maanantai 20. helmikuuta 2017

Aikainen lintu madon nappaa..

Niimpä, tänä vuonna aion olla kuulolla heti oikeaan aikaan! Oon meinaan oppinut, että asioiden lykkäämisestä ei ole ainakaan mitään apua, vaan pikemminkin haittaa. Niinkuin tässäkin, ennakkoilmoittautuneilla on luonnollisesti parhaimmat edut! Jos joku ei ole vielä kuullut, niin Jämsän Himoksella järjestetään taas koiraleiri 7-10.9.2017. Se on ainakin meidän vuoden koiramainen kohokohta! Miehen sanoin tätä voisi ehkä kuvailla "hullujen koiranaisien kokoontumisajoiksi". No eipä ainakaan tarvi piilotella hulluuttaan, kun kaikki muutkin on yhtä kreisejä ku määkin! Oltiin viime vuonna mukana leirillä ekaa kertaa ikinä ja täytyy sanoa, että leiristä jäi niin hyvät vibat että ilmoittauduin mukaan tälle vuodelle heti siellä paikanpäällä. Ja nyt Maria pyysikin meitä taas mukaan bloggaajiksi. Mää rupeen nyt ryhdistäytymään tän bloggaamisen kanssa, kun oma elämä alkaa vihdoin olla omassa uomassaan. Hitto, että onkin ollut äärimmäisen raskas syksy. On ollut raskasta myös huomata, että mun lupaukset on ollut lähes poikkeuksetta pohjattomia. Oon elänyt vähän päivä kerrallaan kaikkea. But, I'm still here ja valmiina taas panostamaan koiriin ihan satasella! Siispä jänskäillään tätä leirii jo nyt, tulee tätä menoa pitkä kesä odotellessa...
Mutta mitä siis on luvassa? Mukana yli 20 lajia koulutuksia, 9 siistiä luentoa, mätsärit, pentunäyttely, kivoja koiratarvikemyyjiä ja paljon kavereita, niin uusia kuin vanhojakin! Ja jos joku miettii, etät soveltuuko leiri nuoremmalle kävijälle? No kyllä soveltuu! Entäpä sitten jo vanhemmalle konkarikoiraihmiselle? Kyllä vain! Ihmettelin viime vuonna itsekin kuinka monen eri-ikäistä koiraharrastajaa oli eksynyt mukaan. Mulle itselle henkilökohtaisesti myös yksi iso juttu oli nuo upeet maisemat. Ei montaa yhtä hienoa leiripaikkaa löydy Suomesta, mekin lähdettiin tuolta illalla rinteille kävelylle kun oli niin hienonnäköistä.

Mielenkiintoisia juttuja on luvassa myös koulutuksien ja luentojen osalta - ainakin mainittavia ovat Jirka Vierimaan koulutus nimeltä toiminnalliset palkitsemistavat, Mika Jalosen tokotunnit, Krista Karhun rallytokotunnit, Jari Parkkisenniemen luento aggressiivisesta käyttäytymisestä, junior handler-leiri lauantaista sunnuntaihin sekä uusi koiran leikittämistunti.

Vielä ehdit ennakkoilmoittautua 27.2 asti edullisimmalla hinnalla. Aikataulut saat haltuusi tiistaina 21.2 klo 12 jälkeen ja parhaimmat koulutukset varataan nopeasti. Ota ja mene Onnidogin sivuille - sieltä kohta ilmoittautuminen ja lähetä sähköpostilla tietosi osoitteeseen ilmoittautuminen@onnidog.fi. 
Miksi sitten ennakkoilmoittautua? No, tuotanoin! Tässäpä koko lista eduista - saat edullisimman leirimaksun, saat aikataulun suoraan sähköpostiin viikkoa ennen muita eli ensi tiistaina 21.2 ja Onnidog tarjoaa lisäksi kahvin/teen paikanpäällä. Mä huomasin jääväni ilman paikkaa hakuryhmään, kun olin hidas ja ajattelin kerkeäväni myöhemminkin. Eli nopeet syövät hitaat - kyllä voin kokemuksesta kertoa, että kannattaa ennakkoon ilmoittautua mukaan :-) Tänä vuonna oon heti jo kytiksellä mitä kaikkea valitsen omaan pidennettyyn viikonloppuuni. Tulossa on tekemisentäyteisiä päiviä!

Nähdään taas Onnidogissa♥ 

PS. Kolmen muun viimevuotisen leiriläisen kokemuksia voit lukea muuten täältä!

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Ennakkoilmoittauduttiin ystävän kanssa mukaan :) Ollaankohan me ainoat tädit siellä... Hih. Ystäväni varsinkin innostui täysin, nyt odotellaan jännityksellä ohjelmaa sähköpostiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi siistiä! Nyt me vihdoin sit nähdään, kun muuten ollaan menty niin ristiin aina tapahtumien kanssa..:D Ja ette tosiaankaan ole mitään tätejä, sinne uppootte samallalailla kuin muutkin :)

   Poista
 2. Me ilmoittauduttiin nyt ensimmäistä kertaa ja voi pojat miten tuskailen tuon aikataulun kanssa, joudun varmaan sittenkin ottaa kolme vapaa päivää, jotta saisin testattua kaikkia haluamiani juttuja niin ettei tarvitse juosta paikasta paikkaan koirien kanssa ja koirat saisi vähän lepoa välillä.
  Vaikka ei mun listassa ole kuin 7 pakko päästä mukaan juttua :D

  Pentunenkin on tuolloin juuri sopivassa iässä ja varmaan mun tuurilla ensimmäisillä juoksuilla -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kivaa, että nyt ootte tulossa :) Voin kertoa, että nuo päivät menee ihan järjetöntä tahtia - that's why, oon myös ite sen koko ajan, koska en millään saa mahdutettua kaikkea haluamaani edes niihin päiviin :D

   Voin kertoo, että toi on huippupaikka pennulle - viime vuonna Pirkko oli just passelissa iässä tuolla :) Ihan järjetön mahdollisuus siis! Ja mun tuurilla Martta on tänä(KIN....:D) vuonna tuolla juoksuissa....

   Poista
 3. Toivottavasti tätä järjestetään vielä useamman vuoden jälkeen, olisi mielenkiintoista osallistua joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän, mutta älä lyö ensi vuoden varaan - tule jo tänä vuonna ;)

   Poista
 4. Ootko lopettamassa bloggaamisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, pieni tauko vaan kaikesta olosuhteiden pakosta. Täällä siis taas :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)