keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hännät heiluvat...

No, mikä sai tälläkertaa meidän koirien hännät viuhumaan? No, ne kauanodotetut Hauboxit tietenkin! Tainno - valehtelen hieman, sillä ensimmäinen ilo koirille oli postimies, kun hän toi ison paketin meille kotiovelle ja jäi vielä toimittelemaan sekä rapsuttelemaan koiria. Postimiehestä "toivuttuaan" koirat tiesivät, että mitä postimiehen mukana tulleen paketin kanssa tehdään. Koirat nimittäin tiesivät heti, että paketti on heille - villaneidit kun ovat oppineet koirabloggaajaurani myötä, että suurinosa meille tulevista paketeista sisältää koiratavaraa ja paketista saa yleensä suoraan koemaistaa ekat herkut. Hännät siis viuhui ja koirien päät olivat jo paketissa ennenkuin ehdin sitä edes kunnolla avaamaan..
Jokainen meidän koirista sai ihan ikioman paketin omalla koollansa - villaneidit sai pienten koirien paketit ja Martta sai ison & vahvan koiran paketin. Mun mielestä tässä Hauboxissa on just parasta se, että paketin saa tilattua koirallensa juuri sopivan kokoisena - eli suomennettuna pienelle koiralle ei tule liian isoja luita tai isolle koiralle liian pikkuisia leluja. Tietty painohaitari on aika suuri, joten 9kiloiselle koiralle jokin lelu saattaa olla enemmän sopiva kuin sille 20kiloiselle koiralle..

Jokainen meidän paketeista oli pakattu hienosti laatikkoon saatekirjeen kera. Oli oikeesti tosi jännittävää availla pakettia, vaikka tiesinkin jo osan paketin sisällöstä. Musta tälläisiä "mystisiä" ja yllätyksellisiä paketteja on niiin kiva saada! En siis ole ollenkaan varma oliko tästä paketista enemmän iloa mulle vai koirille, haha :-D


Sain olla valitsemassa ja vaikuttamassa tähän heinäkuun pakettiin osaltani. Minulle annettiin muutamia vaihtoehtoja tuotteista, joista sain valita mielestäni mieluisimman - esimerkiksi valitsin tuon matkajuomapullon pakettiin nyt kesäksi, sillä minusta tuo on jokaiselle koiralle varsin tarpeellinen ja ajankohtainen kapistus. Lisäksi pienten koirien paketissa oli rapinaluuta, luurengasta, herkkuja ja roll on-herkku. Isompien koirien paketissa oli aikalailla samat jutut, mutta suurempana :-)
Haubox kirjoittelikin blogiinsa paketista saatuja palautetta ja ainakin minä voin seistä palautteiden takana. Minusta on kovin mukavaa huomata kuinka vastaanottavaisia ja aktiivisia ideoijia Hauboxin kehittäjät ovat - jostain kun on lähdettävä paketin sisällön kehittämisessä liikkeelle, sillä miten paketin sisältöä voi muutenkaan kehittää kuin aloittamalla kokeilemisen ja saamalla siitä palautetta? Minä ainakin olin tämän paketin sisältöön oikeinkin tyytyväinen ja niin olivat kyllä varmasti koiratkin, sillä erityisesti nuo kanafileet ovat meidän koirien lemppareita! Rapinaluu iski etenekin Kerttuun - neidillä ei ookkaan suussaan muutakuin tuo ja neiti kanniskelee sitä ympäri tupaa koko ajan. Rapinaluusta tuli siis aika hittilelu! Miinuksia lähtee vähän tuolle puristeluurenkaalle, sillä meillä siitä ei innostuttu lainkaan ja tuo roll-on herkkukin on jo vähän tavallaan "nähty" juttu, jos tiedätte mitä tarkoitan? Nuo brittiläisen Green and Wildsin herkut pahvilaatikossa olivat kyllä mielenkiintoinen lisä pakettiin - näitä kun ei saa muualta Suomesta. Suurta plussaa tulee erityisesti siitä, että herkut eivät sisällä ylimääräisiä lisäaineita, kuten väriaineita, makeutusaineita tai lisättyä suolaa ja sokeria. Kaikenlisäksi nuo herkut sisältävät paljon hyviä omega-3- ja 6-rasvahappoja. Voiko herkuilta enempää siis enää toivoa?

