perjantai 9. marraskuuta 2012

Menneen kesän fiilistelyä...

Mun viikot kuluu niin nopeasti etten kerkeä paljon tätä blogia edes ajatella..Nytkin olen niin väsynyt että torkun varmaan hetkenpäästä näppäimistön päällä..
Postauksien aiheita kyllä olisi, mutta missä se aika oikein on?! Lisäksi kun tulen kotia iltapäivällä, niin on jo niin pimeä, että kuvia on melkein turha mennä ottamaan..

Ja huhhuh, teitä lukijoita on bloggerin kautta jo 90! KIITOS! En olisi ikinä uskonut että tää blogi saavuttaa joskus näinkin suuren suosion, sillä alunperin tämän tarkoitus oli toimia "päiväkirjana" johon kokoan erilaiset tapahtumat ym.koirista. Ei sillä, etteikö alk.peräinen tarkoitus olisi edelleen pysynyt :)

Mutta siis itse aiheeseen..ajattelin koota hieman mitä ollaan tehty menneenä kesänä. Osa kuvista on ehkä esiintynyt blogissa jo aiemmin, mutta älkää antako sen häiritä! Mennyt kesä oli sinänsä kyllä mukava, kun ei ollut niin kuuma, mutta toisaalta ei voinut tehdä oikein mitään, sillä satoi melkein koko ajan..

Meidän kesään kuului siis mm:

-uimista

-ihania uusia lenkkipolkuja, sekä tietysti itse lenkkeilyä!

-koirapuistoilua

-uusien temppujen opettelua
-paljon uusia koirakavereita!..vanhoja unohtamatta!

-agilityä

-mätsäreitä

-autoilua

-poseeraamista/valokuvausta

Yritän saada kauanodotetun tee-se-itse-postauksen valmiiksi mahdollisimman pian, kun vain olisi hieman edes ylimääräistä aikaa! :) Pahoittelut, että siinä on kestänyt näin kauan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)