tiistai 11. syyskuuta 2012

Tunnustan..

Osallistuttiin jokin aika sitten Hau-Hau Championin Tunnustan-kilpailuun Facebookissa. Hau-Hau Champion järjestää ahkerasti erilaisia kilpailuja eli jos haluat osallistua, kannattaa kurkkailla tuonne Facebook-sivuille :)

Kuvakilpailun tarkoituksena oli tunnustaa pahat tekonsa. Tunnustus piti kirjoittaa paperille. Voittaja (eli Lobo) sai 50 euron lahjakortin Petnetstoreen ja muut osallistujat palkittiin koiran herkuilla. Paljon onnea kaikille:)

 Meillä jäi itse kuvaanottoon vain hetki aikaa, ja kuva on tosiaan lavastettu. Hertta on sen verran kiltti koira, että eihän se nyt mitään tuollaista tekisi...:-)

Paketti saapui alkuviikosta postilaatikkoon ja koirat haistoivatkin, että paketti on heille! Voi että, kun hännät heilui kun pakettia avattiin :-)
kana- ja lihatikku sekä pakastekuivattuja herkkuja
Kiitos paljon Hau-Hau Champion! :)

6 kommenttia:

 1. mä meinasin kokeilla tilata koirille noita pakastekuivattuja herkkuja. Onko Hertta ja kerttu tykännyt noista? entä onko noi millasia pehmeitä/kovia?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tykänneet :) Ne ovat sellaisia puolikovia, eli ei mitään ihan pehmeitä, muttei mitään kovin koviakaan. Noi on suht pieniä paloja, että jos haluaa esim.namina käyttää, niin onnistuu varmasti :)

   Poista
 2. Vähän kiva :) mä en yleensä jaksa osallistua noihin, ekakski oon vähä laiska ja tokakski aattelen ettei kuitenkaa voiteta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin yleensä ajattelen :) Mutta nyt oon muutamiin kuvakisoihin osallistunut hyvällä menestyksellä!

   Kannattaa kyllä osallistua, ei se ainakaan huono juttu ole ollut :-)

   Poista
 3. Meiän Lotta kans tykkää noista pakastekuivatuista herkuista : ) Laitoin joskus palautetta matkajuomapullosta joka hajos heti. Sit saatiin uus tilalle ja tommonen pieni pussukka herkkuja : ) Hyvin on menny kaupaks.. Varmaan pitäs ostaa kaupastakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans kummatkin tykkää noista :)Vielä en minäkään ole noita saanut kaupasta ostetuksi, vaikka oon kaupassa niitä hypistellytkin :) ehkä pitäisi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)