tiistai 29. syyskuuta 2015

Esittelyssä koirakirja osa 3

Me ollaan rakastuttu ihan koirakirjoihin ja tää on yksi niistä ihanuuksista, joka koreilee uutena rakkautena meidän hyllykössä. Mun mielstä koirakirjat on kirjojen aatelistoa ja niitä on jotenkin niin ihana lukea tai vaikka vain selailla. Mikä onkaan parempaa iltaisin ennen nukkumaanmenoa, kuin lueskella hetki koirakirjaa?

Tää kirja on meidän koirakirjoista eniten "hömppä" koirakirjoihin kuuluva opus. Jotenkin musta tämän kirjan idea on itsessään niin loistava - miksi tälläisiä kirjoja ei voisi muka olla koirillekin, kun näitä on olemassa lapsillekin? :-D Kirja on toteutettu taitavasti ja rennolla otteella. Kirjasta aivan huokuu se rakkaus koiriin - kyllä huomaa, että itse tekijöilläkin taitaa olla koiriaKaikenkaikkiaan kirja on siis todella lupsakka ja ennenkaikkea, hauska lisäys meidän koirakirjojen kokoelmaan. Tätä voi nyt hymyssäsuin ensin täytellä ja sitten muutaman vuoden päästä lueskella mitä toilailuita Martta on nuorempana tehnyt.

Näin itse tekijät kuvailevat kirjaansa:
"Kun kotiin muuttaa uusi hauvavauva, omistajan elämä mullistuu. Koirasta tulee perheenjäsen, joka elää mukana arjessa ja juhlassa. Yhdessä koettuja ilon hetkiä, arkisia puuhasteluja ja uskomattomia kommelluksia on hauska muistella vielä vuosien päästäkin.

Tassunjälkiä on hauskasti kuvitettu, hyväntuulinen kirja koiran elämänpolun tallentamiseen. Siihen voi merkitä muistiin niin tärkeät tiedot kuin hilpeät tapahtumat lemmikin elämän varrelta.

Kirja sopii kaikenlaisten koirien omistajille ja on täydellinen lahjaidea koiraperheeseen"
Kokosimme kirjasta muutamia plussia ja miinuksia:

+aivan ihana lahjaidea!
+laadukkaasti toteutettu
+piirrokset piirretty taidokkaasti ja kirja on kivan värikäs!
+hyväntuulisuus huokuu lukijalle
-kirja olisi voinut keskittyä enemmän myös sinne aikuisikään ja vanhuuteen

(*kirja on saatu itse kirjailijalta)

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hauska kirja, meiltäkin löytyy! :)

  VastaaPoista
 2. Meitä löytyy myös ja oon tykänyt kovasti tästä kirjasta ja innolla odottelenkin että pääsen sitä kunnolla täyttelemään! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muutkin on tästä yhtä innostuneita! :-) Mun pitää varmaan täyttää tämä Martasta, kun seuraavaa pentua ei oo tulossa ainakaan pariin vuoteen..heh :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)