Mulla itelläni on vain pieni heijastin, koska en ole vielä saanut ostettua uutta heijastinliiviä. Koiralla tokin on kaikki turvallisuus tuotteet pimeällä (Led-valo jatke, heijastinliivi, heijastinpanta, heijastinvaljaat ja vilkkuvalo pannassa) Olisi kätevä, kun on treeniliivi päällä niin saa sopivasti siirrettyä oveliaa :D

    annika.kytola@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Todella nätti tuo kukkakuosi! Jos onni meitä kohtaa niin sellainen olisi kiva.
    Pimeän aikaan Mantalla on kaikki näkyvyyttä parantavat välineet. Heijastinliivi, valjaat joissa on heijastimet ja hihnassa heijastin. Mutta itselle ei koskaan tule kunnolla heijastinta tai lamppua mukaan otettua. :)

    elisa.kuronen@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Onpa ihanat värivaihtoehdot tuossa tuotteessa - jokaiselle jotakin! Tykkään kovasti tuon muotoilusta, näyttää oikein kivalta. :)

    Pimeällä teoriassa mulla on mukana oma heijastinliivi ja koiralla omansa, mutta usein unohdan jomman kumman, mikä helposti on se omani (kaikkialla melkein tsekkaan koiralla olevan mukana kaiken tarvittavan ja unohdan omat juttuni... :’D). Itseäni ei nolota heijastinliivin pito, sillä näen sen lähinnä paremman turvallisuuden takaavana kappaleena, mistä on oikeasti hyötyä - olen vaan unohtelias sen suhteen... Täällä Skotlannissa harmillisesti monet kulkevat synkkinä syys- ja talvi-iltoina tummissa vaatteissa ilman mitään suojaa, ja sitten heijastavan esineen kanssa kulkevaan verratesaa huomaa erinomaisesti eron näkyvyyden välillä. Mulla on olemassa myös heijastintakki, mikä on siitä kätsy, ettei tarvitse erikseen muistaa liivejä. Ainoa ongelma takissa on heijastimien vähäisyys, mikä ei ole kovinkaan hyvä juttu, sillä vaikka takki onkin neonoranssi se ei näy parhaiten pimeässä. Pari päivää sitten tuli tilattua 2000 lm otsalamppu, jotta näen eteeni pimeässä ja kyllähän sekin muita kulkijoita varoittaa siitä, että kävelen tien reunassa (täytyy tosin muistaa kääntää se sivulle, kun joku tulee vastaan, ettei häikäise).

    Tuollainen Ovelian turkoosi heijastinolkavyö olisi todella kiva voittaa, koska se voisi toimittaa treenitaskun virkaa lenkillä, sillä sinne mahtuisi hyvin herkut ja naksutin, joita tarvitsee välillä noiden hunsvottien huomion kiinnittämiseen. Heijastinolkavyön todennäköisesti muistaisin ottaa mukaankin, kun laittaisin sinne koirien treeninamit ja naksuttimen, joten sitten olisi aika varmasti kunnolla heijastava tuote mukana.

    lansu.woodland(at)gmail.com

    VastaaPoista
  29. Lukija ilmottautuu!
    Tollanen harmaa + musta ois aika hieno!
    Itelläni on juurikin tuo tilanne että koiralla kyllä löytyy heijastinliiviä ja orbilocia ja itselläni on takin omat heijastimet käytössä. Kämpillä lainailen kavereiden heijastavia kun en itse jostain syystä vain saa hankittua sitä liiviä...
    Sähköposti:

    satu.vallenius@kpedu.fi

    VastaaPoista
  30. Koiralta löytyy vilkkupanta, huomiovaljaat, huomioliivi ja heijastava hihna, mutta itselläni on usein vain yksi heijastin taskusta roikkumasta. Lisäksi taskuja ei ole ikinä tarpeeksi (kakkapussit, avaimet, kännykkä, lompakko, kirje joka tarkoitus lenkillä jättää postilaatikkoon tms jne jne)... Heijastinliivin hommasin, mutta se on päällä kuin jätesäkki ja jäänyt käyttämättä... Tämä varmasti tulisi käyttöön.
    Värinä aina moderni musta :)
    katja.iso.koivisto@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Mukana! Musta olisi minulle sopiva väri. Meillä kanssa koirien näkyvyyteen on panostettu mm. heijastinliiveillä, valjailla ja pannoille sekä vilkkuvaloilla, mutta monesti unohtaa sen oman näkyvyyden. Minulla taitaa tällä hetkellä olla ainoat heijastimet pipossa ;)
    saara.koivumaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Mukana! Turkoosi olisi varmasti aika passeli väri meille. Meillä koirilla on niin paljon heijastinvermettä päällä ettei tosikaan, on vilkkuvaloa, vilkkupantaa, heijastinliiviä ja taluttimesta löytyy heijastin. Olen itse aina ajatellut että kyllä ne takin heijastimet riittää, no tällä kertaa omistan takin ilman heijastimia ja olenkin ruvennut käyttämään sellaista riippuvaa heijastinta, kuitenkin ei sekään joka paikkaan näy.

