tiistai 22. marraskuuta 2011

Herkkutilaus!

Toissaviikolla saapui herkkutilaus Petnetstorelta. Lisäksi myös Petenkoiratarvikkeen tilaus saapui meille. Muutama tuote myös ostettu Mustista ja Mirristä.

Osa herkuista menee suoraan tytöille pukinkonttiin ja osa tutuille koirille joululahjaksi. Tilauksessa oli myös muutama lelu ja aktivointijuttu, ne menee suoraan pukinkonttiin, eikä niitä vielä julkaista täällä :-) Ehkä lähempänä joulua..
Erityisesti Hau-Hau Championin kanakierteet ja Fish4Dogsin herkut ovat tässä talossa suosiossa! :)

Tänään järjestelin uudet ja vanhat herkut hyllyyn. Vanhoista herkuista kattelin muutamat luut tytöille "herkkupurkkiin".

Herkkupurkki on meillä siis tälläinen: (Purkki voi olla ihan minkälainen tahansa)
Ja tältä se näyttää täynnä:
No, mikä se herkkupurkki sitten oikeen on? Aina kun lähden kotoa pois arkisin, otetaan herkkupurkki esiin ja kummallekin tytölle omat luut! Tytöt ovat innoissaan ja jäävät mielellään odottamaan kotia. Lähtemisestäni on tullut tytöille siis positiivinen kokemus! :) Kannattaa kokeilla!

5 kommenttia:

 1. Meilläkin tykätään ihan hulluna noista hau haun kanakierteistä yms. Paljoko noi makso kun tilasit tuolta(oon laiska enkä jaksa mennä kattoon):D

  VastaaPoista
 2. Noi on meidän tyttöjen suurta herkkua!

  Me ostettiin tukkupakkaus (26,90e), yksittäin 100g pussi olisi ollut 3,30e! Tukkupakkauksessa on 12kpl 100gramman pusseja! :)

  VastaaPoista
 3. Vanhempieni koiralla, kuusivuotiaalla Hilmalla, on myös vähän samaan tapaan "herkkupurkki". Tosin Hilmalla on karkkihylly, jota se käy tökkimässä silloin kun sen tekisi mieli jotain hyvää (todella nirso koira, jolle edes namit eivät maistu.. paitsi silloin kun itse haluaa). Melkein välillä harmittaa, ettei meidän tytöistä kumpikaan voi syödä mitään nameja.. rahapussi tosin kiittää :)

  VastaaPoista
 4. Onpas siinä teillä herkkuja! :) Hyvä idea muuten tuo herkun antaminen aina lähtiessa, täytyykin ehkä ottaa käyttöön! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä onneksi kelpaa kummallekin koiralle mikä tahansa ruoka ja siten ei tarvitse kaupassa miettiä, että syököhän se tätä! :)

  Kannattaa oikeasti testata tuota herkkupurkkia! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)