maanantai 24. huhtikuuta 2017

Esittelyssä itsetehty koiranruokakuppiteline

On onnea omistaa monitaitoinen veli, joka nikkaroi koirille kylppäriin uuden vesikippotelineen edellisen rikkimenneen tilalle. Vitsit miten pähee siitä tulikaan 

Muutama sana ensin kuppitelineestä - kuppiteline on järkevä tapa pitää kupit omalla paikallaan ilman, että koiran tarvitsee kalastaa ruokaansa. Sottapyttykoirien kohdalla se vähentää myös sotkemista - esimerkkinä Pirkko, joka etenkin pentuna rillutteli kupeillansa. Teline tulee viimeistään siinä vaiheessa tarpeeseen, kun koirallesi alkaa kertyä ikää tai se tulee vaikkapa nivelsairaaksi. Oikeankokoisen telineen ansiosta koira pystyy syömään kumartumatta, joka taas auttaa muunmuassa närästykseen ja ylipäänsä ruoansulatusongelmiin. Tai voit pitää telinettä muuten vain, niinkuin me!
Teline on tehty kestämään käyttöä ja siten se ei pelkää esimerkiksi Martan suupielestä valuvia vesiroiskeita (lue: vesiputousta). Se on tukeva ja pysyy paikallaan jämäkkyytensä sekä pohjassa olevien kumiesteiden ansiosta. Telineet valmistetaan missäs muuallakaan kuin Pohojammaalla. Värivaihtoehtoina ovat tällähetkellä valkoinen maali, pähkinänruskea tai väritön lakka. Teline on täyttä koivua eli todellakin lujaa tekoa! Kupit ovat ruostumatonta terästä ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa puhtaaksi.

Kuppitelineen hinta riippuu sen koosta - pienet (kupin koko 750ml) noin 45euroa, keskikokoiset (kupin koko 1,8l) 50e ja isot (kupin koko 2,8l) 55e. Tarvittaessa onnistuu myös omien mittojen mukaan oleva teline. Telineen toimitusaika on tällähetkellä noin 2-3viikkoa. Tilaukset ja tiedustelut voi lähettää suoraan mun sähköpostiin (heljakeskilusa@gmail.com) ja kuljetus onnistuu muunmuassa kumpanakin päivänä Tampere KV:seen. Telineen voi noutaa myös suoraan Kurikasta.
Nyt jos koskaan tuet ensinnäkin suomalaista käsityötä, niin myöskin nuoren yrittäjän osaamista!

8 kommenttia:

 1. Nyt kelpaa teidän koirilla! Ai että on nätti ❤

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen kuppiteline 👍 Tilaus tulossa Terkuin Bella 🐶 Walesin Springerspaniel

  VastaaPoista
 3. Tee postaus pirkon trimmauksesta😊

  VastaaPoista
 4. Hieno teline! Ja haa, sielläkin cockeri, laitetaan blogi seurantaan :)

  VastaaPoista
 5. Toivoisin että päivittäisit blogia useammin, sun juttuja on niin kiva lukea:) Yhden postauksen ei tarvi olla niin hullun pitkä ja "panostettu"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Huolestuttaa, että onko into kadonnut kokonaan kun edellisestä postauksesta pitkälti yli kuukausi...

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)