maanantai 5. lokakuuta 2015

Testissä : BF Toys Brainy-aktivointipeli

Päästiin Best Friendin aktivointipelin testausryhmään ja ollaankin nyt testattu kuukauden verran Toys Brainy-aktivointipeliä. Peli oli meille ihan uusi tuttavuus, vaikka joskus tuota on tullutkin kaupan hyllyllä katseltua. Jostainsyystä se on kuitenkin jäänyt sinne, onkohan syynä ollut sit vähän turhan yksinkertainen ulkomuoto vai mikä? En yhtään osaa sanoa..

No mitä tässä pelissä sitten on ideana? Mitä koiran pitää tehdä saadakseen itselleen nameja? Pelin ideana on kiekkoa kääntämällä saada nameja syötäväksi. Kiekon saa pyörimään vaikkapa käpältämällä, nuoleksimalla tai muuten vain onkimalla kuonolla. Oon varma, että luunmuotoisista rei'istä pöljemmätkin koirat haistavat herkut, jotka on piilotettuna aktivointipelin sisällä! :-D Ainakin meillä tajusivat kaikki, et herkkuja siellä sisällä on..

Kerttu huiteli jossain muualla kuvatessani videoita aktivointipelin käytöstä, joten videolle pääsivät vain Hertta ja Martta. Onneksi videosta tulee kuitenkin hyvin ilmi kuinka samalla tavalla pieni ja iso koira tonkii kuonolla herkkuja pelistä :) Nauttikaa!
Sitten päästäänkin niihin plussiin ja miinuksiin:

+sopii monenkokoiselle koiralle!
+valmistettu luonnollisesta materiaalista
+ei irto-osia eli on muotoilultaan turvallinen
+hinnaltaan ei kovin kallis (noin 19,90€)
+saatavissa jopa hyvin varustetuista kaupoista
-meidän lauma ei hoksannut ideaa kunnolla, olikohan liian haasteellinen?
-nuppi oli vähän turha, sitä vain yritettiin purra
-vaneri luultavasti ajansaatossa turpoaa kuolasta, jos ei heti pyyhi kuivaksi
-ulkomuodoltaan suhteellisen tylsä, ei ehkä kannusta ostamaan kaupasta

Testiryhmä löi päänsä yhteen ja päätti antaa tälle tuotteelle arvosanaksi 3 tassunjälkeä. Mielestämme tuotteesta löytyisi vielä kyllä kehiteltävää parin asian suhteen, mutta kaikenkaikkiaan se oli kuitenkin mukava ja viihdyttävä tuote koiralle jo nyt :-)

10 kommenttia:

 1. Meilläkin on tuo peli, mutta meillä Jesse (terrieri) tajusi heti idean ja parin kerran jälkeen siinä ei ollut mitään uutta, joten meidän kohdalla ehkä sanoisin sen olleen liian yksinkertainen jopa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, teillä Jesse on ilmeisesti sit superpaljon fiksumpi kuin meidän neidit :-D Heh!

   Poista
 2. Meilläkin on tuo. Se ei vaan pysy noinkaan hyvin paikallaan, kun nuo välillä ottaa tassut käyttöön tai kirsulla työntelevät tuota mihin sattuu. Ei käytetä sitä kovinkaan paljon. Molemmat kyllä tykkää siitä, mutta nääh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Huomasin kans saman, että tuo luistaa kyllä ihan liikaa lattialla..jännä, ettei sinne oo kehitetty mitään luistamatonta pohjaa niinkuin melkein kaikissa muissa meidän aktivointipeleissä on :-D

   Poista
 3. Onpa muuten ihan järkyttävän tylsän näköinen aktivointilelu... Ei tulisi kyllä ihan ekana mieleen valita tuollaista hyllystä, jos tarjolla on muitakin värikkäämpiä ja mielenkiintoisemman näköisiä leluja. :D Mutta mikäli ajaa asiansa, niin eihän siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan just niin oikeessa kuin vain voi olla - tuo on ihan supertylsännäköinen! :-D Sen takia mullakin jäänyt kauppaan aiemmin..

   Meillä koirat eivät hoksanneet pelin ideaa, mutta ainakin tytöillä oli hauskaa tätä pelatessa :-)

   Poista
 4. Meillä meni kans kauvan tajuta se idea, mutta auta armias kun sen hoksasivat.. :D Tää ollu käytössä ja ainakin 2 vuotta ja mistään ei ole turvonnut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nonni! Hyvä kuulla, että teillä koirat tykkäsivät ja tykkäävät :P

   Poista
 5. Meilläkin on tuo, mutta se luistaa lattialla aika pahasti.
  Eetu varsinkin on niin keskittymiskyvytön koira, niin kun se vähänkin tassulla rämpäyttää, niin peli lentelee pitkin seiniä, kun se ei osaa sitä kuonolla työntää :D
  Enne taas tajusi tuon pelin idean han heti. Eihän sitä tarvi kun kuonolla pyöräytellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä tuo kyllä valitettavasti tekee :( Siks meillä pelataankin tätä yleensä maton päällä tai laitetaan luistonestomatto pelin alle.

   Teillähän on koirat sit vähän kuin meillä - Hertta suorittaa tasasen varmasti, Kerttu on touhottaja, joka ei varsinaisesti keskity ja Martta taas on samanlainen seinille lennättelijä kuin Eetu :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)