perjantai 7. tammikuuta 2011

Hertta koiramiitissä Pitkämössä.

Oltiin Hertan kanssa päivällä Kurikan Pitkämössä miittaamassa muutaman tutun kanssa. Mukana oli Ceri(australianpaimenkoira), Nita(englanninsetteri) ja Pipsa(kääpiövillakoira) ja tietenkin Hertta! Kaikki kuvat on ottanut Susanna Laitala, siitä kiitos hänelle!:)







Tässä vielä ryhmäpotretti, jossa kaikki vähän kattovat erisuuntaan! ;)

1 kommentti:

  1. Juu sieltä pompan sivuilta tilattiin, täällä Porissa päin ei ole yhtään liikettä jossa noita myytäisiin. Onneksi sain sovittaa kaverin koiran Pomppaa ennen kun itse tilasin niin sai vähän kokoa arvioitus :)

    Onhan tuo pomppa ollut ihan hyvä, meillä vaan on se vanha "rapiseva" malli ja se tosiaankin RAPISEE, mikä välillä häiritsee :) Ollaan kyllä enemmän käytetty Hurtan manttelia, en tiedä oikein miksi.. Ja sitten noita neuleita ja haalareita toki myös. Jostain syystä pomppa on jäänyt vähän vähemmälle, mutta on se siitäkin huolimatta ihan hyvä :) Ainoa mikä siinä on miinusta, kun siinä ei ole niitä jalkalenkkejä. Vaikka nehän on ihan tarkoituksella jätetty pois kun sen pitäisi olla muotoon ommeltu. Mutta Sofilla nousee kyllä siltikin selästä se ylös kun haistelee maata. Täytyykin muuten nyt ennen talvea ommella siihen itse ne lenksut niin voi tulla vähän enemmän käytettä :)

    Hyviä kuvia muuten tässä postauksessa, ihania! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)