tiistai 9. elokuuta 2011

Mökkireissu

Lähdettiin torstaina ajamaan aamusta kohti Keski-Suomea. Suuntana meillä oli Pieksämäki :-)

Matka sujui hyvin autossa istuskellen ja välillä huoltoasemilla koiria juottamaan ja pissattamaan. Perille tultua jäätiin mökille viettämään rauhallista mökki-iltaa uiden ja ihanasta ilmasta nauttien.
Perjantaina aamuna meillä oli edessä yhden tuttavan muuttamista ja kyllä siinä tovi siinä sitten vierähti. Koirat kulkivat aina jonkun mukana pakkaamassa ja välillä menivät huilaamaan sitten yhteen huoneeseen omille patjoillensa :)

Illaksi tultiin taas mökille ja koirien kanssa käytiin hieman mustikassa. Yöt sujui tosi hyvin kummaltakin, ei huutoa eikä vinkumista.

Lauantaikin sujui muuton merkeissä ja välillä käytiin syömässäkin siinä huoltoasemalla. Koirat olivat sillä aikaa vanhassa asunnossa oottamassa, tytsyille oli järjestetty sinne makuualustat, herkkuja ja aktivointileluja. Viihtyivät hyvin siellä ja olivat oikein iloisia vajaan tunnin päästä tultuamme takaisin :-)
Sunnuntaina lähdettiin ajamaan kotia kohti ja pysähdyttiin Saarijärvellä match showhun. Mätsi järjestettiin kaarihallissa ja Hertta kulki oikein loistavasti. Väkeä oli kehässä tosi kivasti ja meille rapsahti sijoitukseksi PUN3 ! Ollaan tosi tyytyväisiä Herttahan <3
Palkinnoksi saatiin sijoituksesta nahkapanta (mikä tosin pieni Hertalle) ja herkkuja +luita.

Pieksämäelle oltiin avattu juuri uusi Musti&Mirri. Käytiin siellä useampaan otteeseen ja sieltä löytyikin ihan kivasti kaikkea. (parit kongit, 20kpl racinelin herkkutikkuja,kuminauhoja,pari juomakulhoa, pari pussia herkkuja..)
Eli vallan ihana ja rentouttava mökkireissu takana meillä! :-) Nyt jaksaa taas puurtaa hetken aikaa muita töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)