    VastaaPoista
  33. Ehdottomasti mukana! Itsellä on se ongelmana että ei jaksa ja muutenkin heijastinliivi on joksenkin sellanen ettei sitä vihtis pitää, ja tämä kuulostaa paremmalta kuin hyvältä vaihtoehdolta minulle! Koirilla on kyllä heijastinliivit ja vilkkuvalot sun muut, mutta itellä ei taida olla kuin jotkut takin omat heijastimet. Tämä vyö pinkkinä meille jos satutaan voittamaan! ;)
    kovalainenjanette@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Täällä on myös yksi, joka ei itseään ole heijastanut kunnolla, vaikka koirat kyllä muistuttavat pimeällä lähinnä joulukuusta..
    Tällainen olkavyö olisi paljon kätevämpi ja hienomman näköinen, entä perusliivi! Tuo tasku on kyllä suuri plussa ja vyö näyttää sen malliselta, että ei häiritsisi juoksulenkeilläkään ollenkaan. Jos tänne sattuisi voitto tulemaan, niin musta passaisi meille, voi mieskin tarvittaessa lainata! :)

    jenna.kanniainen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Tää lukija osallistuu :) Tykkään tämmöisistä käytännöllisistä heijastinjutuista, esim. Hurtan treenisäärystimet on yhdet mun ehdottomista lemppareista, kun suojaavat lahkeita ja sukkia plus heijastavat. Olleet syksyt ja talvet käytössä jo useamman vuoden :)

    Koiralla on kans heijastinliiviä, vilkkua, valopantaa yms ja varmaan joulukuusilta näytetään, ku tuolla neonkeltaisissa ja -oransseissa valoinemme kuljetaan. Mut sit vaan näytetään, enemmin kuljen heijastimissa, ku jään auton alle. Eihän se heijastinliivi mikään tyylikkäin ole, mutta tarpeellinen, kun ei katuvalojakaan lähistöllä ole. Täytyy taas oottaa autoon muutama ylimääräinen heijastin ja antaa sitten "pimeille"kulkijoille tuolla tien päällä, ku semmoisen ohitse ajaa.

    Jos arpaonni suosii, niin neonoranssi olisi mieleinen: sofia.maulammi@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Lukija olen ja haluan osallistua!

    Koiralta löytyy ties mitä heijastinliiviä, -pantaa ja -huivia. Valo olis tarkoitus ostaa vielä talveksi, kun edellinen halpa vilkkuvalo hajosi. Minun heijastinvarusteisiin kuuluu pari roikkuvaa heijastinta ja ranteeseen tuleva heijastin. Liiviä ei ole ja todellakin haluaisin sen tilalle tän mustan ovelian! :)

    emppu_98@windowslive.com

    VastaaPoista
  37. Musta ois kiva :) huiskuhantamme@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Mustasta tykkään eniten :) jumpsku@gmail.com

    Tollanen voi ollakkin kiva, koska heijastimiahan ei koskaa ole liikaa :p

    VastaaPoista
  39. Onpas nerokas, en ookaan aikaisemmin kuullut näistä! Ite jotenkin vierastan perusmallista heijastinliiviä, mut ihan irtoheijastimia oon pyrkinyt pimeimpään aikaan käyttämään. Niitäkin kyllä vähän turhan säästeliäästi, sillä nyt ajokortin saamisen jälkeen on tajunnut, miten tärkeä niinkin pieni juttu kuin heijastin voi olla! Kertun näkyvyyteen huomaa panostavansa sitten senkin edestä ja jotenkin siinä sivussa unohtaa ittensä...  Mut tää oli kyllä hyvä, voisi ihan joululahjaksi vinkata :D

    Väreistä ehkä tuo kukallinen tai pinkki, jos nyt arpaonni suosii! :)

    VastaaPoista
  40. Tuo neonoranssi olisi meitin mieleen, sopisi tosi hyvin yhteen koirien oranssien heijastinliivien kanssa ;).
    Meillä koirilla on tosiaan pimeällä heijastinliivit, -pannat ja Orbiloc-valot. Täytyy myöntää että tuohon omaan heijastinpuoleen en ole satsannut... Itselläni ei ole yleensä muuta kuin otsalamppu, joten jos Ovelian voittaisin tulisi tuohon heijastamattomuuteen todellakin muutos :).

    laura.rajala@kymp.net

    VastaaPoista
  41. OOOOhhh, vielä vielä ehdin arvontaan, kun jäljellä on muutamia minuutteja aikaa! XD

    Haluaisin ehkä viinipunaisen tai mustan.

    Tätä olisi mukavampaa pukea kuin laittaa heijastinliiviä kaupungille :D ja lisäksi juoksulenkille tämä olisi todella näppärä, kun juoksuhousuissa ei ole taskuja. :) Tykkäisin tästä heijastimesta!

    VastaaPoista
  42. sähköpostiosoite jäi kirjoittamatta vielä, elikäs se on toivonen.annemari@gmail.com :)

    VastaaPoista
  43. Arvonta on nyt päättynyt. Kiitos laajalle osallistujajoukolle - ihanaa, että näin moni osallistui! <3

    Arvonnan voittajaksi selviytyi nimimerkki Vilpo. Voittajaan on otettu yhteyttä henk. kohtaisesti. Paljon onnea :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)