Minulle tämä Hauboxin idea ainakin iski todella ja aion kyllä jatkossakin mahdollisuuksien mukaan tilata pakettia. En ehkä ihan kolmea pakettia, mutta ainakin yhden - siksi toivoisinkin, että tuo idea lisätarvikkeiden ja -herkkujen ostosta muutamalla eurolla menisi läpi. Opiskelijana kuukausibudjetti kun on aika tiukka, niin saattaa joku paketti jäädä tilaamattakin. Toisaalta mietin sitäkin, että kuukaudessa menee kuitenkin rahaa herkkuihin sun muihin, niin miksi en tilaisi niitä kerralla ja vähän ehkä jopa edullisemminkin? Lisäksi saattaisin tutustua uusiin juttuihin maailmalta ja saada tietysti sitä jännitystä elämään, kun mystinen paketti saapuu postiin. Hmm..

Olenko ainoa jonka mielestä Haubox onnistui paketissaan vai mitä te olitte mieltä? Jos Haubox iski suhunkin, niin seuraava paketti kannattaa tilata etukäteen täältä, ettet jää ilman. Luvassa on varmasti vieläkin antoisampi paketti, sillä Hauboxin väki kehittää paketin sisältöä aktiivisesti ja kuuntelee mielellään palautetta paketeista, jonka avulla he pystyvät parantamaan pakettien sisältöä. Tietysti on muistettava, että kaikkia ei pysty ikinä miellyttämään - esimerkiksi kaikkia koiria ei välttämättä jokin lelu tai herkku kiinnosta, mutta mielestäni jos paketissa on useampia mieleisiä juttuja niin sisällössä ollaan onnistuttu! Eikä hätää jos jokin asia ei koiraasi kiinnostanut, sillä nyt on oiva aika muistaa sitä tuttua koirakaveria ja yllättää hänet ;-)

(*postaus toteutettu yhteistyössä Hauboxin kanssa)

6 kommenttia:

 1. Voi mitkä herkkupaketit! :) Hihittelin itsekseni kun näin tuossa bannerissa koirasi nimet! Itsellä on nimittäin kaksi chihua nimeltään Martha ja Kerttuli. Olen myös päättänyt että jos joskus tulee kolmas niin se on Bertta. Meni jotenkin huvittavan lähelle kaikki nimet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kyllä aika jymy-yllätykset koirille :P Kaikki koirat olivat ihan superisti innoissaan!

   Voi että, kun menee nimet lähelle - heh! Hyviä nimiä oot ainakin chihu-neideille valinnut ;-)

   Poista
 2. Olin itsekkin pakettiin tyytyväinen vaikka lähetinkin heille palautetta esim juuri noista pakettien koista, kun meillä tulee paketti 9-20kg, mielestäni se on hirveä harppaus ja esim. tuo rapinaluu oli meille niin onnettoman pieni että jää kyllä kaappiin odottamaan pienempää koiraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin ollaan tyytyväisiä pakettiin :-) Oot kyllä oikeassa - just tälläisten huomioiden takia onkin hyvä antaa palautetta, sillä siten pystytään seuraavasta paketista tekemään entistä parempi :)

   Poista
 3. Meilläkin seisojan häntä alkaa kohta heilumaan kun koirien kiinnipitoaika loppuu ja metsästyskausi alkaa, niin se pääse iskän kans metsästämää!:)

  Näyttääpä paketti kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teidän seisojalla alkaa sit onnenpäivät, kun pääsee isäsi kanssa metsälle puuhaamaan :)

   Ihanaa, että paketti näyttää sunkin mielestä kivalta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)